Лена Бориславова: ГЕРБ нямат управленска, а предизборна програма

Работеща формула за кабинет също не предлагат, пише тя
7 май 2023 12:52, Нели Христова
224
Лена Бориславова: ГЕРБ нямат управленска, а предизборна програма
Снимка: БГНЕС

Бившата депутатка от ПП-ДБ и екс говорителка на кабинета "Петков" Лена Бориславова даде заявка във фейсбук, че партията й няма да се откаже с лека ръка от управленската си програма. А заради критиките, които ГЕРБ отправиха към коалицията, че е избрала документът да бъде в екселска таблица, тя се ангажира лично да го прехвърли в друг формат - на Word. Аз лично поемам ангажимент да прехвърлим информацията от ексел в таблица в word, за да намалим драмата, заяви тя.

"Не се караме на медиите, не свикваме истерични прес конференции, защото ни е трудно да работим в ексел, не хулим и не се сърдим, не играем на покер. Тук сме, за да говорим как да се състави работещо правителство, което да свърши работа, а не просто да управлява вместо Радев", заяви тя след като в сряда ГЕРБ дадоха пресконференция в парламента, на която разбиха на пух и прах част програмата на ПП-ДБ. След това хората на Бойко Борисов започнаха преговори за реализация на първия мандат с останалите партии. А лидерът на ГЕРБ заговори за кабинет от личности, но с ограничен срок от действие.

"ГЕРБ управленска програма нямат - ито за 1 месец, нито за 3 месеца, нито за 6. Имат предизборна програма (!), в която се срещат същите обещания като преди 10 години.

Работеща формула за кабинет също не предлагат.

Лицата или “личностите” не се знае кои са", смята обаче Бориславова.

"ГЕРБ имат 3 избора: 1. Да ни хвърлят към избори; 2. Да си стиснат официално ръцете под мотото кабинет “Магнитски” или 3. Да говорят конструктивно и професионално за работещ кабинет с втория мандат", коментира още тя.

"ПП-ДБ имаме конкретно предложение за излизане от политическата криза и за липсата на доверие между първите политически сили. Имаме конкретна управленска програма за конкретен срок, разграфена по приоритети и по тримесечия. Имаме и състав на кабинет, готов да застане зад тази програмата и пред отговорността да решават текущи проблеми при липса на стабилна парламентарна подкрепа", категорична е Бориславова, която напусна парламента с оправданието, че ще е ангажирана с изборите за местна власт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


224
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ленче, следващото дете на Мирко Иванов от кого ще го родиш?
9
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ленче капацитет имаш само за парапет
8
3
 
23
 
! Отговори
MG преди 1 година
Просто---тия до шия.
7
2
 
24
 
! Отговори
хахаха преди 1 година
пп- ПЛЯС по ПАРАПЕТА
6
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За разлика от вашета екселски таблица тази на герб е една и съща
5
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Оня бунак Мирослав ще сменя пелените на кирчовото дете.
4
1
 
17
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 1 година
Има мумук... фалшивите машини на кокарджата Радев. Без тях ПП немогат в парламента да влязат.Кодовете на Радев....
3
24
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ГЕРБ излъгаха ПП още преди изобщо да има правителство или някаква форма на управление. Казаха им да си предоставят програмата, после състав на правителство и след като те изпълниха всичко поискано, ГЕРБ им се подиграха публично, а основания за това нямаше. Ето това са ГЕРБ - освен всичко друго са и предатели. Те са ясни на всички в България.
2
5
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кво я тикат тази Калинка само секи ден по медиите, да си гледа детето и рогоносеца у тях и да се скрие
1
7
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А ПП-ДБ какво имат? 2 клоуна, бременна и парапет.