Страстите Христови: Съседски спор за кучета, счупена чистачка, юмрук в лицето и пистолет

Заплашената жена е 36-годишната Патриша Тийвс от Люксембург
Обновена: 23 фев 2024 14:58 | 23 фев 2024 14:04, Петър Бойчев
472
Страстите Христови: Съседски спор за кучета, счупена чистачка, юмрук в лицето и пистолет
Снимка БНТ

Нападнатата и заплашена с оръжие от Христо Шопов жена е чужденка. Патриша Тийвс е от Люксембург и от няколко години живее със семейството си в съседство на 60-годишния актьор, чиято фамилна къща е в столичния жк "Малинова долина", предаде БНТ.

Напрежението между двете семейства започнало преди около 2 години след спор за кучета. До скандала снощи се е стигнало, след като по-рано вечерта 36-годишната Патриша паркира колата си пред гаража. Съпругата на Христо Шопов - Мариана Станишева, обаче оставя своя автомобил така, че съседката й да не може да излезе. Чужденката, която трябвало да отиде на вечеря в заведение, вика такси, но преди да тръгне, вдига едната чистачка на колата на Станишева.

Още по темата
Няколко часа по-късно, когато Патриша Тийвс се връща в дома си, открива, че една от чистачките на нейната кола е счупена. Тогава 36-годишната жена отива до дома на Христо Шопов и Мариана Станишева, за да поиска обяснение.

"Нейният съпруг, с когото не съм говорила преди, дойде с пистолет и го насочи на 5 см от лицето ми и ми каза, че ще ме застреля. Аз записах това и те (Христо Шопов и Мариана Станишева - бел.ред) се ядосаха. Искаха да ми вземат телефона. Дойдоха навън и ме нападнаха, за да ми вземат телефона. Той ме блъсна в стената и ме удари с юмрук в лицето", разказа пред БНТ Патриша Тийвс.

По думите й това е първият случай, в който се е наложило да повика полиция, въпреки дългото неразбирателство. Според Тийвс причината за междусъседската вражда е това, че тя е чужденка.

Заместник-главният секретар на МВР Димитър Кангалджиев обясни, че сигналът е подаден в полицията около 1 часа след полунощ.

"В Седмо РПУ е постъпил сигнал от 36-годишна гражданка за това, че е бил нанесен побой и ѝ е отправена заплаха за живота и здравето с огнестрелно оръжие. Изпратен е екип, който установява, че е възникнал междусъседски спор между гражданка на Люксембург и 60-годишния българин. На място е установено, че въпросният гражданин притежава 3 броя огнестрелни оръжия. Същите са предадени доброволно от него и същият към настоящия момент е задържан в поделение на МВР. На госпожата е извършен преглед в център за спешна медицинска помощ и е установено, че същата има охлузвания по ръката и хематом на долната устна. Образувано е досъдебно производство", добави главен комисар Кангалджиев.

Съпругата на актьора - Мариана Станишева - лаконично коментира, че ще изчакат следствието да си свърши работата. Очаква се решението на прокуратурата дали Христо Шопов ще бъде освободен от ареста или ще му бъде повдигнато обвинение и ще остане в килия за 72 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


472
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
288
3
 
28
 
! Отговори
Цецо преди 2 месеца
Този Шопов съм го срещал преди повече от 10г. Нагъл, със самочувствие до небето, държи се като мутра. Дано си получи заслуженото и бъде забравен и отритнат от обществото.
287
2
 
8
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 2 месеца
Ице Ицеее, тати ти Наум дали щеше да се гордее с постъпката ти. А?!;)))
286
6
 
16
 
! Отговори
Мда преди 2 месеца
Толко от глезеното партизанско чедо Наумчо младши... Много се е вживял в 80тарските си филми в ролята на шофьорче на БЕЛаз... И като типичен партизанин въоръжен до зъби...
285
2
 
0
 
! Отговори
тъпомер преди 2 месеца
До 305,а ти на кой мъж са праиш на мъж,как е с парафините,май си палавник.
284
12
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Като е софиянец и актьор си мисли, че е фанал знаете кой за знаете кое и е безсмъртен. Напил се и се прави на мъж по тъмно като всичките българи, дано сега да яде един дебелашки в затвора
283
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Чей сеа, тоя не бива да смесва киното и живота.
282
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
"До скандала снощи се е стигнало, след като по-рано вечерта 36-годишната Патриша паркира колата си пред гаража." Алоууу, само дето тази Патриша паркирва колата си пред гараж, но не нейния, а на Шопов, а тази дали изобщо е имала даже. Разбрахте ли ве, жалкиии журналяяяя?
281
5
 
23
 
! Отговори
тъпомер преди 2 месеца
Тя е хитра,но не е знаела с кого се е заиграла,със сигурност ще излязат доста неприятни неща за жертвата,мисля че ще хване пътя пак за друга дестинация сигурно за Румъния.Хора пазете се това е типична измама.също като ало измамите.Хрупкайте повече зелце а не люцерна.
280
5
 
17
 
! Отговори
Абее преди 2 месеца
махнете тая страхотия, че кокошките ми спряха да снасят, а котката пометна.
279
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Аре още един път се прави на отворена с Шопов мааа, ОВЦААА! Оня не ебаваааа...
278
16
 
18
 
! Отговори
д преди 2 месеца
Животното Шопов да го пращат да търка нара и да играе по живота на джунглата на тъмно
277
16
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Пикличкатааа е спряла пред гаража на Шопов. Жена му на Шопов няма да й счупи чистачката ли? Малко й е било.
276
21
 
29
 
! Отговори
само факти преди 2 месеца
Работила в порно индустрията, прекалила с ботокса и вече не я наемат, намерила пристан в България и решила, че тук ще се прави на господарка. Но пасаран, гр03нице нагла.
275
13
 
19
 
! Отговори
тъпомер преди 2 месеца
Интересно ми е дали на жертвата са и направили тест за наркотици???
274
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
до 293 Тази засилена походка на Шопов към тази ми напомни на засилената му походка към кабинета на Васил Михайлов в Маргарит и Маргарита, като разбра че Михайлов е изнасил Маргарита. Едно към едно.
273
17
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
до 293 Тя чака Шопов с включена камера. Това обяснява всичко...провокирала го е и е чакала момента той да се изнерви за да го запише. Защо не снима преди той да се засили към нея по улицата какви му ги е наговорила, че така да го изнерви, а? Жалка скааапана татуирана овцааааа.
272
18
 
36
 
! Отговори
тъпомер преди 2 месеца
Голям рев за една съмнителна примадона с грозни татуси.100% е или бивша или и настояща жрица.А те знаят как да изнудват.Интересно,тя първа е предизвикала конфликта,защо и подготвена да записва......Дааа много народ още е на люцерна.
271
15
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Туй нещо на снимката чак пръстите си татуирало. Представям си какво има по тялото. Ако не татуирано на 80% от площа на тялото й пък на. Малко я е бил Шопов!
270
7
 
12
 
! Отговори
Тийвс! преди 2 месеца
Егати фамилията! Тая е щерка на крадци ли?! :D
269
16
 
17
 
! Отговори
пффф преди 2 месеца
Намерила, та се забравила. И от Люксембург са изгонили тая изографисана ботоксова 'убавица. В Щатите такива като нея спят под мостовете на стар матрак, който са си изработили с флейта. Много грозота и злоба са събрани в лицето й.