Кирил Добрев: БСП бележи страхотни успехи като последна политическа сила

Партията загубила 2 на сто от младежкия си вот
3 апр 2023 16:45, Стела Стоянова
34
Кирил Добрев: БСП бележи страхотни успехи като последна политическа сила
Снимка БГНЕС

"Лицата от БСП, които се явяват на последните 5 избори, са едни и същи. Няма как да правим едно и също и да очакваме различен резултат". Това изтъкна в интервю пред БНР бившият депутат от БСП Кирил Добрев.

 "Предполагам, че БСП ще има същия брой депутати въпреки хартиените бюлетини, за които така се биехме в гърдите, и битката с джендърите, които така съсипват българското образование. БСП бележи едни страхотни успехи като последна политическа сила", коментира с ироничен тон той.

Добрев подчерта, че хартиената бюлетина и темата за джендър идеологията са били грешните послания, които БСП е изпратила в предизборната кампания. Той изтъкна, че БСП е загубила 2% от младежкия вот, който на предходните избори е бил 8%, а сега е около 6. Според него пенсионерите са гласували за ПП, защото те са им повишили пенсиите, "въпреки че Нинова се биеше в гърдите".

"Шест месеца БСП обяснява, че ние сме за мир и не изнасяме оръжие за Украйна, а избирателите отидоха във "Възраждане", каза още той.

"БСП трябва да остане в опозиция и да консолидира всички ляво мислещи хора и утре да се върнем в играта като истински играчи. Не смятам, че играещият в Б или В група може да коментира Шампионска лига", смята той. Кирил Добрев определи въпросът за искане на оставка на лидерката Корнелия Нинова като неактуален: "Тя ще стои там, докато партията влиза в парламента. Когато си приватизирал абревиатурата БСП, това може да те вкара в парламента, но няма да те вкара във властта".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Uspehite na bsp sa samo v toaletnata
25
1
 
1
 
! Отговори
На Радев Му дреме преди 1 година
Ни един от вас няма място с нас. Ткива изпечени авантаджии които още лелеят по Сергей и времето на топлата баница. Предлагам ви - https://facebook/100045464736038/videos/536202098645411Апосле ще говорим!
24
2
 
7
 
! Отговори
шопендар преди 1 година
прав е кирчо далаверата.за комунистите е огромен успех,че минаха 4 % и остават в властта,това ще им е за последно
23
1
 
11
 
! Отговори
Петкова преди 1 година
Абе нещаснико, що не вземеш да се скриеш. Махни се от хоризонта. Лапай кинти и не дразни хората.
22
0
 
15
 
! Отговори
Gosh преди 1 година
Кирчо,Кажи братле чии бяха онези пари на границата
21
1
 
7
 
! Отговори
Киртак_Фостата преди 1 година
Гаси тока и лапай $£¥,Куртак обратното на горен
20
1
 
9
 
! Отговори
факт преди 1 година
Децата и внуците на бесепарите учиха и раснаха на запад и сега гласуват за ПП. Не ви ги взе Възраждане. Киро е от същия сой. Факт!
19
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Прав е Добрев , но му липсва разбирането на мотивите . За Корнелия , Гечев , Свиленски , им е важно те да са в парламента и да си въртят далаверите , грам не им пука за партията и народа . Последните са само средство да си постигнат личните цели
18
3
 
10
 
! Отговори
az преди 1 година
До Дядката Резултатите на БСП са си много добри! След всички тези усилия да им се подлее вода - вътрешна опозиция, какви ли не външни "леви" - резултата си е ОК! Просто нямат ръст. Не успяха да "отхапят" от спада на ПП - но това едва ли е изненада за някого!
17
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Споко, наесен на следващите извънредни парламентарни избори ще са под чертата!
16
7
 
15
 
! Отговори
Дядката преди 1 година
Все пак , положителното е че твоето лице , това на Татяна Дончева и Мая Манолова не се поевяват с БСП!А пикаещия във фонтани и Станишката, въобще ги няма никакви!Лятото , когато НАТО се издъни в Украйна и ГЕРБ и Промяната се задавят от лапане, ще има подем в БСП!Народа върви с победителите!
15
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Жалки сте от 33 години
14
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Жалки стевот 32 години
13
8
 
6
 
! Отговори
Тангра Сила преди 1 година
Защото Корнелия, трябва да се научи на елементарно уважение и да не хапе, ръката, която я хранеше, която и осигури, онези 80-сет депутати! Помните ли? Герб имаше 96, а БСП - 80 при все, че тогава беше същият Провал! Ако цял живот си стоял на колене, за да го вземеш отзад и да пораснеш нагоре, коленопреклонението пред Небето не е същото нещо;))) Не се напада Свещеното, не се прави Достлук с Яга, когато са те калесали за борба срещу му! Пак казвам: нбето дава пътя, будния го ходи, слепия го рови!
12
10
 
16
 
! Отговори
Гост преди 1 година
Добре, че се оттърваха от такива като теб, че щеше още по-зле да е! От злоба ще се пръстен.
11
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За БСП е постижение, че все още са в парламента! Интересно, кой ли е гласувал за тях?
10
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
БСП я сринаха отвътре вече бившите и членове. Е сега има нова левица от тях създадена, ама нещо и тя не върви.:))
9
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кирчо, крайно време е да спреш да злорадстваш. Надскочи дребните си страсти. Ако се считаш социалист, по душа, бъди такъв. Ако всички социалисти са по- гъвкави, загърбят личните си интереси и се обединят, резултатите ще са много по добри. Но всеки се смята за бабаит, не може да надскочи себе си, иска да командори. Ето защо падате надолу.
8
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мма то с Добрев БСП хептен 3% няам да ниме ве алоууу пич
7
16
 
12
 
! Отговори
Иво преди 1 година
Брат, няма как 1г да се обесняваш като 1во класник че НЕ ИЗНАСЯШ оръжия за Украйна. Е...хората не са балами. Знаят къде отиват оръжията, точно в Украйна през Полша.. ако питаш мен БСП си е направо партия от военната коалиция. Както и да е, да живее Възраждане и православието