Край на спекулациите: Кейт Мидълтън има рак

Тя заяви, че е било „огромен шок”
Обновена: 22 мар 2024 22:04 | 22 мар 2024 20:15, Александър Попов
112
Край на спекулациите: Кейт Мидълтън има рак

В изявление принцесата на Уелс Кейт Мидълтън обяви, че е с рак. Заболяването е открито при тестове, пише Би Би Си. Тя споделя, че това е било „огромен шок” след „невероятно трудни няколко месеца”.

"Аз съм добре и ставам все по-силна с всеки изминал ден", казва тя в официалното си изявление.

Подробности за рака не се съобщават, но от двореца Кенсингтън твърдят, че са уверени, че принцесата ще се възстанови напълно.

В изявлението на принцесата се обяснява, че когато е претърпяла коремна операция през януари, не се е знаело, че има рак.

„Въпреки това, тестовете след операцията установиха, че ракът е налице. Затова медицинският ми екип ме посъветва да премина курс на превантивна химиотерапия и сега съм в ранните етапи на това лечение”, каза принцесата.

Ето и цялото изявление на Кейт Мидълтън:

"Искам лично да ви благодаря за всички прекрасни послания за подкрепа и за разбирането ви, докато се възстановявам от операцията си.   Последните няколко месеца бяха изключително трудни за цялото ми семейство, но имам прекрасен медицински екип, който се грижи за мен, за което съм му много благодарна", казва в него принцесата.

"През януари ми беше направена голяма коремна операция в Лондон. По това време се смяташе, че нямам рак. Операцията беше успешна. Тестовете след операцията обаче показаха наличието на рак. Затова медицинският екип ме посъветва да се подложа на профилактична химиотерапия и сега съм в началото на това лечение", допълва тя.

"Това, разбира се, беше огромен шок и двамата с Уилям направихме всичко възможно да го поемем и да се справим с него насаме, в името на младото ни семейство", добавя принцесата.

"Както можете да си представите, отне ни известно време, на мен ми отне известно време да се възстановя от тежка операция, за да мога да започна лечението си, и което е по-важно, отне ни известно време да обясним всичко на Джордж, Шарлот и Луис по подходящ за тях начин, за да ги уверим, че ще се оправя", казва още Катрин.

"Както им казах, добре съм. Ставам все по-силна с всеки изминал ден, като се съсредоточавам върху нещата, които ще ми помогнат да излекувам ума, тялото и духа си. Това, че Уилям е до мен, е голям източник на утеха и увереност, както и любовта и добротата, проявени към мен от толкова много от вас, които означават толкова много и за двама ни", добавя принцесата Катрин.

"Надяваме се, че ще разберете, че като семейство сега се нуждаем от време и уважение на нашето пространство и личен живот, докато завърша лечението си", призовава тя.

"Работата ми винаги ми е носила голяма радост и с нетърпение очаквам да я възобновя, когато мога, но сега трябва да се концентрирам преди всичко върху пълното си възстановяване", допълва принцесата.

"В този момент мисля и за всички онези, чийто живот е бил засегнат от рака. На всички, които се сблъскват с тази болест под каквато и да е форма, не губете вяра и надежда. Не сте сами", заключава тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още по темата: Кейт Мидълтън
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
1
 
1
 
! Отговори
ОНЗИ преди 1 месец
АБЕ ПРЕСТАНЕТЕ С ТЕЗИ ПИСАНИЯ - ЩО ЗА КЕНЕФНА СЕРВИЛНОСТ !!!
98
1
 
1
 
! Отговори
Гадна Твар преди 1 месец
Прокоба тегне над рептuлuте във Великобритания. Защо обаче точно Кейт, която най-малко заслужава такава участ в тази фамилия, пълна с u3p0ди... Бог забавя, но не забравя!
97
8
 
2
 
! Отговори
Bormann преди 1 месец
Плитък трап за рептила. Нека се гърчи още няколко месеца а на рижжавите пияндета няма да липсва, даже и малко жито няма да хапнат за нея бухахахахахах
96
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да е жива и здрава, ще се излекува жената, все пак има лекари. Важното е да теглят цъpвyлитe, които се мислят за трандафopи. Така че не берете поредната грижа.
95
3
 
29
 
! Отговори
Шокиращо преди 1 месец
Кейт Мидълтън е прекрасен човек и перфектната майка и също така е невероятно състрадателна и отзивчива към проблемите на обикновените хора. Затова е ужасно несправедливо, че е била засегната от тази коварна болест.Явно тя поразява като цяло добрите хора, които се раздават емоционално . Дано все пак се оправи бързо и да продължи да вдъхновява
94
9
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
даяна да доде да си види рижото копуе какво го правят брат му и другите му роднини... мани мани недей. ще и кажа и по лоши неща.
93
11
 
3
 
! Отговори
% преди 1 месец
Завчера носи пазарска чанта с бодра стъпка, ухилена до ушите, вчера никаква я нямаше направо, ханш 50 см, смътен поглед. Лъжата за нищо я нямат и чак се ядосва, че хората ги знаят какви са.
92
1
 
7
 
! Отговори
Сата НАТО преди 1 месец
Ми то и аз съм роден по комунистическо, това някакъв грях ли е :)))))
91
1
 
8
 
! Отговори
До Сата НАТО преди 1 месец
Ще имаш ли смелостта да кажеш в очите на покойната принцеса Даяна, че е "па-р-ца-л" бе, ***.н.го? А доколкото до теб и родителите, на бас, че и двамата ти родители са комунисти, родени по комунистическо. Няма какво да коментирам останалите глупости, които си написал в коментара, освен че са лъжа или размисли и фантазии на пияната ти безмозъчна глава.
90
4
 
1
 
! Отговори
Сата НАТО преди 1 месец
До До Сата НАТО.... Ами да, виждам проблем. мало умен си и явно е генетично. Накратко казано из руд. И с поведението си потвърждаваш диагнозата.
89
0
 
2
 
! Отговори
До Сата НАТО преди 1 месец
Българи са, две сестри (една от тях е майка ми) взимат за съпрузи двама първи братовчеди(един от тях е баща ми), всички са бели и българи, а от тази връзка между баща ми и майка ми се раждам аз. Проблем ли виждаш?
88
11
 
0
 
! Отговори
Сата НАТО преди 1 месец
До До Sata NATO ... Да, обаче Даяна беше пар цал, който си лега с араби. Така че тая е по-читава. Но на вас, рузките полукровки всякое блядство ви е близко. Понеже и мамите ви са си дали Г3, за да избегат от съвецкия рай. А колкото до мене, 100% шоп съм, не ме мисли.
87
3
 
0
 
! Отговори
Сата НАТО преди 1 месец
До До Sata NATO 88...........Възможно е, но това не ми пречи да и призная, че е генетичен бисер на бялата раса............. Както и да предположа, че ти си некъф полу-жиган, джуревец или просто *** ти и баща ти са били първи братовчеди....
86
0
 
2
 
! Отговори
До Sata NATO преди 1 месец
Само дето този 100% бисер не мисли за теб така, а в нейните краварски очи винаги ще си поредният балкански смърдлив субект
85
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не я мислете тая Катрин! Ще се подложи на лечение и ще се излекува, все пак Англия не е напълно африканска държава, нали?
84
4
 
5
 
! Отговори
До Sata NATO преди 1 месец
Европейка от обикновен произход, не е като Даяна. То и Даяна е красива и бяла англичанка, но с благороден произход. Ще се излекува принцесата, друг е въпросът защо занимават българския народ с нея? Не сме й поданици. Опротивявате, подмазвачи
83
1
 
8
 
! Отговори
Sata NATO преди 1 месец
Красива 100% бяла европейка. Няма в нея нищо черно и мазно. Истински генетичен бисер. Дано се пребори!
82
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Има лекари, ще я излекуват принцесата от обикновен произход. Хиляди хора по света и в България са болни от рак, за тях има само статистика, а за тая - новини. То бива подмазвачество, наслагачество и подлизурство към Катрин, ама чак пък толкова... "Българското" царско семейство има повече достойнство, нежели тези кралски боклyци от Англия...
81
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Имам позната около 40 г. с рак на панкреаса веднага след бустер. Ужасно е, защото и децата и са малки. Преди това не съм чула да е имала някакви заболявания, дори не помня вирус да я е хващал. Като напишеш в гугъл и веднага излиза, че има случаи на сериозни проблеми с панкреаса след ваксините и е изключително неморално, че никой нищо не говори по темата
80
2
 
5
 
! Отговори
Антикомунист преди 1 месец
Рака не прощава на никой ,дори и на кралете!

Спонсорирани публикации