Край на спекулациите: Кейт Мидълтън има рак

Тя заяви, че е било „огромен шок”
Обновена: 22 мар 2024 22:04 | 22 мар 2024 20:15, Александър Попов
112
Край на спекулациите: Кейт Мидълтън има рак

В изявление принцесата на Уелс Кейт Мидълтън обяви, че е с рак. Заболяването е открито при тестове, пише Би Би Си. Тя споделя, че това е било „огромен шок” след „невероятно трудни няколко месеца”.

"Аз съм добре и ставам все по-силна с всеки изминал ден", казва тя в официалното си изявление.

Подробности за рака не се съобщават, но от двореца Кенсингтън твърдят, че са уверени, че принцесата ще се възстанови напълно.

В изявлението на принцесата се обяснява, че когато е претърпяла коремна операция през януари, не се е знаело, че има рак.

„Въпреки това, тестовете след операцията установиха, че ракът е налице. Затова медицинският ми екип ме посъветва да премина курс на превантивна химиотерапия и сега съм в ранните етапи на това лечение”, каза принцесата.

Ето и цялото изявление на Кейт Мидълтън:

"Искам лично да ви благодаря за всички прекрасни послания за подкрепа и за разбирането ви, докато се възстановявам от операцията си.   Последните няколко месеца бяха изключително трудни за цялото ми семейство, но имам прекрасен медицински екип, който се грижи за мен, за което съм му много благодарна", казва в него принцесата.

"През януари ми беше направена голяма коремна операция в Лондон. По това време се смяташе, че нямам рак. Операцията беше успешна. Тестовете след операцията обаче показаха наличието на рак. Затова медицинският екип ме посъветва да се подложа на профилактична химиотерапия и сега съм в началото на това лечение", допълва тя.

"Това, разбира се, беше огромен шок и двамата с Уилям направихме всичко възможно да го поемем и да се справим с него насаме, в името на младото ни семейство", добавя принцесата.

"Както можете да си представите, отне ни известно време, на мен ми отне известно време да се възстановя от тежка операция, за да мога да започна лечението си, и което е по-важно, отне ни известно време да обясним всичко на Джордж, Шарлот и Луис по подходящ за тях начин, за да ги уверим, че ще се оправя", казва още Катрин.

"Както им казах, добре съм. Ставам все по-силна с всеки изминал ден, като се съсредоточавам върху нещата, които ще ми помогнат да излекувам ума, тялото и духа си. Това, че Уилям е до мен, е голям източник на утеха и увереност, както и любовта и добротата, проявени към мен от толкова много от вас, които означават толкова много и за двама ни", добавя принцесата Катрин.

"Надяваме се, че ще разберете, че като семейство сега се нуждаем от време и уважение на нашето пространство и личен живот, докато завърша лечението си", призовава тя.

"Работата ми винаги ми е носила голяма радост и с нетърпение очаквам да я възобновя, когато мога, но сега трябва да се концентрирам преди всичко върху пълното си възстановяване", допълва принцесата.

"В този момент мисля и за всички онези, чийто живот е бил засегнат от рака. На всички, които се сблъскват с тази болест под каквато и да е форма, не губете вяра и надежда. Не сте сами", заключава тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още по темата: Кейт Мидълтън
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ужас! Нещо става с това семейство.
58
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Абе някак излизат и то от британски ***, че кака Кейт я няма. Ей така снимките са подложени на анализи и по сравнения а минали снимки журналята констатират че нея я няма и е скрита. И веднага се пропимня че Дияна е била убита, и я няма, Скрипалниците ги няма, Цонвалено полонизираниоя го няма, и сега Кейт я няма. Нещо е станало в кралското семейство така да изчесне жената която следваше да бъде Кралицата.
57
12
 
5
 
! Отговори
Пророк Антиваксарий преди 1 месец
Който е приел причастието на дяволските инжекции, ще пие от чашата на Божия гняв!
56
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Грешна диагноза. От генен инженер лекар не става. Оперират едно, то излиза друго, а накрая може да трето. Да си намери свестен лекар и да се оправи!
55
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Като отвориш в нета дори има научни статии за страничния ефект на шотчетата вълшебни течности - остър панкреатит. Диагнозата ще е рак на панкреаса и при двамата
54
2
 
28
 
! Отговори
нормален преди 1 месец
дано се излекува !!!
53
6
 
4
 
! Отговори
Пютин е Виновен преди 1 месец
Точка!
52
1
 
8
 
! Отговори
daa преди 1 месец
galko za dezata i za neia. kurag leidi.
51
7
 
6
 
! Отговори
Путин кога преди 1 месец
Путин нали е ваксиниран
50
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А така , как го измислиха рак.Това не е обикновен рак .100 процента нещо специално от службите . Едно време са ги тровели като дадат наследници на монарсите после измислиха катастрофи ," самоубийства ", а днес по изтънчено-с модифицирани болести убиват жените си ! Жената за монарха е инкубатор на наследници на трона , нищо друго !
49
20
 
9
 
! Отговори
пенсионер-ветеран преди 1 месец
жилите на врата са изскочили като на бабата в последните и седмици! не и давам още много живот, а само на 40 и била с Топ Стандарт на Живот - качествена храна, прислуга, лукс - или системно са я тровили или наистина КОВИД-Ваксините са Смъртоносни! аз не се набодох, нищо че Сатанистите от ППДБ ми даваха 70 лева бонус към пенцията - ИзГладувах ги, но не си бих Елексира на Смъртта и съм добре, да не е Чуе Сатаната!!
48
5
 
8
 
! Отговори
Пролетно Бустърче преди 1 месец
Сложете и Не го Мислете!
47
7
 
8
 
! Отговори
Айде и Тая Я преди 1 месец
СамоУбиха като Даяна!
46
8
 
7
 
! Отговори
Всичките Ваксъри преди 1 месец
вече Знаят Какво ги Чака!
45
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Много симпатична и земна ,пожелавам и здраве и късмет
44
7
 
7
 
! Отговори
КОВИД-Ваксините преди 1 месец
Забавят, но НЕ Забравят! Нямам какво друго да кажа!!
43
13
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Черният кюнец Меган Маркъл им е направила магия гнуссссна негроо долно! ***! Трябва да я намерят и до я качат отново на дървото, където й е мястото!
42
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Британската Златка. Дано се оправи жената, може и да осъзнае, че не парите са най-важното на този свят. Иначе тея са най-безсмисленото семейство на планетата!
41
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Проклятието на Путин ги настигна,
40
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ще се излекува жената, няма страшно. На шуринайка ми така случайно и откриха рак. Оперираха я за спукана киста, каквато имаше, а откриха рак на матката в начален стадий. Късмет, че са я оперирали, иначе щяха да го открият, когато вече е късно. Излекува се жената напълно. Това преди 10 години.

Спонсорирани публикации