Какво ви очаква през пролетта според зодията?

Това е особено социално време за Близнаците
11 мар 2024 18:40, Михаела Лазарова
0
Какво ви очаква през пролетта според зодията?
Снимка: Istock

С идването на един от най-романтичните сезони, може би сте все по-нетърпеливи да узнаете какво ви очаква. В следващите редове ще ви споделим какво са подготвили звездите за всеки един зодиакален знак.

Овен

Представителите на зодия Овен са пламенни и мразят да им се казва какво да правят – в крайна сметка те са огнен знак. Скъпи Овни, през пролетта вие имате допълнително разрешение да бъдете малко по-диви и хитри от обикновено. Ако сте Овен (или имате асцендент Овен), може да кипите от креативност в този период от годината. Запишете идеите си възможно най-бързо. И тъй като бързината е вашата силна страна, не би трябвало да имате проблем.

Секторът от вашата карта, който управлява любовните връзки, сега е подчертан, така че очаквайте малко вълнение в любовния си живот. Разпалете креативността чрез водене на дневник; отидете на среща; дайте приоритет на времето за игра с децата си.

Телец

Когато настъпи пролетното равноденствие, луната ще бъде във вашия дом и семейство, което означава, че сте склонни да искате да останете „в тъмнината“ още малко. Разбира се, вие сте известни с това, че обичате дома си, но този цикъл може да ви накара да се почувствате леко „приковани“ към дома. С щастливия Юпитер, който се сближава с непредсказуемия Уран, умът ви вероятно ще бъде изпълнен с планове за далечни дестинации, дори ако тялото ви иска да остане на сегашното си местоположение.

Ако наскоро сте почувствали неловко мълчание с членове на семейството, можете да очаквате с нетърпение време за така необходимото възстановяване на връзката. Как да прекарвате свободното си време тази пролет? Добавете малко цвят към дома си; планирайте вечер за семейна игри; запишете всякакви творчески идеи, които ви връхлетят.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари