Кирил Петков: Лена няма да е кмет на София

Бориславова също коментира, че ПП ще избере друго лице
13 апр 2023 11:43, Нели Христова
173
Кирил Петков: Лена няма да е кмет на София
Снимка: БГНЕС

Съпредседателят на "Продължаваме промяната" Кирил Петков потвърди, че Лена Бориславова няма да е кандидат за кмет на София. Нейната задача ще бъде структурирането на екипите и дейността им. По думите на Лена кандидатът за кмет ще бъде фигура, която ще е по общо съгласие на всички организации, с които "Продължаваме промяната" работи. Това са "Спаси София" и "Демократична България".

Спекулациите дали Лена Бориславова ще е кандидатът за кмет на ПП дойдоха след като тя се отказа от депутатското място в парламента, за да се фокусира върху местните избори.

Бориславова заяви, че не смята, че в момента партиен кандидат, който е разпознаваемо лице, е най-доброто решение, за да има обединение около него.

"Целта на тези избори е пълно обединение за кандидатурата, така че тя да е безспорна."

"За София сме не само с ДБ, но искаме общ кандидат и със "Спаси София". Ще работим заедно и кандидатът ще бъде един. Още нямаме име",  коментира Кирил Петков пред bTV.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

"Мотото на нашата партия е, че това, което казваме, го и правим. В този дух вчера подадох заявление за освобождаването ми като народен представител, защото не искам да подвеждам хората с постоянна смяна в намеренията", добави Лена Бориславова.

"Както подробно обясних и в своя позиция във Facebook, моята следваща задача е да продължа с координацията, която тече през последните няколко месеца доста интензивно за местните избори", поясни тя.

"Този път ние нямаме право да се колебаем и тепърва да се ориентираме в ситуацията. Столична община е в изключително тежко състояние, виждаме го всички в града. Решенията трябва да започнат да се правят от ден първи, а това изисква работни групи, привличане на експерти, създаване на обща програма, около която да се работи и това е нещо, което правим още от ноември месец."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


173
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
0
 
0
 
! Отговори
карачанаков преди 1 година
Е що ве Киро какво и на момичето натъкмена ,нагласена,пременена,окосмена като не знае нещо пита чичко Гугъл каква е тази дискриминация да не се е сдобрила с Миро.
112
0
 
0
 
! Отговори
истината преди 1 година
Кой ще повярва, че работи между плешивците на снимката за 1000 евро на месец а не на час. Все пак ги командва, а те са подали 10 пъти по голяма имотна декларация от нея и 10 пъти по големи доходи, а тя е 1000 пъти само разходи от тях.
111
0
 
1
 
! Отговори
Почти Лич.Лекар преди 1 година
Време и е за санаториум с тоя парламент ще се съсипе.
110
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Първо да учи тогава да се кандидатира. Уж юристка, а не разбрала кога да се откаже от депутатското място, че трябвала да се закълне и чак тогава да подава молба. Такава сложна процедура. А учила чак в Харвард.
109
0
 
0
 
! Отговори
Кики Гриндера : преди 1 година
Няма как,Гуг-лена Парапетна е бре-мена! Кой баща го напрааааави искам да ааа го поздравяяяяяя...
108
2
 
2
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
изчезваите и двамата от политиката защото отвращавате хората с морализбори до дупка при 40 процента изб активност с 24 процента кого степобедили
107
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Образоване е момичето, кадърно, но е доста е младичка за да се вземе на сериозно за кмет. Иначе в София се гласува за жени. Мисля най-голямата конкурентка за поста на Фандъкова беше Мая Манолова. Но и двете изглеждат делово и са далеч от модна икона. Не са красавици, и изглеждат като такива дето могат да ръководят. По-скоро тип Меркел от колкото тип финландската Сана Марин.
106
3
 
8
 
! Отговори
ОтКадЯнаКадЯ! преди 1 година
Не и е нужно да е кмет, нужен и е пара пет.
105
0
 
8
 
! Отговори
asd преди 1 година
Защо вися по плакатите като няма да си депутат?
104
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лена няма да е, но и червения гей Борис Бонев няма да е - софиянци няма да го изберат и ще стане същото мазало като с Румен Радев и Тетка Цачева на президентските избори !
103
2
 
11
 
! Отговори
Ъц преди 1 година
Ленчето Общата нали уж съ отказа от депутатско мясту, ве? -))) Ааа....., за огромно щастие на мъжката част от партията, тренировките по "к.реватна гимнастика" продължават!!! -)))) Давай, Ленчее..., покажи им как въртиш Осмицата!!! -))))
102
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
какъв кмет бе? вие вече изпаднахте от класацията. вие ще сте бърсалките на боце. на следващите избори ще сте присъдружен файтон хора при ГЕРБ. политически трупове.
101
0
 
15
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
ПП-тата докато не пуснат календар с Лена, избори няма да спечелят :))))))))))))))))))))
100
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ха ха ха -Няма да е - Разбира се !- Кой ще гласува за ленчето Бе ,че Народа да не е чак пък токоз гламав ? - фръцла вчерашна ,тя няма такт елементарен за облекло , с разпуснати грозни мазни коси София ще управлява - Ха ха хо
99
0
 
14
 
! Отговори
Весел преди 1 година
А...аз не се учудвам и да стане кмет...ще продължи промяната с пълна сила
98
0
 
20
 
! Отговори
Киро Простото преди 1 година
Щом няма да е Ленчето, аз пък няма да гласувам!
97
2
 
28
 
! Отговори
Че няма преди 1 година
Е ясно никой няма да и даде тази власт , дори да я иска ,ленчето ще си остане в историята като дупедавка!
96
0
 
15
 
! Отговори
ех преди 1 година
не си прав бе кире - май френд ! що спираш развитието на момата ? на село кмето я неще щот и се носи славата . нека ощастливи и други ора и да се издига по спиралата на политика в София .
95
1
 
23
 
! Отговори
Знаем преди 1 година
Кандидатът ще бъде онзи безполезен и безскрупулен гном Борис Бонев, а иначе на Ленчето как и отива между толкова мъже на снимката горе...
94
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То оставаше и кмет на София да стане Ленчето. Ама важното е че в тяхната партия човек за да върви напред трябва да има качества не може без. Е друг е въпроса какви качества де....такива свързани с компетентност за работата или свързани с майсторлък в една друга работа.