Борисов: Ако ПП участват в правителство, ние ще предложим знакови имена

Българите са показали много пъти, че от инат могат да катастрофират
212
Борисов: Ако ПП участват в правителство, ние ще предложим знакови имена
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира, че ако ПП-ДБ участват в правителство, то от ГЕРБ ще предложат знакови имена и като пример посочи Томислав Дончев и Делян Добрев.

"Никога не коментирам слухове или писания, или информации от медиите. Най-вероятно това е вътрешно контролирано изпускане на имена, за да ги чекират. При нас такова нещо не е представяно", посочи той по повод на публикации с евентуален състав на кабинет.

По думите му българите са показали много пъти, че от инат могат да катастрофират.

"Сами се теглим надолу. Ако искаме още надолу - няма да правим коалиция с никой", добави той

"Виждаме един неправилен подход. От МФ разбрахме колко тежко е финансовото състояние на държавата. Опитите да се върне бюджетът отново на служебното правителство според мен е неправилно, подло и безотговорно. И тогава президентът с пълно право може да ни нарече с всички имена – от шарлатани до безотговорници. Каквото и да каже – все ще е правилно", отсече Болисов.

Според него има опит на бившия финансов министър Асен Василев да се скрие от провала на финансовата си политика.

"Днес ще получим бюджета, който е основата на политиките на каквото и да е правителство с каквито и да е личности. Той е отговорност включително и на партиите, които не са в преговорите. Но които дружно в предишните НС щедро раздаваха пари и намаляваха данъците Сега дружно трябва да си понесем отговорността", каза той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


212
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
3
 
20
 
! Отговори
ГЕРБ Е ПЕЧАТА преди 1 година
На престъпността.
93
2
 
7
 
! Отговори
до 102 преди 1 година
и каква ще е тази програма която Бойко Рашков или Атанас Атанасов като МВР шефове ще изпълняват? Да арестуват Борисов? Е, няма как да получат подкрепа от Герб.Иначе си прав, да трябват ЕКСПЕРТИ. или поне имена които не са ярко оцветени партийно. от предложените имена Денков става, но той е по-скоро изключение.
92
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Боку ******има забовед от краварските му господари или да подкрепи птарителство на ППДБ-ЛГБТ което да приеме истанбулската конвенция и да изпрати на фронта в Украйна българско пушечно месо ,или ако се опъне Лойко ще го вкарат в списъка Магнитски и ще му извадят на бял свят компромагите от тъмното му мутренско минало.Не му е лесна на тулупчо работата и за да отърве кожата банкянския нерещ със сигурност ще похарчи българи -курбан в Украйна и ще приеме и 3я пол.
91
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Томислав Дончев е един най-глупавите политици в България. Той до тоалетната не ходи без да пита бочко. Не случайно е един от малкото мъже с публичен профил останали в герб, той бочко много ревнува да не излезе някой мъж който да може да обедини партията и бочко да стане ненужен. Защото стане ли ненужен ще го пратят в затвора за да си изчистят имиджа. Та затова в герб само безгласни лелки като фъндъка и неудачници като томиславчо.
90
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Подобие на държава. Сбъркана колония! Племе с вождове в условия на измислена неприсъща наложена демокрация!
89
3
 
8
 
! Отговори
ТИЯ на снимката преди 1 година
Директно във Белене.
88
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
94 - Асен Василев го отнася покрай Петков. Василев е много по-сдържан и прагматичен, много от предложенията му за бюджета вероятно ще се приемат от Герб, но докато ги представят в комплект и Василев ще страда покрай Петков
87
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе къде е Ицо Мравояда? Изчезна нещо последните дни. За него няма ли да има някъкъв министерски пост? Или той се гласи за Главен Прокурор на България?
86
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
НЕ Е НУЖНА КОАЛИЦИЯ, А ЕКСПЕРТИ ОТ ВСИЧКИ ГРУПИ, НО ДА ИЗПЪЛНЯВАТ ОБЩОПРИЕТА ОТ НС ПРОГРАМА!!! ПРИЕМЕТЕ П.Ъ.Р.В.О. ПРОГРАМАТА! ПОСЛЕ И ИМЕНАТА!
85
7
 
10
 
! Отговори
гноморашковец преди 1 година
Кирчо и Кокорчо вече са аут!
84
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Направо да сложат Манол Пейков министър на културата, да идва със скъсани дънки в Парламента, за да се прави на оригинален и да обижда Костадинов.
83
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
има и експерти в ПП - Денков, Лорер, дори Асен Василев. Петков обаче да направи стъпка назад, твърде емоционално нестабилен е. Не виждам и как Атанасов, който наляво и надясно сипе закани срещу Борисов може да очаква подкрепа от него да бъде МВР шеф. Това е Бойко Рашков на квадрат -вие ме гласувайте, за да ви арестувам - това е посланието. Търсят се диалогични хора, технократи. В ПП има много такива например А. Симидчиев, но ПП наблягат на конфротацията. Така не става.
82
6
 
11
 
! Отговори
До 94 преди 1 година
Толкова е адекватен Асенчо, че дори ИВАН КОСТОВ каза, че повече Няма да ги подкрепя!!!
81
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На Киро му ядат главата, също като на Байдън , не знам как го правят, дали ги обезводняват чрез лъчения или по друг начин, но губи разсъдъка си, затова не може да управлява начело.
80
9
 
6
 
! Отговори
Обективно преди 1 година
Разбира се, че Борисов е прав!!! Логично е това, което казва!!! НЕ СА НУЖНИ ЯРКИ ПОЛИТИЧЕСКИ ИМЕНА В ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО. САМО ПАРАПЕТИ НЕ МОГАТ ДА ГО РАЗБЕРАТ!!
79
6
 
5
 
! Отговори
Не е възможно преди 1 година
Да се състави татарско правителство във православна България.
78
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Интересно от сутринта гледам по всички телевизии представители на ГЕРБ да казват, че ешега включването на Ас. Василев като финансов министър. Откакто пуснаха проекто бюджета на служебното правителство само той направи експертен коментар. В най голямата криза с инфлация, ненормални цени на горивата и всякави разходи, включени от наддаващи партии успя да закрепи бюджета, без да се оплаква. За мен той е най -адекватния в такива кризисни ситуации. Всеки мислещ си дава сметка за това.
77
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Баце ще предложи знакови имена от личния му портфейл: "Галевите" за министри на здравеопазването , "Маргините" задължително на културата
76
2
 
8
 
! Отговори
Дойде време преди 1 година
КОЙ от КЪДЕ Е дошъл с килими на Али баба да пътуват за Белене за трепане
75
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия от подмяната не иска и не искат, и не искат да разберат че с тропане по масата и ярко оцветени партийни фигури не става. Трябват консенсусни фигури. Денков е добър кандидат, но Петков -не. Твърде емоционален и нестабилен е.