Вигенин: БСП не пречи на Григорова, тя носи промяната

"Мислите ли, че ще е добре Нинова да е до нея навсякъде?"
24 окт 2023 09:58, Росен Стойчев
14
Вигенин: БСП не пречи на Григорова, тя носи промяната
Снимка: БГНЕС

Не само в София, но и на други места в страната имаме кандидати, които не са членове на партията, но са свързани с левицата. Техните послания са леви. Техният начин на мислене е на леви хора. Според мен Ваня Григорова се справя доста убедително, не само по отношение на левия електорат, а и на всички, които искат реална, истинска промяна, а не подмяна, както се случи с "Продължаваме Промяната". Това заяви в студиото на Нова зам.-председателят на БСП и зам.-председател на Народното събрание Кристиан Вигенин в отговор на въпрос  убедително ли се представя кандидатът за кмет на София от БСП по време на предизборната кампания.

Още по темата


Вигенин беше категоричен, че БСП не пречи на кампанията на Григорова. "Националният съвет единодушно подкрепи нейната кандидатура. Мислите ли, че щеше да е полезно за нейната кампания, ако Корнелия Нинова присъства на всяка нейна среща и снимка?", запита Вигенин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: вотКристиан Вигенин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Успех на БСП на изборите! И не само в София..
12
2
 
2
 
! Отговори
Бай Яшар преди 5 месеца
Решено е вече - сега в неделя Хекимян отпада, на балотаж отиват Терзиев и Григорова. На втори тур ГЕРБ подкрепят Григорова и се сбъдва мечтата на бесепарите за червен кмет на София дето уж не е от БСП. Честита ви червена кметица че и "р-о м-к-а" на вас софиянци! Бойко харесва това - шестица от тотото!
11
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Забрана да посещавате народния театър е необходима срещу вас.
10
3
 
6
 
! Отговори
За съжаление преди 5 месеца
НИНОВА И ЦЯЛОТО РЪКОВОДСТВО ПРЕЧИ НА ТИЯ КОИТО СА НЕ ПОСЛУШКОВЦИ.ЗАТОВА БСП ВЪРВИ КЪМ ПРОПАСТА И ТО СИЛНО СЛЕД КАТО НАЧЕЛО ЗАСТАНА ИМПЕКСОВА
9
2
 
4
 
! Отговори
Crлoбka преди 5 месеца
Ako Xekимян ce oттerли, Гpиropoвa neчeли избopитe, фakт! Излизa, чe ГEPБ иrpaят зa ПП-тaтa...
8
2
 
3
 
! Отговори
Хехе преди 5 месеца
И тя ли носи Промяната??? А стига,бе!!! Че много кандидати за Промяна се извъдихте???
7
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Нинче, защо си се иблякла в тия бански, да разделят двата ти бута отзад на леви и десни партии и си си прикрила централа на БКПето... Та именно в прикритата ти част от банските са насочени очите на народа.... Какво чакаш Нинче махни тези бански и покажи на народа централата на БКП, какво може и как може!
6
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Предпочитам Терзиев и Бонев пред поредната кокошка.
5
6
 
14
 
! Отговори
МУРЗИЛКА преди 6 месеца
Наистина няма да е полезно Корнела да е до Ваня,защото само ще и пречи.Но такъв див популизъм,граничещ с развития социализъм не съм чувал от години.Не може да говори за обикновения човек-тя каква е?Дели хората на работници и други.Като беше един от шефовете на Подкрепа какво е направила за работниците?Лапкаше и ходеше насам-натам по света широк.Трябва кукувица да е изпила мозъка на софиянци та да гласуват за нея.БСП си остана ретроградна партия и краят и е близо.
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Аз съм Гощо хубавеца, вечният ерген, на балкански полуостров нема друг кат мен, влюбени са всички и женички и момички, блазеее чловеку като мен..... Нинче донеси всички ученички и женички - деца на БКП да се влюбят в Мен!
3
8
 
9
 
! Отговори
Public enemies преди 6 месеца
В синя София БСП никога не печели.
2
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Тогава да гласуваме за Путин.И той е кяв
1
2
 
2
 
! Отговори
Public enemies преди 6 месеца
Отива на балотаж, но Първанов спечели избори в цяла България, та има задача да спечели в синя София и наказателния вот на управляващите партии само няма да и стигне.