Ваня Григорова се регистрира: Тръгваме за победа

Според нея "балотажът минимум ни е гарантиран"
Обновена: 26 сеп 2023 14:40 | 26 сеп 2023 14:39, Красимир Ангелов
193

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Ние тръгваме обединени и силни в тези избори, тръгваме за победа! Това заяви кандидатът за кмет на коалицията "БСП за България" Ваня Григорова при регистрирането си за кмет.

Днес местната коалиция регистрира кандидата си за кмет, листата за общински съветници, както и кандидатите за районни кметове в Общинската избирателна комисия. Водач на листата е също Ваня Григорова.

"Няма как да мислим за подкрепа на друг кандидат", каза Григорова и заяви, че "балотажът минимум ни е гарантиран".

"В следващия един месец ще търсим подкрепа от непредставените политически софиянци, особено от работещите хора", отбеляза Григорова. По думите ѝ основният им опонент е апатията на хората.

"Хората, които искат промяна, но за съжаление са толкова демотивирани и разочаровани, често предавани, че много трудно могат да бъдат накарани да дадат гласа си за някой, който дори харесват", каза Григорова.

Според Григорова разговорът с опонентите трябва да е за политики и идеи. Трябва да видим къде се припокриват идеите ни с опонентите и къде са разделителните линии, допълни тя. За да гласуват рационално и осведомено, гражданите трябва да чуят нашите идеи и то в дебат, заяви Ваня Григорова.

Приоритетните ни цели са да прегледаме договорите за концесии, приватизациите и начина, по който продължава да се презастроява столицата без предварително да е осигурена пътна или социална инфраструктура, каза кандидатът на БСП за кмет. (БТА, София Господинова)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


193
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
112
17
 
15
 
! Отговори
Беновска пипа преди 7 месеца
Ако трябва да бъдем честни, това е най-добрият кандидат в надпреварата за кмет на София. Но тя няма никакви шансове срещу статуквото.
111
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Прилича ми на Бриго Аспарухов кандидат за кмет срещу Бойко Борисов.кандидат за кмет преди години. Лява ръка в десен джоб.
110
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Ако някой друг освен Хекимян спечели в София това ще е краят на ГЕРБ. Знае го и Бойко и всеки занимаващ се с политика.Аз лично на втория тур ще подкрепя всеки друг, но не и кандидата на ГЕРБ.Бих гласувал и за Терзиев и за Ванчето, а защо не и за друг.
109
2
 
7
 
! Отговори
linker преди 7 месеца
От кои сгради започва събарянето, за да се подготвя психически?
108
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Никакъв шанс!
107
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Мисълта за човек различен от ГЕРБ в община София след 15 години управление на тази престъпна организация е доста интересна и вдъхновяваща.Само заради тази идея и последствията от нея си струва да се гласува за Ванчето.
106
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Ванчето не се знае кандидат на БСП ли е , на ДПС ли е или на ГЕРБ. Нещата тук са много сложни.
105
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Тези хорица вярват ли си?! София е синя. Всичко живо, особено в кварталите с интелектуалци, гласува за ДБ-ПП и СДС... Вече разни Копейки пришълци от прованса с нисък доход избират Възраждане, а червените бабички (които са още живи)- БСП.
104
8
 
3
 
! Отговори
Дет то Америка преди 7 месеца
На първият тур ще гласувам за Деан Николов ... Дано отиде на балотаж ако не и Ванчето е там за нея ще гласувам .Ако са други на балотажа отивам за гъби
103
5
 
16
 
! Отговори
PHOTO EXPERT преди 7 месеца
Като фотограф съм наясно, че сте избрали най-зле изглеждащите кадри на тази персона. Всъщност, дори и така да е (а то Е така), Ваня изглежда великолепно. А какво остава, ако използвате за глyповaтата си пропаганда най-добрите кадри?
102
3
 
3
 
! Отговори
Извод преди 7 месеца
Накрая ще видите вие балотаж между ГЕРБ и ППДБ и ще се чудите кои да изберете, нали са съюзници в парламента. И тогава какво правим?
101
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
С крясъци и викове...победа нема. Ванче върни се там от дето те изровиха....
100
4
 
5
 
! Отговори
Б.Борисов преди 7 месеца
Taя женица... вече може да ме бие и мене... то кой ли не може?
99
4
 
7
 
! Отговори
Зозо преди 7 месеца
Хахахахаааааа, балотажа ще го гледаш по ТВ скъпа :))))))))))))))))))))))))))
98
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Снимката е специално ретуширана, подбрана и обработена с пропагандна цел. Така се работи в дясно, десницата това може това прави. А Костов пък се изсветлява светли се неговия светъл лик...
97
3
 
9
 
! Отговори
факт преди 7 месеца
бе то бсп винаги тръгва за победа ама бат Бойко вече колко години се я мачка :)
96
4
 
4
 
! Отговори
bTV преди 7 месеца
Ся на тая телевизия как да и викаме? БацоТВ?
95
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
лакеите колкото повече струва Григорова толкова повече пари ще усвояват за да я очернят и в прекия и в преносния смисъл. А ЦЪРНИТЕ ДУШИ НА КУКЛОВОДИТЕ ОТ ДЯСНО ПРИКРИВАТ СТАРАТЕЛНО И ЩАТЕЛНО!ОТКАКТО ИЗМИСЛИХА ИНТЕРНЕТ НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА С ПРОПАГАНДНИ ТЕХНИКИ СРИНАХА ЛЯВОТО И ВЛАДЕЯТ, УВЕЛИЧАВА СЕ НЕРАВЕНСТВОТО НИЩЕТАТА ЗА 99 ПРОЦЕНТА И БОГАТСТВОТО ЗА ЕДИН ПРОЦЕНТ... ДАНЪЧНА СИСТЕМА ОТ НЕЕВРОПЕЙСКИ ТИП - КАК БАНАНОВА РЕПУБЛИКА ЩЕ СТАНЕ С БОГАТ НАРОД?
94
4
 
4
 
! Отговори
опа преди 7 месеца
Приоритет била проверката!!! Аман от чегъртачи! Григорова с това изказване направо се орезили до тревата..., сещаш ли се...
93
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Румен Радев дължи отговори на българския народ - кой му спусна пепейците!!!!!!!!!!!!! Ясно е, чия е патерица както е ясно чия патерица са пепейците. на сглобката. Вдигна юмрука яхна протеста и го предаде напълно.