Хекимян: Нямам никакво притеснение в моралния си компас

Не съм "златна резерва", категоричен е той
28 сеп 2023 09:58, Александър Попов
86
Хекимян: Нямам никакво притеснение в моралния си компас
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Нямам никакво притеснение в моралния си компас. Единственото ми притеснение е, че журналисти нападат журналисти", заяви кандидатът за кмет на София на ГЕРБ-СДС Антон Хекимян пред БНТ.

"Никъде няма написано правило за това кога един журналист да стане политик. Никога няма да се отрека от bTV. Никой не може да диктува в слушалката на журналистите в bTV, нито в БНТ, нито в Нова тв, категоричен бе журналистът. Хекимян добави, че лидерът на ГЕРБ може да каже с какво е заслужил политическото доверие.

"Това не е филмов сценарий и аз не съм се включил, за да бъда звездата", добави Хекимян.

Доскорошният шеф на новините на една от големите телевизии у нас поясни, че се намираме в свободен медиен пазар.
"Телевизиите отразяват действителността и по никакъв начин не правят внушения чрез репортажите си".

Той бе категоричен, че отношенията му с Бойко Борисов в момента, а и през годините, са професионални.

"Получих обаждане от Бойко Борисов. В това обаждане разбрах каква е целта, разбрах какво е предложението, след което имахме среща, говорихме с него. Пожелах да имам достатъчно време да обмисля. Междувременно се запознах и попитах за всички детайли, които ще съпътстват една подобна кандидатура. От това какъв ще е екипът, с който ще работя, какви ангажименти ще трябва да поемам. Важно е човек да вземе информираното решение и аз го взех. То не е емоционално. Но със сигурност е нещо, което съм искал. Аз съм човекът, който е критикувал най-много Бойко Борисов, аз съм човекът, който е показвал най-много негови карикатури. Не съм „златната резерва“, София трябва да има своя достоен кмет", заяви Хекимян.

Хекимян бе категоричен, че не се възприема употребен.

"Аз ще продължа да работя за София, независимо какво се случи на изборите. Искам да работя за града, водач съм на листата на ГЕРБ-СДС", каза той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още по темата: Антон Хекимян
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
0
 
0
 
! Отговори
баба мара преди 7 месеца
бареков ани цолова хекимян изобщо нямате никакви съмнения в сутрешнитеблокове ту борисов ту цветанов колко години продължи това
76
0
 
3
 
! Отговори
Идеалист преди 7 месеца
Малкият ми внук. каза, че този мъж, който е кандидт за кмет: " Прилича на пирон."
75
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Верно? А нещо за Турският "певец" да кажеш????-:))))
74
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Тия криви усти на кадрото не искам да ги гледам. Не искам и ежедневните излияния на избелените биби, шиши, кики, коко и т.н. да гледам. Поне лорерите се скриха дълбоко, което всъщност си е притеснително.
73
0
 
0
 
! Отговори
за Витков преди 7 месеца
а трябва
72
1
 
4
 
! Отговори
столичанин преди 7 месеца
То и морален компас нямаш.
71
1
 
6
 
! Отговори
Ха-ха преди 7 месеца
Хекимян и морал??? Туй момче моралът го загуби още като навлезе в горе-долу големите пари. А в милионите ясно какво ще се случи-Фандъчка 2,подписвач на гербави решения и медийно лице. Правилно каза:"Ще направя най-доброто за себе си."
70
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
To ти и партия ГЕПП изобщо го няма този компас... как да имаш притеснения? Виж го томи как се хили като магаре.
69
2
 
4
 
! Отговори
Алекс преди 7 месеца
Кюлчетата и пачките от Чекмеджето ликвидират всякакви притеснения.
68
1
 
5
 
! Отговори
123 преди 7 месеца
Този селчо не вижда проблем до петък да е независим журналист и в понеделник да е кандидат на партия!? Боже, Боже, мъкааа
67
1
 
4
 
! Отговори
Ха ха ха преди 7 месеца
Тоя явно е бил на хранилката, пък сега се прави на независим. Затова народа се отказа да гледа телевизия.
66
1
 
3
 
! Отговори
Бареков преди 7 месеца
Имаше още един журналист, дето се захвана с политика, помните ли го.
65
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Хекман е комплекса. Лев и шейсет.
64
4
 
0
 
! Отговори
Ралица преди 7 месеца
ДО 64 ПИША С ГЛАВНИ БУКВИ ЗА ДА ИЗРАЗЯ ВЪЗМУЩЕНИЕ А 64 ОСВЕН ДА ОБИЖДАШ ДРУГИ ДОВОДИ ИМАШ ЛИ ТОВА СЕ НАРИЧА ЗАЯДИЦА ПРОДЪЛЖАВАЙ ВСЕ ТАКАУСПЕХ НА ХЕКИМЯН УСПЕХ НА ДЕМОКРАЦИЯТА УСПЕХ НА ХОРАТА КОИТО САМИ СЕ РАЗВИВАТ В ЖИВОТА
63
1
 
9
 
! Отговори
gogo преди 7 месеца
Нещо компасът ти не е наред
62
0
 
4
 
! Отговори
Емигрант преди 7 месеца
До 63 - виж сега "неразумний червен юроде", че си наследник на червени червеи се разбра веднага след като реши, че трябва ти да ми определяш моето "стоене" къде да бъде, това е твоята "демократична" ДИКТАТУРА, така си свикнал да нареждаш, защото така си възпитан, ти нямаш никакво понятие от СВОБОДА, нямаш собствено мислене, ти си контролиран лигав червей, ти не знаеш какво означава да живееш в демокрация, дори не ти се разрешава да помислиш върху самата дума и не съм в Холандия, пак грешка....
61
1
 
4
 
! Отговори
До 61 ралица преди 7 месеца
Написах името ти с малка буква, за да не се излага това БЪЛГАРСКО име когато се разбере, че е "собстеност" на "празна плевня" ! Имам само един въпрос: - до кое отделение си посещавала училище, че демострираш тук такава неграмотност и за да е по-забележима е с големи букви ?
60
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Емигрант 62 - Стой си в Холаднията, точи помощи и не се обаждай, става ли?
59
1
 
17
 
! Отговори
Емигрант преди 7 месеца
Притеснения за МОРАЛ журналистче имат само тези които имат МОРАЛ, а ти нямаш такова нещо, щом си се съгласил да загърбиш професията си заради това да се поднесеш сам като жертвено агне на този престъпник от Банкя, неговите жертви не са една или две, потънаха професори, академици, че ти ли ще "изплуваш" ? Да не те е заплашвал, или парите са си казали думата ? Друга причина едва ли имаш по-уважителна от тези ?
58
7
 
2
 
! Отговори
Ралица преди 7 месеца
ДО 57 А ТВОЯТА ШАЙКА ОТ ДС ЗАЩО Е ТОЛКОВА УВЕРЕНА А СЕТИХ СЕ АЛАБАЛА ВЕНЕЦУЕЛСКИ МАШИНИНИ КОДОВЕ ДС ЧЕРВЕНИ МИЛИОНИ ВСЕ ТАКА Е В БЪЛГАРИЯ ОТ ВРЕМЕ ОНО 57 НАДЯВАМ СЕ СЕГА 2023 ГОД БЪЛГАРИЯ НАИСТИНА ДА Е ДЕМОКРАЦИЯ МНОГО СЕ НАДЯВАМ ИНАЧЕ БЪЛГАРИЯ ТАКА ЩЕ СЕ ВЛАЧИ УСПЕХ НА ХЕКИМЯН УСПЕХ НА ДЕМОКРАЦИЯТА УСПЕХ НА БЪЛГАРИЯ