Борисов: Няма да съм повече премиер и не ми пука какво ще кажат

Държим се икономически, благодарение на войната в Украйна
11 мар 2023 13:00, Йоана Цонева
508
Борисов: Няма да съм повече премиер и не ми пука какво ще кажат
Снимка: БГНЕС

"Аз няма да съм повече премиер и не ми пука какво ще кажат, но като гражданин съм възмутен на медиите, че правят реклама на министър Шишков", заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на реща в Плевен.

"Евростат, 9-март 2023: инфлацията в България е нараснала с четири пъти от миналата година. С четири пъти ние сме обеднели", така започна речта си пред симпатизантите лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Защо намалиха мандатите в Плевен? И така намалиха в цяла Северозападна България - до Добрич, защото обезлюдяват, а ги даваме на София. Ако магистрала "Хемус" беше лесна за правена, Тодор Живков щеше да я направи не само до Правец. Искаме да помогнем на Северна България. Да има работа и хора. Единствено можеше да правим инхауспроекти. Затова сме правили магистралите бързо, за да изравним Южна и Северна България", заяви Борисов.

Още по темата
Той се възмути на медиите, че създават внушения, канейки министър Шишков и не задавайки никакъв журналистически въпрос за Велико Желев.

Той призова президента Румен Радев да покаже бюджета, "защото той е катастрофа".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


508
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
376
0
 
0
 
! Отговори
мда преди 1 година
като ви чета си мисля - по-добре се напънете и гласувайте. тогава най-добре ще му запушите устата
375
1
 
7
 
! Отговори
Фактите преди 1 година
Бойко Борисов е обикновен мафиотски КРЪСТНИК от ДАНС към МВР на Сър Копейкин.............................Още при първата криза в кабинет Бойко 1 в Панорама герберската бизнесдама и милионерка А.Х. заяви цитирам по памет:"Дереджето на ЕЛИТА не е чак толкова неспасяемо защото винаги можем да назначим Слави Трифонов за политически месия".........................Утопията ГЕРБ/БСП/ДПС/СДС/ДСБ и сие впъти по злокобно геноцидна от войната в Украйна
374
2
 
9
 
! Отговори
Много преди 1 година
ми е смешно, някой такъв да земе да се прави на света вода ненапита! Боко! Те заради тебе 1000000 души напуснаха страната. Хора се самозапалвалваха, от лудост и безизходица? Синове на приятелчетата ти убиваха хора по дискотеките, осле ни лук яли нилик мирисали се озоваваха в Германия, а? Шо така бе? Нали беше много хубаво при тебе? По това коментар няма ли да дадеш? и тебе и всеки докосвал се до тебе(включително ицето от ДБ) трябва да ви натоварят на един шлеп и да ви потопят в океана. Това е.
373
2
 
6
 
! Отговори
ИВАН преди 1 година
США И ЕВРОПА СА МНОГО НАЯСНО КАКВИ ГИ Е ВЪРШИЛ ТОЗИ ИНДИВИД! ТЕ ПРОСТО ГО ПОДКРЕПЯТ! ЛИДЛ И КУФЛАНД ИЗНАСЯТ КАПИТАЛИТЕ!
372
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За до утре , не се знае ... Баце сменя инфото , на всеки 6 часа , така че не му вярвам , доказал го е 13г. ...
371
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Кирил *** - По-долу съм обяснил (както и коментатора OMG_Lucker) на такива като теб учили математика до 4-ти клас, защо ББ няма как да е прав. А инфлацията не се мери само с цената на краставиците, а с цената на кошница от продукти, обаче щом нямаш познания по математика за 4-ти клас, не виждам как мога да ти обясня какво е кошница от продукти, така че няма дори да опитвам. Хайде със здраве!
370
0
 
1
 
! Отговори
Смел Гибсов преди 1 година
И да е, и да не е пак няма да се оправим...
369
1
 
4
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 1 година
Искам да дам следния пример: ако миналата година инфлацията е била 2 %, тази година ако е 8% то това означава, че тя е нараснала 4 пъти. Това обаче въобще не означава, че сме обеднели 4 пъти, а означава, че сме обеднели с 8 процента. Подобно пр0фанско и подвеждащо обяснение от някой, който е бил 3 пъти премиер е много зле. Хипер зле.
368
3
 
1
 
! Отговори
Кирил Путков преди 1 година
еми при тиквата краставиците бяха лев и петдесет, сега са 7 кинта - може и да казва истината
367
0
 
1
 
! Отговори
Натали преди 1 година
Отношенията с ББ винаги са били само служебни.
366
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"инфлацията в България е нараснала с четири пъти от миналата година. С четири пъти ние сме обеднели" - Или ББ е много про_ст, или тези, които му се радвате сте много про_сти. И ще обясня защо. Ако за предишната година инфлацията е била примерно 5% и е нараснала 4 пъти, означава, че е станала 20% за последната година. Последното не означава, че сме обеднели 4 пъти, а че сме обеднели 1,2 пъти. Обаче явно познанията по математика на ББ и феновете му са на ниво 4-ти клас. Процентите се учат в 5-ти!
365
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Г-н Борисов,ако затворите своята уста и по-рядко я отворяте, с това много ще помогнете на ГЕРБ да намери съюзници в управлението.
364
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ясно, харесал си е едно апартаментче в Дубай.
363
7
 
16
 
! Отговори
българин преди 1 година
Ще бъдеш изискан затворник.
362
12
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Ако магистрала "Хемус" беше лесна за правена, Тодор Живков щеше да я направи не само до Правец." Абре Аланколу, той Бай Тошо ти е направил най-трудната част от магистралата през планината тунели и виадукти. Ти ако трябваше от там да я правиш не 12 ами 120 години нямаше да я направиш тая магистрала...
361
5
 
16
 
! Отговори
студент преди 1 година
Да имам една стотна от самочувствието ти.Да не мислиш,много ми пука за теб време е да отстъпиш на младите без грехове.
360
5
 
19
 
! Отговори
Чеки малко... преди 1 година
пусни целия кокал, бре!!!!!!
359
7
 
33
 
! Отговори
Щерю преди 1 година
- Борисов, ти не можеш вече да си премиер - има разлика...
358
8
 
15
 
! Отговори
ЛЕЛЯ ПЕНА преди 1 година
АМА НЯКОЙ ДА НЕ БИ ДА ТЕ КАНИ? КАНИМ ТЕ ПО-СКОРО НА БУЛ.СТОЛЕТОВ 21,СОФИЯ.
357
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"инфлацията в България е нараснала с четири пъти от миналата година. С четири пъти ние сме обеднели" Някой ще му обясни ли, как работи инфлацията ...