Петков за имунитета си: Не разбрахте ли, че не може да ни спрете или уплашите?

Няма от какво да се страхувам, заяви бившият премиер
Обновена: 6 юни 2023 10:52 | 6 юни 2023 10:51, Нели Христова
353
Петков за имунитета си: Не разбрахте ли, че не може да ни спрете или уплашите?
Снимка: БГНЕС

До прокурорите и службите за сигурност: не разбрахте ли, че сме решени да направим цялостна реформа в съдебната система и в овладяните български служби и че не може да ни спрете или уплашите?

Това написа Кирил Петков във Facebook в отговор на искането на прокуратурата имунитетът му да бъде свален, тъй като има достатъчно доказателства, че е скрил, че има двойно гражданство, пред да стане премиер на България.

Още по темата
"Аз съм горд, че се отказах от второто си канадско гражданство, точно за да мога да бъда част от промяната, която идва и която след повече 30 години липса на справедливост най-накрая ще премахне институционално всички безконтролни и зависими служители на правосъдната система и системата за сигурност", написа още Петков.

"За моя имунитет: ще изчакам да се състави и заработи комисия в Народното събрание, пред която да бъдат представени всички факти и доказателства, за да могат всички българи да видят ясно и нагледно как българската прокуратура се използва за политически натиск. В деня ПРЕДИ комисията да вземе решението си, ще се откажа от имунитета си доброволно, защото знам, че няма от какво да се страхувам", категоричен бе той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


353
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
249
5
 
6
 
! Отговори
Public enemies преди 10 месеца
Единственото провинение на Кирето е че изневерява на жена си.
248
4
 
16
 
! Отговори
Слава Парапетина преди 10 месеца
Прегръдката му край бреговете на Днепър с фашисткотокопеле подсказва че Зелениятглист реди картите в София, за да получава по 3-я начин наше оръжие, боеприпаси и хуманитарни матеряли.
247
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Този човек има всички качества на съвременен български политик: нагъл, та чак противен, видимо ограничен, но иначе компетентен, лъже, маже и краде, без да му мигне окото, говори едно, мисли - второ и върши - трето. Просто идеален е!
246
2
 
36
 
! Отговори
Страхил преди 10 месеца
А ти не разбра ли,че ние,българите,освен ненавист и омраза към теб нищо друго не таим !На какъвто и стол да седнеш,какъвто и пост да заемеш за нашс си оставаш все същия нека дърник и празнословец !!!
245
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Киро, има една поговорка, че простият човек няма страх от нищо. Та ти си безстрашен.
244
2
 
24
 
! Отговори
МИСЛЕЩА преди 10 месеца
Байдън обърка името на собствената си внучка, но много точно произнесе името на Кирил Петков, като по този начин го посочи за преиер. Е затова е с такова самочувствие Кирето, защото е посочен от посолствоТО!
243
2
 
28
 
! Отговори
Тихомир преди 10 месеца
Ами като няма от какво да се страхуваш откажи се от имунитета си още днес!! ЩО за уговорки, докато комисията се конституира, прегледа доказателствата, тръгне да взема решение ... че минат поне 12 месеца. Като си мъж и си невинен давай имунитета. Или ако Боко не си дава неговия - той лош, а пък когато Кирил не го дава - ааа той репресиран. Смешно, ако не беше позорно.
242
2
 
18
 
! Отговори
Хм преди 10 месеца
Един път лъжец- лъжец за цял живот
241
2
 
17
 
! Отговори
Зевзек преди 10 месеца
Кирчо,кажи си...защо ни излъга?
240
2
 
8
 
! Отговори
Тошо преди 10 месеца
Не става дума за страх, а за смиреност, мъдрост и споделеност !Ако нещо не знаеш или не можеш, зад теб наднича дядо Вазов, а на него можем да му имаме доверие ...цял един народ, дори и 100 г. след *** му !Вземи прочети нещичко от него и ще придобиеш сили, рядко срещани, не само у нас, а и по света (в Харвард също) !
239
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
А следващия парламент отново ще отмени вашите промени...
238
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Прав е ПК, никой не може да го спре да се излага.
237
10
 
2
 
! Отговори
До 244 преди 10 месеца
Радвайте се за рехавият протест. По-малко ***. :) Цончо Камилата да им организира едно състезание по хранене на разстояние. :)
236
3
 
25
 
! Отговори
Света се обърка преди 10 месеца
По начало Имунитета на политици и депутати Е ГРЕШНА ПРАКТИКА и е предпоставка за безнаказано извършване на престъпления по служба, кражба на държавни средства и злоупотреби с власт. ОТНЕМЕТЕ ИМУНИТЕТА НА ВСИЧКИ.... Нито един политик в България не го заслужава.
235
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Много рехав протеста на копейките. Пълна мизерия!
234
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
И затвора му е малко на Американофилина !!
233
3
 
22
 
! Отговори
Инспектор Дюдю преди 10 месеца
Абе некой не иска да те плаше Кире. Показваш доказателства които искат от тебе и дипломата си от Харвавд и прави каквито си искаш промени и реформи.... Друг е въпроса АКО СИ ИЗЛЪГАЛ И СИ ДАЛ УМИШЛЕНО НЕВЕРНИ ДАННИ....тогава наистина имо от какво да се плашиш.... А ТИ ИЗМАМНИК ЛИ СИ ?
232
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Двамцата завдно с Баце при бай Ставри и една каца вазелин! За да разбррст и другите, че няма безнаказани!
231
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Лъже Кирчо, давай имунитета!
230
2
 
14
 
! Отговори
Доктор преди 10 месеца
Че лудите кой може да ги спре?