Проф. Герджиков уверен: НДСВ ще прескочи бариерата за НС

Влизането в криза да не се приема като страшно, смята той
6 фев 2023 15:52, Анисия Иванова
88
Проф. Герджиков уверен: НДСВ ще прескочи бариерата за НС
Снимка: БГНЕС

"Съживяват се клетките на НДСВ в страната. Получаваме обнадеждаващи резултати", каза проф. Огнян Герджиков, юрист, председател на 39-ото Народно събрание, бивш служебен премиер и едно от лицата на НДСВ.

Той е убеден, че партията ще прескочи бариерата за влизане в парламента.

"Изумен съм от комбинативната мисъл на някои хора, които непрекъснато виждат призраци и са много категорични, че сме руски проксита", каза той в интервю пред БНР.

Проф. Герджиков подчерта, че НДСВ е отворена към всички партии, с изключение на "Възраждане", които по думите му изповядват различна политическа религия.

"Предстои да решим дали ще се явим сами на изборите, но не е изключено в недалечна перспектива да започнем да опипваме почвата към една или друга партия. Още не търсим партньори", допълни той.

Според него последните служебните правителства, особено последното, са били сполучливи и не е фатално, че има толкова служебни кабинети. "Това не е чудо невиждано в политическия живот. И други страни са преминавали през такива въртележки. Влизането в криза не трябва да се приема като страшно. Ще излезем от кризата", убеден е той.

По темата РСМ проф. Огнян Герджиков коментира: "Хората в РСМ ритат столчето, на което са седнали. Без благословията на България не могат да влязат в ЕС... Македонските партии са настроени срещу България и от десетилетия разпалват омразата. Провеждат политика, която е в тяхна полза пред света и в ущърб на България. Ние някак не успяхме да покажем пред света истината и сега берем лошите плодове от конфронтацията между двата братски народа".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
0
 
1
 
! Отговори
Божееее преди 1 година
покажете колко пари му са платили от гроб като консултант например в НС?така държи мафията
71
0
 
1
 
! Отговори
Хахаха преди 1 година
ако прескочиш...ще разпуснем България,и ти ли имаш да си връщаш,господаря ти сИмеон си "върна" замъците строени от България,горите садени от България и ги изсече безмилостно...така ни оправихте...и искате още..обслужващ гроб си,боко те храни 12 г...и му дължиш...услуга...много мафиотско,много руско...много нечовешки!!!
70
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То нали това е целта да ги хрантутим
69
0
 
3
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Още един много уверен професор. Те, тези от НДСВ отдавна са в историята на страната. А пък, тя продължава да се оправя. Не могат дасмятат тези политици. Къде са 800 дви, а пък къде са около 20 г.
68
6
 
0
 
! Отговори
toti преди 1 година
Тези мисля бяха ПО ЧЕСТНИ и ако не се съберат пак с ДПС,БСП и ГЕРБ ,може и да тръгнем по НОВ ПЪТ !!!
67
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
НДСВ ще прави всичко каквото нареди генерал-губернаторката Митрофанова. Знаем по чие нареждане т.нар. цар дойде в България през 2001 г.
66
0
 
10
 
! Отговори
дедо Горио преди 1 година
"Съживяват се клетките на НДСВ в страната". Да бе , да - съживяват се скелетите от гардероба и се точат да ни оправят пак за 800 дни! Герджик , опитваш се да копираш БВ и другаря Ст.Янев , ама си заложил на грешния кон ! Още повече , че сте ни прозрачни до припадък и вече сме ви сърбали попарата !
65
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Оправих България и найвниците за 800 дни напълниха си джобарите оядоха се щедро и после се покриха все едно ни лук яли ни го мерисали сега след ента години явно загладняха пак и опа отново на пистата да прескачат бариери няма такива наглеци на този свят. Явно номера, е да прескочат бариерата и гушата и шкембетата и джобарите почват да дебелеят здраво. Видимо е, че ни липсва памет в огромно количества.
64
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И тези кръвосмучещи кърлежи се готвят отново да се забият в снагата на изпосталелия ни народец! Бездънните наглеци,които опоскаха държавата ни и е повече от сигурно,че няма да вземат и един процент тръгнали да важничат с кого няма да се договарят за далаверите си! И естествено,че това е "Възраждане"защото единствено пред тях номерата на крадлив дедо и хищните юпита няма да минат! Всички останали са в кюпа на грабителите,съсипали РОДИНАТА и НАРОДА ни! Никога повече тези крадци и лъжци!!!
63
1
 
13
 
! Отговори
пасарела преди 1 година
Огняне , кога прескочите бариерата , обади ми се !! Не разбра ли , че никой не вярва вече на царя и на тия около него !! Сега колко дни искате !!
62
0
 
10
 
! Отговори
Ако влезнат в НС преди 1 година
трябва да им се приготвя специална стая с памперси.
61
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С повече популизъм и финансови усилия НДСВ може да прескочи бариерата от 1%.
60
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Докъде стигна , жална Българийо ...
59
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За какво си ми ти чиято религия била същата като на герб ? Ти си един непотребен ***, избирателите на тази религия са намаляваща бройка, ще има още една *** на клона за същите гласове, дерзай !
58
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По-добре НДСВ, отколкото ГЕРБ.
57
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
НДСВ ще прескочи бариерата за НС" - Боже, опази!!!!!!!!!!!!!!!! хора, БДЕТЕ - иначе пак ще ви oпрaвят
56
2
 
13
 
! Отговори
Сега пък и тези преди 1 година
И тия ли ще чегъртат ГЕРБ ? И ще ни променят ?
55
0
 
15
 
! Отговори
Изправи се. преди 1 година
Никой не ви иска продажници!
54
4
 
16
 
! Отговори
Хора! Българи! преди 1 година
Внимавайте за кого ще гласувате, за да не се налага след време да реват децата ви на гробищата след като загинете по украйнските степи! Тези партии които пращаха оръжие за украйна, утре ще ви мобилизира и ще ви прати ВАС на фронта, защото въобще не им пука за ВАС!
53
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
възраждане ще вземе бая този път