ПП-ДБ номинират Никола Минчев за председател на НС

Коалицията няма още кандидат за правната комисия
19 апр 2023 10:33, Нели Христова
36
ПП-ДБ номинират Никола Минчев за председател на НС
Снимка: БГНЕС

Никола Минчев ще е кандидатът за ротационен председател на парламента на "Продължаваме Промяната - Демократична България". Коалицията все още няма решение за председател на правната комисия, който ще е също на ротационен принцип.

Това обяви Атанас Атанасов от ДБ на влизане в Народното събрание.

"Въпросът за правителство е към първата политическа сила. След като им бъде връчен първия мандат, питайте Бойко Борисов какво ще прави. Ако той не успее за втори път да състави правителство, тогава ще питате нас", поясни Атанасов пред БНТ.

"Продължаваме промяната - Демократична България" все още няма номинация за председател на парламентарната комисия по правни въпроси", уточни на свой ред Андрей Гюров от ПП на влизане в парламента.

"След като бъде обсъдена, ще я обявим. Нека да започнем с избор на председател, за да се отпуши работата на парламента", каза той пред БНТ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ГЕРБ ЩЕШЕ ДА УНИЩОЖИ БЪЛГАРИЯ АКО НЕ БЕШЕ ДОШЛА ПРОМЯНАТА
7
2
 
5
 
! Отговори
карачанаков преди 1 година
..,,питайте Бойко Борисов какво ще прави. Ако той не успее за втори път да състави правителство, тогава ще питате нас", поясни Атанасов пред БНТ..Малий Гнома е бесен сигурно не са го предложили ни за председател ни за министър
6
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Искаме си Баджо Миро ! Изстрада го този пост. Минчев освен че е син на майка си не става известно да има други качества. Така че Баджо !
5
3
 
10
 
! Отговори
Кой?! преди 1 година
Асенчо и Кирчо гледат като Бай Тошо на онзи конгрес. 1:1.
4
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Съгласието на ДБ-ПП да бъде избран председател от ГЕРБ е предателство към хората, които протестираха срещу мафията и бяха бити от милиционерите на Бойко. Т
3
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Еее, стига с тая обратна дискриминация. Тоя от същата длъжност го уволниха за некомпетентност предния път, сега пак го бутат. Явно е дащен. А и на ПП толкова им е капацитета - полово и ментално недоразвити индивиди
2
2
 
9
 
! Отговори
Желязков е Рептил преди 1 година
Този Желязков от ГЕРБ е Рептил, има остатъци от опашка, дали забелязахте!
1
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мамин Колю пак