Нинова: Мъчат се да ни ударят, защото сме неподчинената партия

БСП пази мира, доходите, семейството и децата, каза тя
18 мар 2023 17:42, Анисия Иванова
80
Нинова: Мъчат се да ни ударят, защото сме неподчинената партия
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

БСП няма да допусне да се вдигнат данъците и да се намалят доходите. Това заяви лидерът на партията Корнелия Нинова.

"Ще направя всичко по силите си да обединим и другите парламентарни групи такъв бюджет да не се приема, защото това означава и удар по икономиката, и удар по семействата. Навсякъде намаляват данъците и дават помощи на семействата. Това, което са замислили от служебното правителство, е абсурд и няма да стане. Ние искаме точно обратното", коментира Нинова на среща с избиратели и симпатизанти на партията във Видин.

Нинова заяви, че първото, за което ще настоява БСП в парламента, е таван на цените на основните хранителни стоки и посочи, че проверките от страна на  служебното правителство са неефективни.

"Да проверяваш етикета дали отговаря, или му е изтекъл срока на годност, не е борба с инфлацията и с високите цени. Половин Европа проумя това, в половин Европа има таван на цени на хранителни стоки. Франция договори с големите търговски вериги 200 стоки да се продават под 2 евро и тази цена да остане замразена през следващите три месеца. Е, по-глупави ли са французите от нас?", попита тя и посочи, че таван на цените е приложен още в Гърция, Унгария, Испания.

Тя коментира още, че основната битка сега е между ПП-ДБ и ГЕРБ, но няма никакво значение кой от тях е първи и кой втори – защото те са едно и също. Нинова припомни, че това са партиите, които подкрепиха закупуването на нова ескадрила F-16, военна помощ за Украйна, джендър идеологията, премахването на паметниците, дефицит под 3%. „Те по големите политики са абсолютно едно и също. Единственото, за което спорят е кой е по-голям крадец и кой е по-корумпиран. Ние сме точно обратното – против войната, против джендър идеологията, за държавна подкрепа и помощ за икономиката и хората и защита на паметниците",  каза лидерът на БСП.

"По всякакъв начин се мъчат да ни ударят, защото сме неподчинената партия. Президентът създаде ПП и каза това са новите леви. След това „Български възход.Сега „новото ляво”, колко да са нови лицата в тази партия  - наши стари другари, за които всички сте изтрили по три чифта обувки да ги правите президенти, омбудсмани, депутати. Колко да са леви?", каза още Нинова. 

Лидерът на БСП коментира и референдума против джендър идеологията, който БСП организира, като посочи, че партията е подложена на изключителен натиск да приеме Истанблуската конвенция: "100 пъти съм писала на всички европейски лидери - българската Конституция не признава друго, освен мъж и жена, и тези 30-40 пола, различни от тези два – в България няма да стане. И отговорът е „променете си законодателството”, едва ли не сменете си Конституцията, за да може да учим децата ви, че може да са нещо друго освен момиче и момче. Битката не е за БСП, битката е за децата на България и за българското семейство. Ще продължа тази битка, защото съм майка, българка и съпруга. Призовавам българския народ  да съхраняваме семейството и децата си от тази изключително вредна джендър идеология”, апелира Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Госпожо Нинова, имате нужда от две медицински лица - психолог, но най вече от психиатър
20
2
 
6
 
! Отговори
бай Онзи преди 1 година
И на последно място да е, пак ще каже, че е доволна от резултата. За нея е важно, да вътре на хранилката. Никаква отговорност, никакъв морал. Отвратителна жена!
19
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нинова падна дотам, че да се занимава учебниците, в които пише , че имало и такива с ориентация към своя пол. Има ги и това няма да се промени като се забрани информация за тях в учебниците. Такава им е природата на тези хора и нищо няма да им се случи на децата като знаят, че има такива. А днешните шестокласници са вече наясно с тая материя. БСП изпадна на жалка позиция да иска забрани и да размахва заплахи, че идва Торбалан. Комунизма приключи другарко Нинова. Време е да го разбереш!
18
1
 
2
 
! Отговори
Ха-ха преди 1 година
Тра - ла - ла :)))
17
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ха-ха. Доста добро изявление, като за нещо, идващо от "Клуб на пенсионера".
16
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Неподчинена на руските началници, мхм, вярваме ти, другарко
15
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 5. Не, драги, мразят ги, защото те са престъпниците, заради които сме на този хал. Вече повече от 80 години. Но им се видя краят - и на тях, и на другите продажни рублоядци.
14
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нинова, ти си вън от играта от САЩ вече наредиха играчите Лойко Борисов и продължаваме кражбата, ти си на пето място
13
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нинова, ставаш прекалено консервативна, а това губи електорат
12
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
БСП е антибългарска партия. Тя е вредна и ненужна на България
11
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
БСП от 1919 г. не е българска , а московска партия. Българска партия е била при Д. Благоев. След това е изцяло антибългарска партия, московска прислужница.
10
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Как БКП/БСП да се подчинява на останалите партии като те са нейни деца.
9
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само на Кремъл, на Коминтерна, донякъде и на ЕСП.
8
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Благодарен съм на Нинова, че успя да закопае столетницата!
7
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Неподчинената партия"? Г-жо, вие сте унищожената партия, при това вие самата я унищожихте. Когато извършихте преврат и махнахте Станишев (друг един противен елемент) от председателския пост, тази "неподчинена партия" имаше 24% от гласовете на избори. С течение на времето тези проценти се свиваха и не е ясно дали на следващите избори изобщо ще прекрачите границата от 4% за влизане в парламента. Толкова за "неподчинената партия".
6
1
 
11
 
! Отговори
?!? преди 1 година
Тая на жертва да се прави о е любимото състояние.
5
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мразят БСП, най-вече защото има в наименованието си "Българска" , а такава държава не трябва да съществува след 2035-та по плана на ЕС
4
2
 
11
 
! Отговори
На теб преди 1 година
тухла ти е падала на главата!
3
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Как само я преметнаха стрина Корни. Проф. Мишо Шашмата й подшушна, че ако помогне да се върне хартиената бюлетина ще има 150 хи. гласа отгоре. И лакомата Корни се върза. Сега ГЕРБ и ДПС ще си вдигнат резултата, а Корни от 10% ще падне на 6 -7%. Но от лакомия далеч не се стига. Ако иска власт ще мине през зайчарника. Не е толкова страшно. И без това след нея вече ще правим опелото на БСП.
2
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Неподчинена партия" смях.Госпожата да си прегледа местните лидери и ще види как ГЕРБ ги употребяват за всичко, а те изплезили език чакат да им подхвърлят кокал