Емил Димитров – Ревизоро: Турската империя е умряла от съветници

Той е категоричен, че лидерите лично трябва да водят разговори за коалиране
9 апр 2023 19:07, Нели Христова
26
Емил Димитров – Ревизоро: Турската империя е умряла от съветници
Снимка: БГНЕС

„Всичко опира до доверие – кой ще води преговорите, какви гаранции ще даде и къде е сигурността, че тези гаранции ще се изпълнят. Преди изборите един от лидерите казва – вторият задължително трябва да подкрепи първия. Вторият казва: „Ще прецакаме първия, като вземем властта първият ще го натиснат”. Не може цяла кампания да казваш, че другите са лоши”. Това заяви бившият екоминистър Емил Димитров – Ревизоро пред NOVA.

Той е категоричен, че лидерите лично трябва да водят разговори за коалиране.

В съвет до лидера на ГЕРБ Димитров посъветва Борисов, ако толкова искат да има друг премиер, той да го назначи. „Борисов трябва сам лично да направи стъпките и програмата. Сам лично трябва да прецени с кой да направи коалиция”, каза Димитров.

Малко след това бившият екоминистър обяви, че не е съветник. „Турската империя е умряла от съветници. Аз не съм съветник, но пиарите така вредят понякога, че по-добре да не се обаждат… при мен съм им казвал – „един месец ще ви плащам, не идвайте на работа”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
2
 
0
 
! Отговори
Паню Баирски преди 1 година
Този *** не става за нищо.
17
2
 
0
 
! Отговори
Милка преди 1 година
Този се изходи , ревизорски ха метеното!Беше гладен,като въшка , днес,охранен,като ***!
16
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Турската империя е умряла от войни срещу нея.
15
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И тоя е голяма работа само на приказки. А ако ПР-ите му вредят, значи като шеф за нищо не го бива.
14
3
 
1
 
! Отговори
Щерю преди 1 година
От юдеи съветници...
13
3
 
1
 
! Отговори
Я па я..! преди 1 година
До 89 до 3 6 Тази ли Сабиха военен пилот своли руския Миг - 29 и уби двамата руски пилоти ? От тогава Путин стана приятел на Ердоган.
12
5
 
7
 
! Отговори
Талибан ерджолан преди 1 година
Турската империя е умряла от турската простотия и то не веднъж а на всеки 20 години средно!
11
6
 
4
 
! Отговори
Бг преди 1 година
Моя съвет към Бойко борисофф е след като се изтропа към 1 кило пресно кафяво, да го премести грижливо в порцеланова чиния от която яде и с две шепи да си намаже лицето с мат'риала и да натъпче бузите си с този продукт, па да си хапне от него, докато го изяде целия. Да го запише това на клип и да го сложи в ютуб като предизборен клип на ГЕРБ !!! Това му пожелавам да изпълни !
10
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този ще бъде изхвърлен от къщата си скоро от обичащи го хора и ще живее в градски контейнер. Всичко в неговия живот е за сметка на българското общество
9
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
на вързано куче леб не може да даде Ще прецакаме първия, като вземем властта първият ще го натиснат
8
6
 
4
 
! Отговори
Пепи преди 1 година
И как да стане коалиция като ПП и избирателите им искат справедливост и затвор за този който е откраднал парите за асфалта, за този който гласува закон на Черепа да не плаща данъци, а когато последния му отказа да му прехвърли фирмата почна да го преследва. Този, който се прави че не знае че фирма на кап.андреево плаща милиони на министър, а прокурора му вика "шефе" и се прави че не вижда. Как?
7
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То и България умира заради Радев и неговия съветник Копринков още известен като "Златния".
6
8
 
9
 
! Отговори
Бай Асан преди 1 година
Няма такова нещо като "турска империя", има "отоманска" или "османска" ама за "турска"?
5
5
 
8
 
! Отговори
89 до 3 преди 1 година
И защо пропускаш, че реално Турция като уж не наследник на Османската империя, е била ВЪЗСТАНОВЕНА ОТ КЕМАЛ АТАТЮРК С БЕЗЦЕННАТА ПОМОЩ НА СССР. Факт, който даже и в Турция - пропускат. А първата жена военен пилот в Турция - осшновената от Кемал - Сабиха Гьокче Е ОБУЧАВАНА В СССР. Затова сега Ердоган е на ти с Путин.
4
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 4 пречи един хубав бой който ще отнесат всичките тези заради съставянето на еднопартийна фашистка система. Освен това цялата сбирщина в момента ена ръба на закона. Коалиция в коалиция в коалиция в коалицията съставени от "нпо" спуснати.
3
6
 
6
 
! Отговори
Психолог преди 1 година
И какво пречи вторите да обещаят да подкрепят първия докато се изпълнява общо одобрената програма и действия, по точки!??? Ако това НЕ се осъществи - значи вторите работят за " Възраждане", но прикрито. Защото е важно какво правиш, НЕ какво говориш.
2
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Емилио, турската империя е била и халифат, нещо като това което опитаха да направят американските и английски джихадиджонита с ДАЕШ. Русия води над 14 войни с турската империя, докато такива като Франция и Англия я въоръжават. Руски кораби са акостирали на бреговете на територията на днешна Сирия, когато е била турската империя, за да водят война с турският халифат. Турската империя умира от Русия, а съветниците и са точно западняците на които се кланяте.
1
9
 
11
 
! Отговори
Пешо преди 1 година
Този защо не в затвора? Там му е мястото заедно с всички от герб, бсп и дпс.