"Български възход" отива на вота като партия, а не като коалиция

Не се очаква съвместна работа с АБВ, посочи бившият служебен премиер
36
"Български възход" отива на вота като партия, а не като коалиция
Снимка: БГНЕС

На предстоящите на 2 април предсрочни парламентарни избори "Български възход" ще се яви не като коалиция, а като политическа партия, обяви в Хасково лидерът на партията Стефан Янев.

Бившият служебен премиер посочи, че не предвижда съвместна работа с АБВ, но не изключва възможност в рамките на партийното представяне на "Български възход" да си партнират с хора от други формации през гражданска квота или споразумение.

Попитан защо човек, който мисли диалогично и коалиционно, в един момент решава да се яви сам на изборите, Янев отговори: "На предните избори не ни достигна време за регистрация на партията. На практика тогава ние направихме коалиция от три партии мандатоносители. В момента е време за утвърждаване на партията, на нейните структура, да се види какво всъщност представлява партията и как по най-добрия начин може да бъдем в интерес на гражданите и да предлагаме решения, това е целта", посочи Янев, цитиран от БТА.

Той изрази оптимизъм, че „Български възход“ ще премине 4-процентната бариера.

По думите му привличането на избиратели не е чисто механичен процес, а процес в който посланията трябва да стигнат до сърцата и до умовете на хората. За това от партията започват интензивна работа и срещи с хората в тази посока във всички избирателни райони на страната.

"За да обясним защо сме на политическото поле и какво се опитваме да правим. Опитваме се да правим смислени неща, малки стъпки, малки решения, но да вървим напред да се развива България", каза още Стефан Янев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
13
 
! Отговори
гост преди 1 година
Партия на зелените *** чорапи и вmиpиcaните дъptи kуkундpeли тип "комитова"
11
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
*** стефчо и стефчо софиянски със сватанака божков ,после защо 800 000 Българи искат да емигрират ?
10
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Български възход, продължаваме промяната, все имена измислени да лъжат хората че нещо ще се промени ми то живота ни мина 33 години все по надолу и надолу
9
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Български възход ли аз от 33 години възход не съм видял само падение и разруха не само матерялно но и душевно говоря за народа не за тия
8
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия на последните Избори ги вкараха в НС през последния половин час на Изборния ден. С масирано гласуване от Костинброд и Ихтиман. Всички знаем какви общности населяват тези градове и колко се интересуват от политика. Ама 50лв са си 50лв. Обаче Изборната комисия се направи на разсеяна.
7
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Патерицата на Тиквата този път едва ли ще я набутат в Парламента ?
6
0
 
19
 
! Отговори
van zant преди 1 година
Kакви структури имаш бре пишман лидер недодялан. Имате нулев шанс за втори път да Ви подкрепи някой. Мога да се обзаложа със всеки че сте аут завинаги от всичко след 2 април,но вие ще го разберете последни.
5
3
 
12
 
! Отговори
Свобода преди 1 година
в канала, копейка!
4
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дoбpe cвъpшeнa paбoтa!
3
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
още едно радево пиленце избягало от гълъбарника като киру. помним как забрани на стотици хиляди да не работят и да не влизат в магазините ако не се набодат. аре изтичай вече у историята!
2
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПЪТНИКО СВИДЕН, ФТМАК НЕДОЯЛ...
1
1
 
25
 
! Отговори
Смях преди 1 година
Тия още ли си въобразяват, че ще минат бариерата от 4%?