Целите на Хекимян: Метро, училища, нула жертви на пътя

Не думи, а свършена работа обещава кандидатът за кмет на ГЕРБ
Обновена: 29 сеп 2023 15:08 | 29 сеп 2023 15:08, Петър Бойчев
79
Целите на Хекимян: Метро, училища, нула жертви на пътя
Снимка БГНЕС

"Предизборната кампания стартира официално от днес. В следващите 30 дни се надявам на истински дебат с идеи за София. В дългата ми кариера съм слушал обещанията на много кандидати за кметове. Знам обаче, че доверие се печели не с красиви думи, а със свършена работа".

Това написа във Facebook издигнатият от ГЕРБ за кандидат-кмет на София Антон Хекимян. "Отборът, в който влизам, е на хората, които са доказали, че не само говорят, а работят и променят", твърди Хекимян.

Според него София се е доказала като двигател на икономическото развитие на страната ни и като европейска столица с огромен потенциал за повишаване на стандарта на столичани. "Това е голямата ни цел, за която няма да пестим енергия и сили", добави кандидатът за кмет. И посочи конкретни задачи пред него и екипа му за подобряването на качеството на живот на столичани:

- Налагане на норми за качество на всички елементи от градската среда – настилките на тротоарите, уличното осветление, озеленяването, кошчета за отпадъци, пейките, до най-дребния детайл;
- Безкомпромисен контрол към работата на всеки изпълнител;
- Ежегодни програми за инвестиции в отделните квартали за изграждане и основен ремонт на улици, тротоари и квартални паркинги, поддържане на междублоковите пространства и детските площадки;
- Повишаване на пътната безопасност с една ясна цел - НУЛА ЖЕРТВИ НА ПЪТЯ. Общинските камери за управление на трафика трябва да бъдат приобщени към ресурса на пътна полиция за контрол на скоростта и преминаване на червено. "София няма повече деца за убиване!";
- Гаранция за продължаващо строителство на метрото – завършване на линията към кв. "Левски” и "Слатина” и започване работата по проектите за разширение към Студентски град, Симеоновския лифт, през „Люлин“ до Околовръстен път и от надлез „Надежда“ към „Илиянци“;
- Завършване строителството на вътрешните градски рингове, които ще облекчат трафика с над 25%, както в южните, така и в северните райони;

- Ясен механизъм за защита на терените, отредени за озеленяване, и придобиването им от общината, заедно с изграждането на нови паркове в южните райони;
- Изграждане на 35 нови детски градини и 6 нови училища в рамките на 4 години.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
0
 
1
 
! Отговори
НА Мадуро Машините преди 6 месеца
Кекимянка ще го набутат в кметството.. а после Бокич ще му го размаже по гърба на долоо..
61
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
ГЕРБ- ПОБЕДА!
60
2
 
0
 
! Отговори
Гостенка преди 6 месеца
За разлика от Терзиев от Кимкооп, Хекимян поне говори някакви по-конкретни неща за града, плюс че не е доказан лъжец; а другият лъже как е забогатял сам в гаража на мама и тати, ама документите излязоха, и даже сега казва да, така е, *** то не било така както го описват. Е да, ама не, нали ги четем, в оригинал. А кажи на черното бяло!
59
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
това е национален предател -- осигурявал е медиен комфорт на престъпника борисов и сега му се отплащат. Каква работа ще върши? -- колкото фандъкова с украинското знаме на общината.
58
0
 
4
 
! Отговори
много кинти преди 6 месеца
Ако не сте разбрали за кого работят журналисти и телевизии, сега вече е ясно.
57
3
 
2
 
! Отговори
Не нам ! преди 6 месеца
Интересен спектакъл. Май Терзиев е "данайски дар" за сините избиратели, а репликата на Цецка Цачева - Хекимян е Бойков "подарък" за данайците. Единственият, зад гърба на когото не стоят пари (пардон, парламентарна партия) се казва Вили Лилков.
56
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Чудя се, какво може да накара човек да си изостави "бизнеса" и то доста добре печеливш в телевизията, хем на шефско място без особено напрежение... и да се захване на хорото на дeбилизмa, освен ако не са го хванали за Т-шаците и не го изнудват с нещо?
55
2
 
5
 
! Отговори
Студио "Х" преди 6 месеца
Търси се место с нула жертви сред ГЕРБ !
54
1
 
8
 
! Отговори
Клоунадата започна ! преди 6 месеца
"Нула жертви на пътя" - който иска може и да не вярва, но все пак това е цирк и не всичко е истина има и илюзии !
53
3
 
6
 
! Отговори
Бар "Синята стр преди 6 месеца
Част от приоритетите на бъдещият кмет, трябва да е и откриването на повече либерално ориентирани барове...
52
3
 
7
 
! Отговори
Тиквата вече си преди 6 месеца
взе електората за хамаво стадо овце, нула жертви на пътя ха ха, къде го има това нещо ? Сега да попитам, има ли умен гербер ?
51
3
 
11
 
! Отговори
Дедо преди 6 месеца
Брей тия остригани едри гербери ,какво са го заобградили това дребно журналистче. Ще го правят булка май.
50
1
 
7
 
! Отговори
...нула жертви преди 6 месеца
на пътя ??? Ха ха ха за пред стадо овце така се говори ! "Бог" Тиква е писал речта на "платената" имитация на кметче, като знае много добре какъв му е електората и "марсиански" обещания може да обещае ! Ха ха ха "нула жертви...", герберасти това е за вас балъци на "реалността" !
49
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До Анонимен 50. Тва означава много хора да се мотат между колите, които не са на 15 минути и още повече инциденти.
48
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
0 жертви на пътя е фантаз'орство така че Хекимян предварително казва, че няма да прави нищо, а ще говори празни приказки. Ако беше казал "намаляване на жертвите" е друга работа.
47
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Всеки може да е кмет. Достатъчно е да има достатъчно промити мозъци да гласуват за него.
46
2
 
10
 
! Отговори
Тоя арменски преди 6 месеца
журналист доста пари е "отцепил" от чекмедежето за да се съгласи на жертва и да говори глупости за пред балами ?
45
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Повече гей барове, София-прайдове и жендарски тоалетни.
44
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Спаси София ще въведе 15 минутен град в София и по този начин ще спомогне за нула жертви по пътя и ще спре мръсния въздух от автомобилите. */хората могат да се движат само 15 мин пеша от дома и то без автомобили/*. Това ще бъде ли въведено от г-н Хекимян.
43
1
 
8
 
! Отговори
Да допълня... преди 6 месеца
Няма такова нещо като нулеви жертви на пътя.