Витков: София има много проблеми

Настоява за реален контрол
3 окт 2023 13:17, Росен Стойчев
34
Витков: София има много проблеми
Снимка: БГНЕС

Ще защитавам интересите на хората, а не партийните. Това каза в Нова Нюз, кандидатът за кмет на София от ПП "Глас народен" Светослав Витков.

Още по темата


Според него проблемите в града са много. Той даде пример с ремонта на жълтите павета и липсата на контрол, което е един от основните фактори за некачествено изпълнение. „Имам против неквалифицираните хора да вършат квалифицирана работа”, каза кандидатът.

Витков припомни, че Столичната община разполага с интелигентна система за управление на трафика, но тя не работи. Според него друг основен проблем е липсата на цялостно околовръстно шосе.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още по темата: общинасветльо витков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
0
 
! Отговори
Грую преди 6 месеца
Използвач и лицемер.
24
1
 
2
 
! Отговори
Отпушете си ушите преди 6 месеца
Светльо каза много, но малко ще го разберат.
23
4
 
9
 
! Отговори
сс преди 6 месеца
А, Светльо "Субсидията" ...
22
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До пепо От ДС семейство е комунистът Румен Гадев... Престанете да прехвърляте неговите недъзи на други... с "по-чисти" досиета..
21
6
 
8
 
! Отговори
пепо преди 6 месеца
Поредния червей от ДС семейство, който излазва само за избори....
20
7
 
8
 
! Отговори
Ставри преди 6 месеца
До 16: Музикант?!? Този има толкова общо с музиката, колкото Бойко Борисов с класическият балет. Граченето на квартални простотии подлплатено с 3 акорда на ниво 8 годишен, няма нищо общо с музиката. Ако е така, то във всеки блок има поне по десетима Моцартовци.
19
1
 
8
 
! Отговори
Смешкар преди 6 месеца
Този ли беше дето скачаше като петел на един в Панорама, да се разберяли като "мъже" навън... С познати сме се заливали от смях на тоя клип.
18
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
"Витков: София има много проблеми" - има Витю и ти си един от тях
17
3
 
8
 
! Отговори
Наглост преди 6 месеца
Този ***, живее от парите на още по-глупавите като вас. Веднъж на няколко години излиза, с ясната идея, че няма шанс, НО от събраните гласове после получава субсидии по закон. И познайте - живее си добре с тях и търка ръце по-скоро пак да има избори за поредната доза субсидии. Не вярвам какво унижении за човешкият интелект е да се гласува за него. Даже мисълта за това, ме кара да се срамувам, че може да мине през ума на някой.
16
0
 
1
 
! Отговори
баба Пена преди 6 месеца
Чакаме го да направи нова партия - тюрлю гювеч - ша ни оправи пак
15
5
 
11
 
! Отговори
Az преди 6 месеца
Този неандерталец не стана ли по време на "Панорама" по БНТ да вика друг поканен в студиото участник да се бият навън? Дори за количеството интелект на последното краставо, сляпо и глухо улично куче, е обида мисълта да подкряпа подобен ***.
14
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Само си спомням разни провинциалисти от гетата в София как гласуваха за тоя противен нагляр. Прибра си парите (1.6м лв.) и айде.
13
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Тъжна история.....математическа гимназия, талантлив музикант, спортист.......накрая - шут субсидофил. Сик-тир транзит Глория маймунди :-((( Ако се правиш на *** славата те подминава като тир......
12
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
То вярно, че Светльо е най-добре от до тука всички предложени. Либералната пасмина която я дават от сутрин до вечер по телевизията само може да руши София.. Браво, Светльо!
11
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Мога да изброя още повече проблеми. Да се бях кандидатирал и аз....
10
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Свършиха толкова работа, че си купиха по един луксозен мерцедес!
9
2
 
24
 
! Отговори
Иви преди 6 месеца
Имам само едно питане, Вие с Мицов , когато бяхте в общинският съвет, толкова години....( поне два мандата) . Какво точно свършихте ????
8
2
 
15
 
! Отговори
Хиподилец преди 6 месеца
ех какви "песни" пееше тоя едно време....Ариведерчи от ивицата ГазЪ в Устанкино.....още на времето е "бликал" от "мъдри мисли" и "висок интелектуален потенциал" :)))))))))))))))
7
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Светльо е не точно за кмет, но трябва да е поне общински съветник, той и още пет-шест от неговата партия, че да дразни всички други там.
6
1
 
22
 
! Отговори
дедо ви преди 6 месеца
айде малко по сериозно с кандидат оправячите на София . буквално куцо и сакато дето са събрали подписи ми се правят на загрижени и разбиращи как се управлява .