ПП откриха предизборната си кампания, Петков заяви: Никой не е над каузата

Явор Божанков бе категоричен - отношенията с БС са "никакви"
19 фев 2023 17:28, Нели Христова
168
ПП откриха предизборната си кампания, Петков заяви: Никой не е над каузата
Снимка: БГНЕС

"Продължаваме промяната" и "Демократична България" започнаха предизборната си кампания със събитие пред Народния театър в София и показаха неправителствените организации, които застават зад обединението им.

В коалицията "Заедно" влизат гражданската организация "Правосъдие за всеки", проекта "За доброто", фондация "Заслушай се", Център за съзидателно правосъдие Разград, фондация "Три жени", Екип на София изпратиха свои представители, които да говорят пред събралите се и да заявят подкрепата си за обединението на "добрите сили".

"Това, което днес показваме, е че никой не е над каузата. Не може да има един човек над каузата, колкото и да е свестен и добър. Всички сме заедно и всеки трябва да каже "Моето его отива на второ място". Никой не е над каузата.

Така съпредседателят на "Продължаваме промяната" Кирил Петков коментира думите на ексдепутата Александър Дунчев, че в партията има задкулисие и че няма да приеме водачът на листата в София-област да е от ДБ.

Той потвърди, че ще бъде водач на листата в 23-и МИР в София.

Като "никакви" Явор Божанков определи отношенията си с БСП пред журналисти.

"Сходството в позициите ни е извън съмненията. Всичко това, което аз правих по отношение на машинния вот, подкрепата за Украйна... Явно, че няма защо да се обсъжда, че съвпадат на 100%", коментира Божанков присъединяването си към ПП и ДБ.

Той посочи, че БСП са призовали за подкрепа на референдума на "Възраждане" за еврото, че са отменили машинния вот и че са едни от силите, спрели съдебната реформа.

Според него това е коалицията на доброто, но точният епитет е без значение. "В тези избори е ясно - от едната страна е коалицията на добрите, от другата страна е коалицията на "Магнитски" и хартиената бюлетина. Изборът е съвсем ясен - българите искат пак Бойко Борисов на власт или искат да остане в миналото на България. Изборът е само един", коментира още Божанков.

Той сподели още, че посреща митинга от днес с благодарност и че хората го приемат така радушно, за да покажат оценката си за работата му. Потвърди и че ще води листата в Габрово.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този хората го плюят в лицето а той - топъл пролетен дъждец - не сме имали толкова лъжливо и нагло човече в политиката скоро.
12
1
 
24
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
добре,но КАКВА Е ВЪПРОСНАТА КАУЗА ?!?!?!?!?!
11
2
 
29
 
! Отговори
Нормален преди 1 година
Днес можеше да се смирите малко, не с песни и танци да откривате кампания.***.
10
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ти си мазохист?Обичаш да те обиждат по телевизията като ти казват,че си част от "робски ,малoграмотен,пpocт народ"?Харесва ти да те мачкат и лъжат?Ако си такъв гласувай за Пълен Погром и Демонична България!
9
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ония ден се пробрах да го слушам, много изкуствени клишета, лъже та дрънка. Няма грам дар слово за разлика от Константинов от Възраждане дето има лидерски качества.
8
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Осъзна ли безсмислеността на своето съществуване и илюзорността на най-дълбоките си мечти и надежди? Но всичко е точно. Гласувай за Пълен Провал и Дай България,за да те пратят на първа линия на фронта в чужда война!Ще те изпратят с усмивка и гаранция,че до 4 часа ще настъпи края на твоето съществуване!
7
4
 
26
 
! Отговори
няма име преди 1 година
Тази кирка още ли копае ?
6
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вашта кауза не е моята кауза. Ай макара от тука
5
4
 
30
 
! Отговори
Общ работник преди 1 година
Честно, въпреки всички свинщини, извършени от тиквун и кликата му нямах намерение да емигрирам, но ако този, дори не знам как да го нарека се застопори във властта сериозно ще се замисля дали не дошъл краят на държавата и нацията, такава каквото си мисля, че трябва да бъде...
4
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чудя се кой въобще ще гласува за вас, акъла не ми го побира, ама ей на, сигурно и сега ще влезете в парламента ....
3
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Фондация "Три жени"! Аз съм си фондация "Сам мъж", дЪл ще ме вземат?
2
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Каузата е да изпълнявате безропотно каквото ви нареди амеканската геройка ли? Само едно ще ви кажа, Господ забавя но не забравя...
1
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Искате ли да станете добро пушечно месо и да ви пратят на фронта?Тогава гласувай за ПеПето и ДеБето!