"Възраждане" отказва подкрепа за кабинет на ГЕРБ или на ПП-ДБ

Имали различия по секторни политики
46
"Възраждане" отказва подкрепа за кабинет на ГЕРБ или на ПП-ДБ
Снимка: БГНЕС

Цончо Ганчев от "Възраждане" обяви, че партията му не може да подкрепи кабинет на ГЕРБ, нито на която и да е друга ПГ, защото имат сериозни различия във вижданията си по секторни политики и основни приоритети.

"В парламента трябва да има разговори, защото трябва да уважаваме избирателите, които стоят зад всички парламентарни сили. Ние няма да подкрепим за пореден път правителство, излъчено от ГЕРБ или другите партии, ние говорим само за политики, в нито един момент не сме искали постове. В тази връзка приоритетите, които многократно подчертахте по секторни политики се различават с всичко, което имаме като идеи", каза той.

Десислава Атанасова от ГЕРБ посочи, че срещата днес е част от опита за намиране на съгласие между всички преди връчването на първия мандат.

"Наясно сме с вашите тези, че само бихте подкрепили мандат с "Възраждане" и не бихте подкрепили нито една друга сила в парламента. Наясно сме, че отговорността е голяма, защото ако не постигнем базов консенсус по приоритетите на България, то единственият начин да действа 49-ят парламент е евентуалната възможност за реализирането на третия мандат, а най-вероятно остава провеждането на шести поредни избори", каза тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Тези срещи с герб са безсмислени -- те не трябва да бъдат допускани изобщо на избори а да отговарят пред съд за престъпления, предателства и липсващи милиарди. Цончев от възраждане трябваше да ги пита само -- "Мислите ли, че мъж може да забременее?" -- както в сащ питат представителите на демократическата партия на бай дън. Защото кукловоди и протектори за престъпленията на герб са сащ.
38
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Вие май че не разбирате, че Възраждане играе една *** роля: те гласуват против ГЕРБ и ПП-ДБ и по този начин блокират със своите 37 депутати работата на НС. Ако ги няма Възрожденците едната или другата най-голяма ПГ винаги може да победи , но Костя Копейкин действа безотказно като тапа. Да не говорим, че Ниновица действайки заедно с Коко събира 60 депутати, почти колкото първите две партии и може да играе комбина срещу всяка от ГЕРБ и ПП+ДБ. Този състав на НС е отчайващо неефективен.
37
7
 
3
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 11 месеца
Възраждане лъжат повече и от ПЪПЪ и са в бясна надпревара кой повече шарани да хване Кога Възраждане ще управлява самостоятелно НИКОГА Просто шепа алчници използват шараните А ПЪПЪ вече бяха назначени от черепите с 39 депутата шарлатани искали еднолично да управляватТова са тези дето Неистово драпат да управляват и смятат че БЪЛГАРИЯ Е ТЯХНА СОБСТВЕНОСТ
36
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Как да стане това, като вие ги свалихте и организирано от почти всички партии плюете по тях ежедневно месеци наред. Както и президенството, които се изгавриха с юмрука си плюят. Колко време реално са управлявали ПП? На местно ниво всичко е по старо му, като си е рапределно между партиите на статуквото, така както мутрите са си разпределяли черноморието. Вие не искате никакви промени. Блокирате и саботирате. Аматьори и грантаджии, хотелиери. Големите компании ни заобикалят заради вас.
35
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До Анонимен "Вервайте му на Копейкин, както на Царя с 800 дни му вярвахте." --- и като на ПростоПудките със заводите за батерии, ел. автомобили, "не-руската" газ и какви ли още не лъжи и измами!
34
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Вервайте му на Копейкин, както на Царя с 800 дни му вярвахте. Много богати, ще настанете.
33
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Наистина, говорят ли нещо за бандитите от ГЕРБ БСП и ДПС? Говорят ли нещо срещу местните феодали и олигарси тровещи живота на гражданите? Говорят ли нещо за корумпираната администрация?
32
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Възраждане просто нямат идеи, какво да правят. Карат я на див и яростен популизъм. излизане от НАТО и ЕС. Забрана за приемане на еврото. Еднопосочно плюене по ПП, от всички. Обединяване на България и Македония, но пък застанават на страната на Русия. Люхмани такива, обединението е в пълно противоречие с имперската доктрина на Русия за балканите. Да не мислите, че се е променила и с една буква? В същото време казват ли нещо за онези, които ограбиха държавата ни, за корупцията, за не лекия живот?
31
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До Анонимен "Уж бунтовници го играят, ама срещу ГЕРБ и ДПС ни дума ни стон" ------------- ахахахахахаха, а па ппдбт-тата като крякаха по цял ден срещу герб и дпс какво направиха??? Мравооядът беше пръв да се надууупи на боко, но проектчето пп има някакви надежди за местно управление (не знам как я виждат тази работа без никакви местни структури, ама до това води потребата на разни в-ва) и се прави на ощипана мома. Та много крякане, ама само въздух под налягане!
30
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Уж бунтовници го играят, ама срещу ГЕРБ и ДПС ни дума ни стон. Май ще излезе вярно, че Шиши ги финансира. ДПС винаги са си създавали партии националистически партии, за да могат и да си мобилизират и техните избиратели когато трябва. Атака беше такава партия.
29
3
 
10
 
! Отговори
Кънчо преди 11 месеца
До emigrantЕдин мъдрец е казал "опазнай нещо преди да го критикуваш"... Възраждане не искат да вадят БГ от ЕС, а да предоговорят условията, което е мн различно.Явно теб мн те кефи за всичко да казваме "да" на Брюксел дори и когато не е в наш национален интерес.Мен лично ми псина за всичко да сме им виновни на ЕС, да ни разиграват за Шенген,да сме им буферна територия за евтина работна ръка и вторичен пазар за автомобилната им скрап, както и депо за отпадъци на *** им.
28
0
 
9
 
! Отговори
ceci_ преди 11 месеца
До Анонимен 14Странно че си против този закон за медиите, в САЩ и Германия има такива закони. Опитай да си организираш фондацийка и да си организираш медии в тези държави да кажеш как е.НАТО действа в интерес на една държава и тя е - САЩ от тук насетне кой с кого се бие им е все тая. Примерно Турция с Кипър, Турция с Гърция, Турция със Сирия и т.н. Защо народа да няма право да избере, да излезе и да каже какво иска на референдум. от 20г сме в НАТО и имаме все по-немощна армия.ф16 летятнали?
27
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До Анонимен "На Възраждане работата им е да създават нестабилност и безвремие." ------------- по-добре нестабилност и безвремие отколкото пълен краварски слугинаж защитаващ единствено и само краваро-саксонските интереси с цената на унищожаването на България и балгарския народ! Има достатъчно места по света, където всеки, който има желание може да защитава краварските интереси и ценности, България е една!
26
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
На Възраждане работата им е да създават нестабилност и безвремие. Те са финансирани от доста тъмни субекти.
25
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Хахахахахахахаха с кеф гледам как от козяк са активирали всичките герберастки и ппдбт+ трооо00лове да плююят срещу възраждане! Голям страх тресе обоора!
24
9
 
6
 
! Отговори
Хахаха преди 11 месеца
Копейките подкрепят само Единная Рассия на Владимир илич.. пардон путин
23
5
 
1
 
! Отговори
toti преди 11 месеца
А и тия на какви се правят...нагазили морето до коляно и искат да хванат рибата......ЧАДО МНОГО ИМА ДА КИБИЧИШ !!!
22
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Партията Възраждане повтаря историята на ИТН. Според Костя Копейкин на следващите избори тя ще бъде на 2-о място, а на последващите - 2-о, та дори и на 1-о място, каканиже политикът-историк. До 2-о място Възрожденците може и да се докопат, но на гърба на другите партии и със своите 37 депутати много пречат за съставяне на кабинет, независимо дали гласуват против или въздържали се. Очаквам в скоро време хората да разберат подлата и безочлива роля на Костя К. и да не гласуват за поредния балон.
21
10
 
8
 
! Отговори
Петя преди 11 месеца
Патриотете копейковци са ,,големи" патриоте!Много поздрави от Митрофанова! Хе,ха,ха, изветрели мошеници.Ареее марш
20
2
 
4
 
! Отговори
Чичо Манчо преди 11 месеца
До Нови Избори 15 Демек да се възроди социализма. Няма как да стане. Забрави и не се показвай.