Нинова: Кой реши да даде 93 хил. лв. за транссексуално шоу, това ли е културата ни?

Джендър идеологията вече е държавна политика, заяви лидерът на БСП
28 мар 2023 09:25, Елка Василева
197
Нинова: Кой реши да даде 93 хил. лв. за транссексуално шоу, това ли е културата ни?
Снимка: архив, БГНЕС

“Фонд "Култура" е финансирал шоу с транссексуални с 93 000 лв. Потресаваща новина. Фондът е създаден да подпомага и стимулира развитието и разпространението на българската култура и духовност. Кой реши, че транссексуално шоу представлява българската  култура? И кой ще ми каже сега, че темата за джендър идеологията не е актуална? Та тя вече се е превърнала в държавна политика“. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова в Ловеч.

Още по темата
„Министерство на образованието финансира и одобрява учебници за 6-и клас със задачи децата да обсъждат различна сексуална ориентация. Министерство на културата финансира и одобрява транссексуални проекти“, посочи тя.

Нинова припомни, че „през това време големи имена на българската култура и духовност живеят в нищета и бедност. Съюзите на писателите, на художниците, на музикалните дейци, на артистите и други се чудят как да оцелеят. Читалищата се рушат. Читалищните дейци изнемогват с минимални заплати, а децата играят народни танци и пеят народни песни измръзнали в студените салони. Културата ни е спасявала в най-тежки и мрачни времена. Тя никога не е добре финансирана“, посочи лидерът на БСП.

„Ние винаги сме искали да се заделя 1% от БВП за нея. Стефан Данаилов, Бог да го прости, го направи като министър. А днес какво? С нашите пари, на всички ни, плащаме, за да учат децата ни, че не са момчета и момичета и за да убиват най-ценното, което имаме като народ - културата и духовността“, заяви още Нинова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


197
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
АРЕСТУВАЙТЕ ТАЗИ ОМРАЗНА ЖЕНА
67
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До АнонименА ЧАЛГА ПРОПАГАНДАТА...НЕЯ ЗАЩО НЕ Я СПОМЕНАВАТЕ?НЕ СМЕСВАЙТЕ ПРОБЛЕМИТЕ С ПРАВАТА НА ГЕЙ ХОРАТА С НЯКАКВО СИ ШОУ!ТЕЗИ ДВЕ НЕЩА НЯМАТ НИЩО ОБЩО!
66
5
 
5
 
! Отговори
неадекватна преди 1 година
Все по неадекватна, все по глуповата.....типична комунистическо-гербаджийска калинка.
65
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ДРУГАРКО НИНОВА 5 % НА 2 АПРИЛ!!!УДОВЛЕТВОРЯВАТ ЛИ ТЕ?СЕТИЛА СЕ МАРА ДА СЕ ПОБАРА...АМИ ЧАЛГА ПАРТИТАТА С МАЛИНА,АНЕЛИЯ,ПРЕСЛАВА,РОКСАНА И Т.Н. СА СИ ЧИСТО ТРАВЕСТИТ ШОУ.КАТО СТЕ ПОЧНАЛИ ДАВАЙТЕ И ТЯХ.
64
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само като гледам троловете на ПП ДБ и Киро добрев и мед ми капе на душата как ги дразни Корни! Давай Корни имаш моят глас!
63
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абсолютно права е! Това е огромно безобразие и тихомълком разни анонимни чиновници разпространяват тази проказа сред младежта! Всичко е много забавно докато не видите един ден детето ви по гей паради, барове и гримирано като пребита актриса! Тогава, обаче, вече е късно! Подценяваме геейпропагандата, а тя е изключително подла и опасна!
62
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само Възраждане ще върне държавата в релсите. А дотогава влака ще е дерайлирал а машинистите началник влака и кондуктора ще клатят влака а пътниците ще мислят че пътуват към светлото бъдеще в тунела на мизерията.
61
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А сега, че то правителството нали е на БСП, в него няма членове на друга политическа партия, освен на БСП.
60
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Детето на една позаната имаше задание в училище да направи кукла, половината да е момче, а другата половина момиче. За миг тя не се трогна, че става въпрос за промиване на мозъците на децата с *** идеология, важното беше детето и да спечели наградата. Така, че Нинова и ти и този народ сте изгубена кауза и нямате бъдеще! За пари сте способни на всичко!
59
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Taя съвсем изплиска...все едно правителството от 2 г. насам не е на комунягата Радев....пълно лицемерие преди избори за привличане на пpocтовати хорица! Няма ли да си я изчегъртат от тая безумна партия тази дoлнa nача!!!!
58
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всички знаем че Нинова търси да спечели точица за умиращата и партия правейке се на моралистка.Продължавай да се прайши престуваш Корни,то друго не ти е останало
57
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не е важно от кой пол си стига да се мандръсаш редовно.
56
2
 
7
 
! Отговори
ха ха преди 1 година
Ами разберете се като мъже.
55
1
 
5
 
! Отговори
Бобов дол 2023 преди 1 година
Пернишки Мутри вилнеят в Бобов дол колят и бесят буквално, използват СРС за гаври , а неадекватните полицаи им се радват, тук е 1995-та, Пернишките мутри твърдят, че работят за Главен Прокурор Иван Стоименов Гешев!
54
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази преди изборите се загрижи... Егати лицемерието...
53
2
 
9
 
! Отговори
сина преди 1 година
ясно, доста хора на хера и ДБ има тук и работят - всички дето ми слагат минуси са пидоли от ДБ, убеден съм!
52
5
 
4
 
! Отговори
Пепо преди 1 година
До Анонимен...Е как да нямаше паради?Имаше на овце в социалистическия лагер на първи май,девети септември и на октомврийската революция,която се оказа,че не е съществувала в този вид по който ни я представяха.Така,че имаше.
51
8
 
9
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Хахаааа, Корни като вкара 10 /десет/ депутата в парламента, ще се търкалям от смях 3 дни :))))))))))))))))))))))))))))))))))))
50
17
 
12
 
! Отговори
Anonymous преди 1 година
Тази лелка и *** са си 1:1 - борят се за електорат с IQ < 50.
49
10
 
13
 
! Отговори
Minuva42 преди 1 година
На Корнелия като и дадоха министерски пост, не беше толкова критична :) Сега предизборно прокламира ценности, но ако пак и предложат министерски пост ще смени приоритетите и ще стане част от промяната и срещу статуквото :)