Българско семейство отиде да гласува в Скопие, откри колата си с нарязани гуми

Според мен това е провокация, разказа потърпевшата
2 апр 2023 23:47, Нели Христова
11
Българско семейство отиде да гласува в Скопие, откри колата си с нарязани гуми
Снимка: БГНЕС

И в изборния ден - инцидент с българи в Северна Македония. Наши сънародници сигнализират, че гумите на колата им са били нарязани. Те са установили това, след като са гласували в избирателната секция в посолството в Скопие.

"Бяхме в Скопие няколко дни и сутринта гласувахме в българското посолство. Тръгвайки след гласуване спряхме и установихме, че гума е нарязана. Според мен това е провокация", разказа потърпевшата пред bTV.

Инцидентът се случил този следобед. От македонската полиция обаче казват, че до този момент не са регистрирани нередности.

Парламентарните избори в България са основна тема и в македонските медии. Сънародниците ни там гласуваха в 7 секции с хартиени бюлетини.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
4
 
2
 
! Отговори
Гришко преди 1 година
Лажете блгарчета, лажете како гуп.и
6
6
 
13
 
! Отговори
Натовеца преди 1 година
В Украйна така почнаха нещата !
5
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Те скоро ще са част от велика албания. Злобата им към нас няма да трае вечно. Ще трябва да се ду пят в петък в джамиите и няма да им остава време да търсят български коли. А я са пипнали албанска кила, а са ги отупали яко новите им господари.
4
15
 
7
 
! Отговори
Младасъм Незнам преди 1 година
Ами защо тогава българските войски са напускали Македония като е била българска? Ходила съм няколко пъти ама едвам ли ги разбирам какво казват. Все едно съм в Русия, еднакво и там не разбирах съвсем какво казват. А в Гърция ли има българи? Нали и Кавала е била българска, защо сме я оставили извън България? Сега има ли там българи? - аз не съм виждала, а ходих и там няколко пъти. Няма ги нито в Солун, а имало е Българска Гимназия. А там пък 100% не ги разбирам.
3
6
 
9
 
! Отговори
Ами така де преди 1 година
Да не се сърдим на македонците, а на новите сватбари, които вкупом и под строй ги пуснаха и им развързаха ръцете да ни режат гумите! Честито и горчиво!
2
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много са прости тези смакедонци, скоро няма да ни стъпи крака в тази измислена и злобна страна. Всеки българин спокойно може да се отдръпне от тази простотия, а правителството ни да защити българите живеещи там.
1
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Войната е нейзбежна