Страстите Христови: Съседски спор за кучета, счупена чистачка, юмрук в лицето и пистолет

Заплашената жена е 36-годишната Патриша Тийвс от Люксембург
Обновена: 23 фев 2024 14:58 | 23 фев 2024 14:04, Петър Бойчев
472
Страстите Христови: Съседски спор за кучета, счупена чистачка, юмрук в лицето и пистолет
Снимка БНТ

Нападнатата и заплашена с оръжие от Христо Шопов жена е чужденка. Патриша Тийвс е от Люксембург и от няколко години живее със семейството си в съседство на 60-годишния актьор, чиято фамилна къща е в столичния жк "Малинова долина", предаде БНТ.

Напрежението между двете семейства започнало преди около 2 години след спор за кучета. До скандала снощи се е стигнало, след като по-рано вечерта 36-годишната Патриша паркира колата си пред гаража. Съпругата на Христо Шопов - Мариана Станишева, обаче оставя своя автомобил така, че съседката й да не може да излезе. Чужденката, която трябвало да отиде на вечеря в заведение, вика такси, но преди да тръгне, вдига едната чистачка на колата на Станишева.

Още по темата
Няколко часа по-късно, когато Патриша Тийвс се връща в дома си, открива, че една от чистачките на нейната кола е счупена. Тогава 36-годишната жена отива до дома на Христо Шопов и Мариана Станишева, за да поиска обяснение.

"Нейният съпруг, с когото не съм говорила преди, дойде с пистолет и го насочи на 5 см от лицето ми и ми каза, че ще ме застреля. Аз записах това и те (Христо Шопов и Мариана Станишева - бел.ред) се ядосаха. Искаха да ми вземат телефона. Дойдоха навън и ме нападнаха, за да ми вземат телефона. Той ме блъсна в стената и ме удари с юмрук в лицето", разказа пред БНТ Патриша Тийвс.

По думите й това е първият случай, в който се е наложило да повика полиция, въпреки дългото неразбирателство. Според Тийвс причината за междусъседската вражда е това, че тя е чужденка.

Заместник-главният секретар на МВР Димитър Кангалджиев обясни, че сигналът е подаден в полицията около 1 часа след полунощ.

"В Седмо РПУ е постъпил сигнал от 36-годишна гражданка за това, че е бил нанесен побой и ѝ е отправена заплаха за живота и здравето с огнестрелно оръжие. Изпратен е екип, който установява, че е възникнал междусъседски спор между гражданка на Люксембург и 60-годишния българин. На място е установено, че въпросният гражданин притежава 3 броя огнестрелни оръжия. Същите са предадени доброволно от него и същият към настоящия момент е задържан в поделение на МВР. На госпожата е извършен преглед в център за спешна медицинска помощ и е установено, че същата има охлузвания по ръката и хематом на долната устна. Образувано е досъдебно производство", добави главен комисар Кангалджиев.

Съпругата на актьора - Мариана Станишева - лаконично коментира, че ще изчакат следствието да си свърши работата. Очаква се решението на прокуратурата дали Христо Шопов ще бъде освободен от ареста или ще му бъде повдигнато обвинение и ще остане в килия за 72 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


472
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
268
20
 
23
 
! Отговори
браво, Христо! преди 3 месеца
Тва татуирано американско феминаци на снимката малко бой е яло, явно е възпитано по системата възприета отвъд гьола - родителите го оставят на самотек, никаква дисциплина, а като стане на 20 го гонят от дома и се почва дрога и антидепресанти, злоба и крънкане на пари при всеки удобен случай. Да не ни цапа земята, да си ходи дОма тая! И Галя да подбере със себе си.
267
12
 
14
 
! Отговори
Xa-xa преди 3 месеца
Тая си го е била намислила и бадева не го е нервила. Сега ще му скъса г*ъза за пари. Ама като му е слаб ангела
266
12
 
20
 
! Отговори
Край преди 3 месеца
Жената на Христо - Марияна е изключително неприятно същество. Безсмислено и неприятно едновременно. То и Христо си го знае и е изнервен явно. Ако съм на него - гоня Маряна и зимам татуираното - преспи ли една нощ във вана с белина - на човек ще заприлича.
265
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ами ако нищо от това не е вярно?
264
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Не оставате ли с впечатлението, че МВР си придава важност със случаите на Нойзи, Белослава, Явор Бахаров, Калина на Симеон????? Фактът, че новината за Шопов много бързо обиколи медиите, за мен е много съмнителен. Абе как така оня психолога 10 години подава жалби и го убиха? Разликата в подхода е шокираща
263
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
леле мале, само ганстери
262
15
 
10
 
! Отговори
Андрешко преди 3 месеца
Той обещава повече да не прави така и ще слушка.Извинете го мадам за момент си е мислил че се намира в провинцията .
261
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ами ако това се беше случило на Вежди Рашидов? Нямаше да има арест, нямаше да има статии
260
9
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Чета коментарите и разбирам защо в България има толкова много малтретирани жени, и мъже. Простотия + злоба + наглост + самочувствие без покритие са характерни за лицата, които решават проблемите си с бой, заплахи и тормоз. Дано, след като случая стана известен, българските следствие, прокуратура и съд се задействат и наложат ефективно и бързо правосъдие. А, на тези, които поощряват такова гаменско поведение искам да задам въпроса: ако това се беше случило на вашите майки, сестри или дъщери???
259
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
в Гърция много известен актьор, само за намеци, задявания секс такива, вече е ефективен у затвора, тука има заплаха с оръжие
258
24
 
12
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 месеца
100% и тоя клепоух тьпигьоз е от модерните патриоти, дето мразят сички чужденци, освен Путин. Нали! Явно е така, защото Тихомир, Иво и Марин ми изтриха коментара, та се налага пак да го повтарям...А сега вече и потретям.
257
15
 
19
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 месеца
Ако на този някой някога пак му даде разрешително за оръжие, лично ще съдя България в Страсбург. Също и ако Съдът не му наложи принудително лечение.защото той или е буен луд или е кариерен наркоман.
256
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
до 274 Направо със 100 бона ще го изтупа, смеееешник!
255
8
 
12
 
! Отговори
Гойко преди 3 месеца
Горките турци! Как ли са ни изтърпели цели 500 години!???
254
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ако имаше такъв клип досега тази да го е пуснала 100 пъти в социалните мрежи ----///---- Първо ше го изтупа с 50 хилки, а после че пусне клипа...
253
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
до 271 И къде е клипа ве, кравар натовски? Ако имаше такъв клип досега тази да го е пуснала 100 пъти в социалните мрежи, кравар!
252
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
ОТЛОМКИ НИЩОЖНИ ОТ ЕС, ПРИЮТЕНИ В ***
251
13
 
12
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 месеца
Явно е, че са семейство пълни оли го френи, жената е била наясно и е отишла с подготвен телефон и тогава клепоухия ептен се е омазал...
250
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Железният Феликс - тва ... за мексико, сънува ли го, или некой те излъга!? болен мозък, филмиран ...
249
17
 
13
 
! Отговори
3737 преди 3 месеца
Тази женичка, чужденката, ще ни информирате ли какво работи?

Спонсорирани публикации