Борисов: Ометохме всички, нямаме алтернатива и до ден-днешен

Премиерът благодари на всички в партията си
Обновена: 5 апр 2021 22:02 | 4 апр 2021 23:14, Веселина Йорданова
694
Борисов: Ометохме всички, нямаме алтернатива и до ден-днешен
Снимка: Правителствена пресслужба

Премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов обяви, че партията му отново е победител на изборите и печели парламентарни за пети път.

Когато направихме ГЕРБ, пометохме всички, нямаме алтернатива до ден-днешен, заяви той в живо включване в социалната мрежа.

Още по темата
Според него избирателната активност в условия на пандемия е "прилична".

Той се обърна и към опонентите си с предложение за експертно правителство.

"Порадвайте се един, два, три дни и след това помислете кое е стабилно и кое не, да видим можем ли да се обединим в името на държавата", каза Борисов и подчерта, че предлага мир, а не война. "Да сложим експертите, до декември да направим усилие да излезем от пандемията, дайте да изберем най-доброто, което може да свърши работа", призова той.

Премиерът попита и има ли по-опитен политик от него, който да се е справил с три кризи, призова и за смиреност тези, които по думите му са спечелили по няколко процента. И без петел ще съмне, и без Борисов, и без ГЕРБ, и без вас, разбира се, имате ли по-опитен от мен, някой с по-голяма международна подкрепа, някой, който да се е справил с три кризи - финансовата, миграционната, пандемията сега, заяви той.

Борисов напомни и кабинета "Орешарски", какво се е случило, когато "не си спечелил изборите".

Мои мили опоненти, познавам ви всичките. Искахте преврат, обяснявахте, че не ни искат хората. Най-мирната, най-толерантната, най-евтината кампания проведохме ние, категоричен е той.

Борисов обобщи работата по изборите, засегна и машинното гласуване, благодари и на партията си. Моята партия, която доказа, че могат да се справят прекрасно - за първи път работихме така, както трябва да работи една партия, отчете той.

По думите му истинската политика се прави в парламента и е добре да има добра представителност, повече партии в Народното събрание.

Много се радвам, че толкова партии влизат в парламента, защото ми омръзна сам да нося отговорност, каза той.

Вместо да се дрънкаме кой е по-велик, нека да помислим дали не можем тази година да бъдем толкова консолидирани, защото светът и Европа ни гледат, каза още Борисов и допълни, че без стабилна политическа обстановка нищо няма да се получи.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


694
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
507
0
 
1
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
Според мен Борисов предпочита да остане в опозиция и той на свой ред да критикува управлението, да напуска парламента, да блокира площадите.-------Борисов да блокира площадите?С 20% подръжка от калинки и назначени бизнесмени? Аз миналата година с удоволствие обикалях града, заради Орлов мост, но сега в затвора ще вляза, ако гербаджии ми застанат на пътя и ще ги газим като кокошки. Не става така лесно, драги, тая работа. Все пак трябва да имаш към 60% подкрепа.
506
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 581 ВниманиеАз лично ще застана пред парламента и няма да позволя тоя клоун да спре напредъка който постигнахме до сега-------А аз лично ще дойда и ще те застрелям като куче, ако преди това полицаите не те разкарат.
505
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да сложим експертите, до декември да направим усилие да излезем от пандемията-------Мда.Елате заедно да затваряме хората, да споделяме отговорността и вас да ви мразят вместо мене, а като свърши, ще изгоня експертите ви к ще си карам както си знам...
504
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добре,че тренира с метенето.Ако се обърне назад,колко има да рие...Иска до декември,за да изпортипрезидентските избори и да се намърдана топло.Така Софиянски даже рева,за отлагане(бoклука) в Суходол и послесе изниза блажено.Грубо влизане,нои другите са с бутонки.Няма да ти севържат.Но ти си мети.
503
2
 
7
 
! Отговори
анализ преди 3 години
Тая държава няма да се оправи никога........................ясно е....................ГЕРБ - крадлива и лъжлива партия и организация , чалгарите на Слави-втора сила, БСП............и те не стават...........патриотите (НФСБ,Атака, ВМРО, Възраждане, Воля)-разединени на 5 партии и не влизат в парламента.........турците на ДПС............те са константа, имат си около 10 %............трагедията е пълна!!!
502
7
 
3
 
! Отговори
ВНИМАНИЕ преди 3 години
Ако тоя деградант , истинската мутра-шут Слави реши да вземе мандата и да направи правителство с по малките шутове, трябва да е ясно на всички че започва ГРАЖДАНСКА ВОЙНА!Аз лично ще застана пред парламента и няма да позволя тоя клоун да спре напредъка който постигнахме до сега
501
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе омели сте... ако изборите бяха честни щяха да са на кантар със славито ама аре.Раздава педесетачките за глас... никой не му идва на накъла че той после ще ви ги вземе с лихвите.
500
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
а ако дойде служебен кабинет на Президента-в затвора.
499
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
за психото си
498
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами да. За слепците ще кажа, че нищо не се е променило. Просто грубия селски вот се консолидира. И преди Бойко получаваше горе долу толкова на избори. Сега обаче ИТН взеха вота на Атака, РЗС, Воля, моля и други такива субекти. Всичко е едно и също. Какво квичите, Бойко пак победи, това е.
497
1
 
4
 
! Отговори
До 572 преди 3 години
А за останалите партии НАД 90% от населението е против тях по твоята логика!Ако герб са подкрепени от 26% процента то по логиката ти 74% от населението е против тях.Какво да кажем за БСП? При тях 86% от населението е против тях.96% от населението е против мая, и 90% от населението е против ДБ. С 2 думи да пикaя на логиката
496
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко е психично болен човек. Патологичен лъжец и краен нарцисист.Отново го играе жертва, ама кога пълни шкафчетата с пачки и кюлчета,не рева
495
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен потребител преди 3 години
Ометохте, ама в ромските квартали, хахаха! Този няма ли да се махне най- накрая?!
494
0
 
7
 
! Отговори
Наблюдател преди 3 години
Бойче, а корупцийката какво ще я правим? И с нея ли да се обединява е? А институциите бухалки където до последно си назначавахте калинките? Тях ще ги махаме или ще си стоят?
493
8
 
20
 
! Отговори
Ахахахахаха преди 3 години
Мутрата тотално се е пренесла в паралелна реалност. При тази избирателна активност за ГЕРБ са гласували едва 10% от всички гласоподаватели. Останалите 90% от населението са против тези неграмотници. А Тиквун разправя, че бил най-компетентният, барабар с *** сигурно... Ахахаххахахах. С този шут станахме за смях на цял свят. Добре, че си отива. Щом тази шайка неуки опортюнисти начело с един бодигард ни управляваха 11 г., няма какво да му се плашим един чалгар какво би надробил
492
8
 
9
 
! Отговори
ГЛЕДАЙТЕ преди 3 години
Не мога да си представя какво виждат в свършената работа ,че гласуват за него.Кое ?Толкова ли не можете да разпознаете социалистически популизъм и свършена работа.Подхвърлените пари не са свършена работа да дам 50 лв на пенсионерите когато на фона на инфлацията трябва да се вдигнат с поне 200 и малко да бутнеш заплати в администрацията не е свършена работа а популизъм.Ако икономиката работи тези неща ще се случат и без да се бием в гърдите с тях и няколко километра завършена ''магистрала''
491
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много ти пораснаха .въшките
490
0
 
12
 
! Отговори
Жанна Георгиева преди 3 години
Каракачанов е агент Иван от ДС. Този човек лаеше срещу Бойко,а после го подкрепи.Хората намразиха и се отвратиха повече от патриотчетата,отколкото от гербаджиите.Герб не ги харесвам,но те са си едни и същи,докато патриотчетата дадоха вяра на много хора и затова бяха в парламента и не са сега в парламента, защото се изложиха и излъгаха народа.
489
2
 
4
 
! Отговори
Жанна Георгиева преди 3 години
*** ми издаде забрана да пиша коментари,защото плюем Бойко,Каракачанката,Симеонов.Спирам да ги чета.
488
1
 
7
 
! Отговори
Кирил преди 3 години
Честито. Хайде сега да си жземете тривките и да освободите бюрата си. Довиждане.