5 зодии, на които най-много им отива да са необвързани

Някои знаци ценят повече своята независимост и умеят да блестят ярко и без диамантен годежен пръстен
14 мар 2024 21:45, Теодора Драгоева
11
5 зодии, на които най-много им отива да са необвързани
Снимка: iStock

Ако често излизате по романтични срещи, но не можете да преминете от етапа на разговор и флирт до този на сериозната връзка, то може да сте една от зодиите, на които най-много им приляга да са необвързани – тоест не сте виновни за статуса си, а трябва да се сърдите на звездите.

Някои зодиакални знаци просто се чувстват перфектно, когато са соло и нямат нужда от партньор, който да повдига самочувствието им или да е отговорен за щастието им. Хората от тези знаци често са си самодостатъчни.

Те ценят своите свобода и независимост и умеят да блестят по-ярко, когато са сами – не им е нужен диамантен годежен пръстен за това. Те ценят спокойствието си и мразят усложненията и драмата, които вървят ръка за ръка с взаимоотношенията.

Ако сте любопитни да узнаете на кои зодии им приляга най-много да бъдат необвързани, продължете да четете!

Перфекционистката Дева

На първо място в списъка ни със зодии, които най-често и най-дълго време остават необвързани е Дева. Въпреки че личностите от този знак изглеждат като създадени за връзка, известно е това, че те са перфекционисти.

Те имат високи стандарти за себе си и за всички около тях, което може да отблъсне потенциалните партньори. Девите също могат да бъдат доста критични и аналитични, което може да затрудни емоционалното им свързване с друг човек.

В резултат на това Девата е сред звездните знаци, които най-дълго остават необвързани. Въпреки това, те не са напълно безнадеждни, когато става въпрос за романтика. Те просто се нуждаят от някого, който може да съответства на техния интелект и да оцени вниманието им към детайла.

Така че, ако сте Дева, която се оглежда за любов, бъдете малко по-гъвкави в подхода си.

Цялата статия можете да прочетете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: необвързанизодии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
То половината население. Кое мирише на оCет?
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пет от всички 12? Че то половината, бе! Не знам откъде ги измисляте тия простотии.
4
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
От коя дупка ги вадите всичките тия глупости?
3
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Лъвът трябва да е първи в тази класация- перфектно се справя сам с почти всичко, но го разбира късно. Особено след като е бил разочарован неколкократно, понеже другите не са се оказали на нивото му. Все пак не всички имат неговия висок морал и стандарти...
2
6
 
5
 
! Отговори
Просто Киро преди 1 месец
Минал съм ги всичките 13 зодии :)))
1
7
 
13
 
! Отговори
Георги преди 1 месец
Няма по-хубаво от това да си с човек който да обичаш докато сте млади, а след това човек с който да се подкрепяте. Мъжа и жената винаги са се допълвали. Стига с тая пропаганда - стари ергени и жени да раждат на по 40години. Аз съм на 40г. Най-хубавите ми спомени от младежките години са когато съм имал гадже или съм се свалял с някое момиче ..