Дончев: Подкрепете ни, а после си изпълнявайте функцията на опозиция в парламента

Според него ситуацията е динамична
7 май 2023 10:23, Нели Христова
124
Дончев: Подкрепете ни, а после си изпълнявайте функцията на опозиция в парламента
Снимка: БГНЕС

"Това, което ми се предлага е странно – вторият предлага на първия да го подкрепи, а след това да действа в парламента като опозиция. Офертата е – подкрепете ни, а после си изпълнявайте функцията на опозиция в парламента", заяви пред bTV зам.-председателят на ГЕРБ-СДС Томислав Дончев.

"Първи вариант е да има представители от двете политически сили, по експертни", заяви той.

"Друго – сядаме довършваме разговора по приоритети и програма. После се опитваме да селектираме отбор от експерти, които имаме доверие. Това са възможните сценарии", каза той.

Според него ситуацията е динамична.

"Това е унизително за първия, това предложение е арогантно има корупционен привкус – 2 млрд. лева, които една парламентарна комисия да си ги разпределя и да си ги ръководим ние. Едно такова предложение е противоконституционно", каза той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
19
 
10
 
! Отговори
Майора преди 1 година
Абе анонимници , кой загробва страната , тия които за 7 месеца я фалираха , изтеглиха големи заеми , приеха решене за закриване на ТЕЦ, афери Джемкорт и Нексо и прочие! Я осъзнайте се и вижте реално как стоят нещата!
59
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя не е разбрал че младите хора вече не се връзват на лъжите им
58
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не знам защо ГЕРБ драпат за властта, като ще трябва доста кофти неща да се правят, особенно с Мариците, но пък ще могат пак да си нагласата изборите за местна власт.
57
3
 
13
 
! Отговори
Хе хи ха хо преди 1 година
Шегобиец
56
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ни кинти и облаги взЯли...ни кинти мирисАли ..ни в схеми влизАли..Те тва са тез дет заГРОБваха България с асфалт като юфка..ремонт на ремонт на ремонта..милиони в торби,сакове,чекмеджета..-милиарди за язовири и срутища..къщи и схеми за родата..порции срещу предварителен процент...е те тва сегаЧЕКМЕДЖАН преоблякъл след" избори" - и кво да предложи-пак тия ..
55
5
 
22
 
! Отговори
Дядката преди 1 година
Дончев , забравихте ли какви щети нанесохте на България?АЕЦ Белене сега щеше да ни носи милиарди приходи на година , но Борисов презрително се изплю , било гьол!Гьол , ама платихме огромна неустойка на Русия!Някой да го е подвел под отговорност тоя "лидер" с хулиганско поведение?Ами "Южен поток"?, Ами нефтопровода Бургас - Алексондропулис ?Борисов да е вдигнал поне веднъж пенсиите на беднотията?Винаги е с поведение на палач на пенсионери!Какво иска сега , кой да Ви подкрепи , Вас ?Няма кой!
54
5
 
20
 
! Отговори
Левтер преди 1 година
Гроб не разбраха че вече няма да са на власт.България се променя,заможните хора нарастват, изискащите правила и морал също.Това прави власването на герп, невъзможно.Нещо повече, очакваме да влезнете и в затвора...какви правителства?
53
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ха,ха,ха!Тоя ни мисли за големи гл.паци.Да ги подкрепим,за да продължават да си крадат,пък ние да си бъдем опозиция.Верно ли,бе?
52
3
 
21
 
! Отговори
ЕВРОАТЛАНТИК преди 1 година
ТОВА Е ТИПИЧНА ГАБРОВСКА ШЕГА, ТОМИСЛАВ НАЛИ Е ГАБРОВЕЦ.
51
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя къде окраде почти три милиарда за електронно правителство на него ли да се доверят от ппдб?
50
0
 
13
 
! Отговори
ПП-ДБ преди 1 година
НАПРАВЕТЕ НИ ПО ЕДИН ДУДУК А ПОСЛЕ ЩЕ СИ ПОМИСЛИМ.
49
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
МНОГО ПОЗДРАВИ ОТ ОРЕШАРСКИ
48
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Aмepиkaнckитe HПO-тa ca rлaвния gecтpykтивeн фakтop в бълrapckaтa noлитиka, иkoнoмиka и oбщecтвo!
47
2
 
16
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
изчезваите 12 години стигат отиваме на избори до дупка докато не ви изчистимвие сте нагли нямате мярка за нищо къде са чувалите с парите за магистралите
46
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Я ПА ТОЯ, А ТИ КАТО ВЪРТЕШЕ МРЪСНИ НОМЕРА НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ ГОТ ЛИ ТИ БЕШЕ
45
3
 
17
 
! Отговори
Дончев: преди 1 година
Кълнем се, много още можем да крадем.
44
10
 
4
 
! Отговори
А ха преди 1 година
Да не се окаже накрая, че турското и руско робство са цвете пред хомериканското робство! Малките ще бъдат изядени с голям апетит. 1984.
43
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо да ви подкрепят Дончев?! Вие с вашите евроатлантически ценности в ГЕРБ в Шенген ли ни вкарахте или в Еврозоната? Досега само кръгова отбрана около главния прокурор само успявате да организирате 10 години
42
2
 
5
 
! Отговори
Пророк преди 1 година
Политическата психиатрия в БГ ще престане едва след края на войната в Украйна, а изходът въобще не се знае какъв ще е!!! Не възвеличавайте сащ! Там проблемите са огромни и точно с вас ще се избършат с удоволствие!
41
11
 
10
 
! Отговори
Обективно преди 1 година
ПРОКЛЯТИЕТО НА БГ СЕ НАРИЧА РАДЕВ. ТОЙ ЗАДАДЕ АТМОСФЕРА НА ОТРОВЕНИ ОТНОШЕНИЯ И ПОЛИТИЧЕСКО НЕВЕЖЕСТВО! ТОЙ ПОКАНИ НЕ САМО КИРО И АСЕН, НО И ЖИВКОВИЯ БОЙКО РАШКОВ. КАЗВАТ, ЧЕ РАДЕВ НЕ ИСКАЛ ВЛАСТА. НАПРОТИВ!!! МНОООООГО Я ИСКА, ЗАЩОТО ИМА И ИКОНОМИЧЕСКИ ИНТЕРЕСИ ЧРЕЗ ОБРЪЧИТЕ ОТ ФИРМИ ОКОЛО НЕГО. ИМА ГИ. И НЕ СА МАЛКО.