БСП: В добра форма сме, "Левицата" е фалшивото копие

Румен Гечев: Външни фактори не желаят доброто на България
28 фев 2023 15:35, Анисия Иванова
45

"Готови сме за изборите, БСП е сериозна партия. В добра форма сме, добър колектив сме направили, имаме хубава програма. В последните няколко месеца успяхме с подкрепата на наши колеги да прокараме важни социални неща", заяви едно от знаковите лица в БСП - проф. Румен Гечев, в студиото на "България сутрин".

Той коментира и вътрешната опозиция в партията, като посочи, че се стигнало до изключването на 14 делегати, защото са "нарушили грубо устава на партията".

"Малцинството трябва да се съобразява с болшинството, а болшинството на конгреса беше смазващо. Няма нищо лошо човек да е инакомислещ, но трябва да бъде в границите на демокрацията и гласуването. Хората, които не желаят да изпълняват устава, сами са решили да се оттеглят. Вътрешната опозиция е добре отгледана, те са добре смазани с външни подкрепи", обясни проф. Гечев пред Bulgaria ON AIR.

Според него БСП е проблем за много партии и за външни фактори, които не желаят доброто на България.

"Искат да въвлекат България във война, България да плати висока икономическа цена, а те да печелят. Не сме съгласни НАТО да излиза извън границите на НАТО. БСП защитава националния интерес. В България има олигарси, които искат да контролират политическите партии, а БСП не се поддава. Това че другите дават оръжия, не значи, че и ние трябва да даваме", подчерта проф. Гечев.

По думите му хартиената бюлетина се връща, тъй като цяла Европа и целият свят гласуват с хартиена бюлетина. "Стига с тази "хартиена коалиция". Има представители на партиите, има наблюдение с камери, така че...", отбеляза гостът.

Бившият депутат настоя, че БСП защитава интересите на младите семейства, работещите бедни и хората в затруднено положение.

"Ако нашите бивши другари от "Левицата" предлагат същото, възниква въпросът защо правят нова партия със същите принципи, които са устоите на БСП. Избирателят много лесно ще разбере разликата между оригинала и фалшивото копие. Досега не съм чул нищо различно, те и не могат да предложат нещо различно", посочи проф. Гечев

Той добави, че от БСП биха на седнали на една маса с всички, които имат полезни идеи за страната и българския народ.

"Важно е какво се предлага, а не само кой го предлага. Не е задължително да има коалиция с ГЕРБ и ДПС. Първата работа на новия кабинет трябва да е приемането на Бюджет 2023. От БСП ще работим за редовен кабинет", заяви социалистът.

Гледайте целия разговор във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не го снимайте този родоотстъпник на фона на българското знаме , дайте му руското нали от там му плащат . От България той само краде .
35
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Номер три от следващия списък Магнитски се изявява . Този не само от България , но и от Русия успя да намаже . Така са ги учили в ДС , да не доносничат безплатно
34
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като го изберат за 9 път този некъдърник за депутат съвсем ще цъфнем . Добрата новина е , че след още едно тяхно управление , народа ще почне да ги беси по площадите . Така , че Гечев , не се опъвай ми влизай в затвора , където за теб е най сигурно . Причини да влезеш , поне десет .
33
0
 
2
 
! Отговори
Краси преди 1 година
Е те при тоа и Жан станАх милионер!
32
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гечев да го набием на майкави.
31
0
 
3
 
! Отговори
Горан преди 1 година
Това го казва проваления министър, фалирал държавата и довел ни до хиперинфлация. Вярваме на агент Економов!
30
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
хаххаха в добра форма били... Брат вие сте на 1 кръв. Нокдаун, последно отброяване и под 4% отивате
29
1
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
за "външните фактори" е прав....Що се отнася до "Добрата форма",нещо нещата май се губят....Защото:..-Ако беше жив Тато,щеше да попита:-"Колко "Левици" има в България?"..
28
0
 
4
 
! Отговори
СМЕХ.... преди 1 година
....Още една "левица" от МАЯМАТА и нема влизане у ПАРЛАМЕНТО...
27
1
 
6
 
! Отговори
г- н Фалит преди 1 година
От некадърници и доносници мнения не желая!
26
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гечев, как ще работите за редовен кабинет като Вие не сте редовни? Някакъв некадърник му дали трибуна и седнал да говори.
25
2
 
4
 
! Отговори
гадняр преди 1 година
защо не пишете за пътната настилка на северната тангента? в другите медии излезна. и защо никой не споменаваше велико желев?
24
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На 02.04 грандиозно Нинова заедно с Гечев и компания ще си *** раните. Те седнали за кабинет да говорят
23
1
 
7
 
! Отговори
Степенка преди 1 година
Долен, по -долен и най- Гечев!!!
22
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Как може да го изкарват този доказан некадърник и профан
21
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гечев в устоите на БСП след като ти си вътре влизат ли лъжи, мръснишки номера и кражби?
20
1
 
6
 
! Отговори
Гумен преди 1 година
Така се прави - Нинова срина партията, Гечев я довършва като излиза да приказва.
19
0
 
6
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
същите му-цу-ни колко години се въртите в нс няма ли мандатност за вас избори додупка ниска изб активност докато ви изчистим вие с добро няма да се махнете
18
1
 
5
 
! Отговори
сина преди 1 година
ще си видите формата на 02.04 вечерта след екзитпола. Само аз лично познавам 3ма, които този път няма да гласуват за БСП, заради самоуправството на "лидерката", която докара БСП от 2ра на 5та пизиция с "доброто" си управление и жежда за власт!!!
17
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе, този не става. Ама никак.