Желязков няма да има подкрепата на "Възраждане" за шеф на НС

Партията си има своя кандидатура
Обновена: 19 апр 2023 10:26 | 19 апр 2023 10:26, Нели Христова
48
Желязков няма да има подкрепата на "Възраждане" за шеф на НС
Снимка: БГНЕС

Депутатите от "Възраждане" няма да подкрепят номинацията на Росен Желязков за председател на 49-ото Народно събрание. Това заяви лидерът на партията Костадин Костадинов на влизане в парламента.

Той напомни, че партията му е издигнала своя кандидатура за председател на народното събрание - на адвоката Петър Петров.

"След като патерицата на ГЕРБ ще подкрепи Росен Желязков няма как нашият кандидат да бъде избран очевидно", каза Костадинов като уточни, че под "патерицата на ГЕРБ" визира ПП-ДБ.

Председателят на "Възраждане" обяви още, че днес от партията ще внесат предложение в народното събрание за премахване на американски бази у нас. Той обвърза приемането на това предложение с преговорите за конституционно мнозинство.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
2
 
2
 
! Отговори
Хахааа преди 1 година
Кой те пита бе костаки копейкин?Ти сам описа избирателите си.Защо сте там изобщо да сте против всичко и всички.И ти и купените ти фенове бегом при рашка.Бълария е в НАТО и ЕС и изборите го потвърдиха.
21
1
 
3
 
! Отговори
000 преди 1 година
До Фен на Вики Джъстис А кого да богославяме....Русия ли?Отново роби!Под турско,под руско.Свикнали сме да ни натискат главите в калта и ние им се радваме.Тук в Европа ни е мястото ,който не харесва да отива в Русия....мизерия колкото искашл.Веднъж свикнеш ли ще ти хареса за цял живот.
20
5
 
5
 
! Отговори
Диди преди 1 година
Те изобщо защо са в тоя Парламент ,няма никаква полза от тях.Тоя Хитлер/Костадин/ само се дърви и се прави на много вещ по всичко което го питат.Възраждане не вземат участие за нищо,паметници не искаме.Просто са излишни.Толкова хора се подлъгаха за кой ли път по такива ,,моралисти".
19
12
 
13
 
! Отговори
Хасан Генов преди 1 година
Костаки от *** никой и нищо не подкрепя, така е най-лесно драги патреоте:))). Костаки подкрепя само рублите и копейките, които влизат в джоба му от пасольството. Слава Украине!
18
1
 
3
 
! Отговори
Фен на Вики Джъстис преди 1 година
До Име Приятелю, това че спамиш, не те прави особено умен. Правиш ли си труда изобщо да прочетеш и осмислиш написаното в даден коментар? Все тая е, коя гледна точка защитава. Аз например когато съм против нещо давам АРГУМЕНТ. Дали съм прав или не е друг въпрос. Един мисли така, другия по друг начин. Дай своето становище и докажи с аргументи, че си прав и ок. Така постига съгласие и убеждение.
17
5
 
8
 
! Отговори
Фен на Вики Джъстис преди 1 година
До Майора Майорчо, какви точно са ни интересите от ЕС, който е Колониална АмериканскаИмперия и "БЛАТО". Да ядем радиационните храни на "ЗЕЛЕНИТЕ ЧОВЕЧЕТА", да им хрантутим нелегалните имигранти по - хотелите, да ни налагат от вън какви репресии да предприемаме срещу народа под слогана "ОБЩНОСТНТИ АНГАЖИМЕНТИ" по време на "ПЛАНДЕМИИ", да си самоунищожаваме икономиката за нечий кеф, да пращаме нашите военни по чуждо нареждане? Тези неща се наричат ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА. Знаете наказанието за тона нещо.
16
6
 
8
 
! Отговори
Виж снимки преди 1 година
Забелязахте ли, че на Рептила Росен Желязков винаги му е изкривена главата на една страна както при гущерите, ако си покаже и опашката цена няма да има!?
15
14
 
10
 
! Отговори
Майора преди 1 година
Копейкин личи си че защитаваш интересите на Кремъл и искаш страната да излезе ит ЕС и НАТО! Няма да стане , ако не ти харесва отивай при другаря Путин , той ще те посрещне сразтворени обятия!
14
7
 
9
 
! Отговори
Вижте го преди 1 година
Новият Шеф на Парламента Желязков е Рептил, не е точно човек, Земно-водно с липстващи гени!
13
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Копейката колкото и да му симпатизирах в началото, все повече заприличва на Сидеров. И той се нуждае от властта за да въздаде демократичен деспотизъм - нещо като чувството за хумор на Сталин.
12
9
 
10
 
! Отговори
Точен преди 1 година
Защо нямаше 1 руска база в Българско, а сега има 4 на САЩ?? Страх ги е от народа!
11
1
 
10
 
! Отговори
Фен на Вики Джъстис преди 1 година
Първо, подкрепа от Възраждане не им и трябва. Трябва им само една Американска заповед и са си го избрали. Второ, възраждане не глупави, че да се самоубият по този левашки и наивен начин.
10
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Разгледайте добре Росен Желязков на снимки за да видите какво представлява истински Рептил!
9
13
 
21
 
! Отговори
Този имбецил преди 1 година
на снимката кога ще бъде арестуван?
8
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този ....какво си мисли че прави?!?
7
9
 
10
 
! Отговори
Барчо преди 1 година
Защо очите на Росен Желязков са като на Гущер?
6
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Съгласието на ДБ-ПП да бъде избран председател от ГЕРБ е предателство към хората, които протестираха срещу мафията и бяха бити от милиционерите на Бойко.
5
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хахаха рептил...... гущер в парламента...
4
8
 
9
 
! Отговори
Истински Рептил преди 1 година
Видяхте ли опашката на Желязков, истински Рептил е!?
3
9
 
6
 
! Отговори
Що така преди 1 година
Асенчо и Кирчо гледат като бай Тошо на оня конгрес. 1:1.