"Продължаваме промяната" - сътрудничество с всички, но не и с ГЕРБ и ДПС

ВОЛТ само предоставяла техническото средство за изборите
Обновена: 25 сеп 2021 14:32 | 25 сеп 2021 14:30, Камелия Цветанова
334
"Продължаваме промяната" - сътрудничество с всички, но не и с ГЕРБ и ДПС
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Надеждата са Кирил Петков и Асен Василев, защото за пръв път виждаме хора, които са извършили конкретни дела. Ние им предоставяме техническото средство, с което ще се явят на изборите. Свикнали сме да виждаме хора, които обещават много, а, когато се случи мандат, не предприемат действия. Кирил и Асен показват смелост и лидерство, а България има нужда от лидерство в момента. Това коментира представителят на партия "Волт" Настимир Ананиев пред БНТ.

Още по темата

По думите му постигнатото в 46-ото Народно събрание до голяма степен се дължи именно на тях двамата.

Настимир Ананиев подчерта, че новата коалиция "Продължаваме промяната" ще води разговори за сътрудничество с всички политически сили, с изключение на ГЕРБ и ДПС.

"Ние нищо не сме искали, освен в листите да няма агенти на Държавна сигурност. Поставихме и червени линии относно партии, свързани с прехода и негативната репутация на България, а именно ГЕРБ и ДПС", добави той.

Настимир Ананиев коментира, че за пръв път толкова голям процент аполитични хора са изразили желание да гласуват и много хора са намерили кого да подкрепят в лицето на новия политически проект.

"Актуализираха се пенсиите и се вдигнаха над прага на бедност, което от години се говори, но никой не го е правил до момента. Те показаха, че имат смелостта, която се изисква в подобни ситуации", каза още Настимир Ананиев.


 


334
Още от Избори 2021
Изборите 2 в 1 - прецедент в историята, кой кого на 14 ноември?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
301
2
 
1
 
! Отговори
ЯСНО! преди 3 седмици
Сътрудничество с анти-европейските партии, но никакви отношения с европейците от ГЕРБ и ДПС
300
1
 
2
 
! Отговори
Питам преди 3 седмици
До Анонимен 299 Че какво му е на Пеевски ? Никъде не съм чел или видял да е направил нещо нередно. Е не е хубавец като Кирето...
299
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
ГЕРБ са минало. Ако искат да останат в историята с поне една добра дума, трябва сами да скъсат обвързаности те с Пеевски и да помогнат да се справим с олигархията. Не вярвам обаче да имат толкова мозък
298
3
 
4
 
! Отговори
До 293/За България преди 3 седмици
Аз виждам злоба и завист само от ваша страна спрямо ГЕРБ !
297
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Естествено,че без ГЕРБ и ДПС.Това са най-токсичните партии и трябва да бъдат изчегъртани от политиката.
296
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Киро, смело напред. Хората са с вас. С мутрите и сараите само в краен случай и то след ясно подписан ангажимент. Съдебна реформа на първо място. Вярваме ви
295
2
 
8
 
! Отговори
колко преди 3 седмици
да са нови, колко да са промяна, след като със 100 годишната партия си лижат ду петата.Продължава кое? Увеличението на всичко? Те тез пенсии дали могат покри инфлацията в създаването на която взеха участие?
294
1
 
11
 
! Отговори
възмутен преди 3 седмици
Е,това ли беше промяната-скъп ток,горива,парно? Убиецът на Милен Цветков на свобода с гривна? Митьо Очите на свобода? Затова ли хвърляхте пясък в очите на хората та да гласуват за вас?Ама дано не Борисов,а Пиночет на власт да дойде!Защото ако дойде пак Борисов възмездие на нашите страдания няма да има! Как не го бе срам правосъдният министър безмълвен да остане след като и убиеца на Милен Цветков пуснаха?Колко ви платиха за това? Само Пиночет,никакъв Борисов!
293
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
293 Но, защо си мислите, че именно вие, сте тези 10% можещи,интелигентни и образовани? Има още много такива млади хора, на които сигурно, ще им се даде възможност да се реализират. Но не очаквайте, че проект на руския човек Радев, или други чужди сили, както и на корпоративен кръг от хора, ще получат мандат от избирателите. Зам министри, съветници..са все близки приятелки, семейни кръгове и прочее. Петков-Василев са зависими, работят за други интереси, не за тези на българите.
292
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Продължавайте с подмяната, вече сте в изолация. Само си харпиите парите, с които привличане избиратели.
291
10
 
3
 
! Отговори
За България преди 3 седмици
Много е показателно в коментарите на хората , къде ни е проблема на нас Българите. Злоба, завист и никакви морални ценности 😀. Може и да сме само 10% нормалните, интелигентните и можещи хора, но ако ни се даде възможност ще направим един рай България, на пук на останалите 90% крадливи, смешници с малки душички.
290
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Коалиция Герб, ДПС и Итн води до правителство, а продължаващите програмата без възелин отзад. На Асенчо ще му хареса, нали имали нещо със Спецов, а Кирето ще се изцъкли като Асенчо
289
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
ЗАЩОТО СТЕ ПОЧТЕНИ ЛИ...ДА БЕ - ПОВЕРВАХМЕ ВИ ОТВЕДНЪЖ- ИЗЦЪКЛЕНО И НАХИЛЕНО.
288
2
 
6
 
! Отговори
баба мара преди 3 седмици
ако ананиев е депутат значи няма никаква промява във волт дават мандат срещудепутатски листи никакво доверие на такива голи охлюви
287
4
 
11
 
! Отговори
Майната ви.... преди 3 седмици
А защо да има сътрудничество с БСП ? Тази партия нанесе най големи поражения на държавата.Отговора е защото сме комунисти.Вашата мама .!
286
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Момчета всички ще гласуваме за вас. Имайте късмет да ни излъжете. Нека най-после станем нормална европейска държава
285
2
 
6
 
! Отговори
ПОЧТЕНИТЕ преди 3 седмици
ВИКТОР НИКОЛАЕВ- ..МАЯ МАНОЛОВА ПОЧТЕНА ЛИ Е? АСЕН ВАСИЛЕВ- СЕГА МИ ХАРЕСВА- ЕТО ТАКА СЕ ОПРЕДЕЛЯТ ПОЧТЕНИТЕ ОТ ДУОТО...ПОЧТЕНАТА МАНОЛОВА- АПРИЛ 2020Г МЕД СЕСТРА Е ИЗЛЯЗЛА НА ПРОЗОРЕЦА НА НС ПРОТЕСТИРАЙКИ СРЕЩУ НИСКИТЕ ЗАПЛАТИ- ПОЧТЕНАТА МАНОЛОВА, КОЯТО Е ОЩЕ ОМБУДСМАН- СКАЧАЙ, СКАЧАЙ...КВА ПОЧТЕНОСТ, КВО ЧУДО, КВО НЕЩО- ТАЯ СЕ Е ПОТОПИЛА ДО ГУША В ЕДНИ КАФЯВИ И МИРИЗЛИВИ ОТПАДАЦИ, ОТХОДНИ ФРАГМЕНТИ.
284
3
 
8
 
! Отговори
Зозо преди 3 седмици
Споко. В следващият парламент Боко и Доган ще им покажат как се прави. И Рундю ще го разбере на втори тур :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
283
3
 
4
 
! Отговори
Хора,следете фактите преди 3 седмици
Каква промяна продължавате, като главният секретар на министерски съвет - Красимир Божанов е назначен от президента, след като беше директор на дирекция в министерски съвет при Герб. Директор на дирекция в министерство на финансите - Стефан Белчев при Герб е назначен за директор на Агенция държавно финансова инспекция от Асан Василев и т.н. Промяна с гербави калинки или промяна с безбожни далавераджии
282
3
 
2
 
! Отговори
БибиткоФ ББ преди 3 седмици
В час ли си каскет?