Нинова: България има нужда от лява алтернатива, само ние я даваме

Очакваме още леви партии да се присъединят към нас, каза тя
15 юни 2021 09:19, Анисия Иванова
104
Нинова: България има нужда от лява алтернатива, само ние я даваме
Снимка: БСП

"България има нужда от лява алтернатива и ние сме единствените, които можем да я дадем на българския народ – очакваме съвсем скоро към сегашната голяма лява коалиция от 16 формации да се присъединят и още много партии и граждански сдружения. Така, както България има нужда от лява алтернатива, така в още по-голяма степен има нужда от редовно и стабилно правителство. Служебният кабинет изпълнява задълженията си да готви избори, да направи ревизия на предишното управление, но има нужда от актуализация на бюджета, има нужда от приемане на нов бюджет за догодина и то с много силни социални политики и антикризисни мерки. И това трябва да го направи редовен парламент и редовен кабинет“, категорична бе Корнелия Нинова пред социалисти и коалиционни партньори в Благоевград.

Лидерът на левицата участва в откриването на предизборната кампания в 1-ви МИР на 14 юни, когато бяха чествани тържествено 165 години от рождението на Димитър Благоев – Патриарха на българските социалисти, съобщиха от пресцентъра на партията.

Председателят на БСП по повод успоредно провеждащите се кампании за парламент и за кмет на Благоевград на частичните избори посочи: "Двойно е усилието - и за кмет, и за парламент, но този двоен повод ще даде двойни сили и двойна енергия. Даже това ще ни улесни, защото ще ни обедини. Моята поръка е да стигнат до всеки град, до всяко село, до всяко семейство, за да разясняват програмата ни. Защото ние имаме подробна програма, а къде е цялостната програма на другите партии, с които се състезаваме?“.

 


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
0
 
5
 
! Отговори
шопендар преди 1 месец
тази чете евангелието както и е угодно.КАК Е ВЪЗМОЖНО НАЙ БОГАТАТА БАНДА,КОЯТО ВЛАДЕЕ ИКОНОМИКАТА,. ДА СЕ ПРЕДЛАГА ЗА ЛЯВА АЛТЕРНАТИВА.
87
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До " Диана"! Демек " СТРАНДЖАТА"! Да прав си Странджа! Нямаме нужда вече от БСП патерицата ВИ,играла си с хората,чрез ГОСПОЖА Нинова.Казвам ГОСПОЖА,щото няма как да я нарека"Другарка"!Един бивш Партиен член,на Мракобесническата партия СДС, след 1989 г, да я "обиждам" на"другарка"Не върви!-:)) НО НЯМАМЕ НУЖДА И ОТ ТВОЯТА ПАРТИЯ ГЕДРБ на НОЙКО РАЗБОЙКО! Помним го с теб като пожарникарче,па после,когато си пиеше шампанското с Мутрите като Божков,Маджо и да не изброявам! -:) ГЕРБ Приключи с властта!
86
1
 
4
 
! Отговори
Диана преди 1 месец
България НЯМА нужда от никакви БСПарски алтернативи! България има нужда от истински политици, не от чиновници с етикетчета! БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!
85
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
България има нужда от махане на всички партии, които са се пробвали за последните 30 години и както ясно се вижда са се провалили, включително и БСП, която 3 пъти фалира държавата и трябваше да почваме от 0.
84
1
 
2
 
! Отговори
Стар комсомолец преди 1 месец
А Жан Виденов не е ли лява алтернатива ?
83
0
 
3
 
! Отговори
dmx преди 1 месец
Готов съм на всякакъв бас - на тези избори ще видим гарантирано по-нисък резултат за крадлата на Костов. И този път, ако може - публично разревана и с оставка в ръка още вечерта на първата следизборна пресконференция
82
2
 
4
 
! Отговори
Дементици преди 1 месец
Нинова не ви е аргумент,за оправдание.Тя не е наша а ваша и вие много добре го разбирате.Стига сте се излагали.
81
2
 
6
 
! Отговори
баба мара преди 1 месец
с нинова начело нищо няма да постигнете вашата партия е на дъното
80
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нинова си лае,кервана си върви....без тях.
79
0
 
6
 
! Отговори
Байдън Путинов преди 1 месец
Бъркате нещо.Не ни интересува международното положение,а какво има в джоба за купуване на манджа.Не виждам никой от нашите "политици" да се е загрижил за народното положение.
78
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На тайните комунисти от БСП съвсем им се стопи електората основно заради упоритото си русофилство и путинизъм.
77
4
 
7
 
! Отговори
Хайде изтривай пак преди 1 месец
Мемориал на Окупационната Червена Армия (М О Ч А)
76
6
 
9
 
! Отговори
Той преди 1 месец
Видяхме ви и вас, що за стока сте. Не благодарим. Бат Бойко пред вас изглежда, като майка Тереза. Умрете....
75
0
 
6
 
! Отговори
До преди 1 месец
Коментар 61 много си прав,,в добричко на пето място слагат един пиянду,той задно със съветници от бсп подкрепят герб.абе мафиоти.едните други и трети.
74
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Какви сталинисти и комунисти са тия,бе.Вие не нормални ли сте или да.Табелата не прави човека ,а делата му.Тези са по-алчни и от най-върлите капиталисти.Последно Нинова реши да не увеличава данъците на едрия капитал.
73
1
 
12
 
! Отговори
Българин преди 1 месец
Всички кумонисти под строй при Путин нямате място в България
72
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
България няма нужда от сталинисти т.е. червени фашисти. Когато станете нормална социалдемократическа партия а не проводник на руския фашизъм както сега, заповядайте на избори, ще гласувам за вас.
71
2
 
11
 
! Отговори
Чебурашка преди 1 месец
Вече 30 години бившите комунисти ревностно пазеха лявото пространство и не даваха нищо читаво да вирее върху него. За целта или издигаха карикатурни лидери, като покойният вожд на БКП Владимир Спасов или сатанизираха и очерняха отцепилите се от БСП, които правеха свои леви партии и ги нарочваха за врагове и предатели. Но появата на Жан Виденов сериозно може да обърка сметките на Нинова и да отнеме доста гласове от сторетницата.
70
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
България има нужда най-после да изчезнете. Долни комунисти, които 70 години съсипвате държавата и мачкате народа. Събирайте си партакешите и заминавайте при фашиста Путин, където ви е мястото.
69
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не, нямаме нужда от лявата ви алтернатива. Знаем на какво сте способни. Не ви щем!