Слави: Тъп филм, в който ПП протестират срещу собственото си управление

И ДАНС, и ЦИК са функции на държавата, заяви той
28 окт 2023 11:58, Александър Попов
111
Слави: Тъп филм, в който ПП протестират срещу собственото си управление
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Слави Трифонов определи като некадърни и нагли политиците от ПП. И според него най-любопитното е, че протестират срещу самите себе си.

Реших да проверя в тълковния речник какво е определението за думата “аджамия”. В тълковния речник пише, че аджамия означава неопитен, неумел, несръчен. От началото на общуването ми с лидерите на “Продължаваме промяната”, някакси, от само себе си започнах да ги наричам аджамии. Не можах да намеря друга, по-подходяща дума. Само че като ги опознах малко повече, разбрах, че за тях до неопитен, неумел, несръчен трябва да добавим нагъл. Не стига, че си некадърен, ами си и нагъл.

Твърдиш, че си най-добрият и всички трябва да ти се кланят. Ти си единствен и неповторим, ти си солта на земята, ти си този, който е предопределен от съдбата да властва над всички други, богоизбран, венценосен, а всъщност си един некадърен и неморален аджамия.

Това, което се случва от вчера насам е абсолютното доказателство за моите думи. ДАНС хващат заместник-министъра Михаил Стойнов, че копира кодовете на машините на флашка, прибира я и я отнася със себе си. Заснет е на камерите. По този начин той е в състояние да компроментира машинния вот, защото може да пипа в софтуера на машините. ДАНС пращат доклад на председателя на Парламента, той оповестява доклада на председателски съвет, на него не присъстват “Продължаваме промяната”, защото бойкотират вчерашното заседание. Присъстващите на заседанието сигнализират на ЦИК.

ЦИК се събират на заседание и решават да отменят гласуването с машини, защото, забележете, сигурността на машините не е гарантирана писмено от Министерството на електронното управление. Половин час след решението на ЦИК, същият човек, който е хванат от ДАНС да краде кодовете на машините, същия този, Михаил Стойнов изпраща до ЦИК писмено потвърждение, че няма никакъв проблем с машините и те са сигурни. Ако не беше истина, щях да кажа, че това е сценарий за много тъп филм, в който създателите му, определено подценяват аудиторията. Само, че не е тъп филм, а е факт и създателите на този тъп филм снощи протестираха и днес правят протести, и абсурда продължава. Всъщност, “Продължаваме промяната” протестират срещу себе си. Те управляват заедно с ГЕРБ и ДПС, техният министър-председател е секретарка на Делян Пеевски, те са се разположили във всички министерства и управляват с подкрепата на ГЕРБ и ДПС.

И ДАНС, и ЦИК са функции на държавата. Държавата, в момента, се управлява от “Продължаваме промяната”, значи, Кирил Петков и компания протестират срещу собственото си управление. Ами супер, да се само накажат като веднага си подадат оставката. Те, разбира се, няма да го направят, защото са нагли и безочливи, но виновникът за целия този хаос, заместник-министър Михаил Стойнов, задължително трябва да си подаде оставката. Това е морален и професионален акт, който ще покаже поне малко логика и достойнство в събитията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още по темата: Слави Трифонов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Българите като им казват, че машинното гласуване е скъпо явно не разбират, че сметката е ВЕЧЕ платена с ДДС и машинното гласуване е по-евтино и по-удобно от хартията.След като имаш компютър, кой ***, освен българина, иска да се върне на сметало и *** (калкулатор), пишеща машина?То бива бива тъпотия, но нашата народна глупост (вместо мъдрост) я няма никъде по този вече модерен свят. Нашата реалност в България става като страна от 3тия свят. Всички ТВ говорят, че не питаме и искаме машини?
83
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Нарциса Слави за пореден път описа себе си - обвинявайки други. :-) Ще пукна от смях.
82
7
 
4
 
! Отговори
Флашкаджия преди 7 месеца
Искам Славуца и Тошуца да излязат и да обяснят какъв точно код е копиран на флашка и какво може да се направи с този код. Иначе всичкото това джафкане е просто фалшива новина и груба манипулация на общественото мнение.
81
6
 
6
 
! Отговори
анализатор преди 7 месеца
Този просто не мога да го гледам.
80
5
 
6
 
! Отговори
Пена преди 7 месеца
На Славчо в устата му е сралл Пеевски. Затова така говори.
79
4
 
5
 
! Отговори
Спасов преди 7 месеца
Слави е юнак защото "юнак" на английски означава евнух! Ха ха ха.
78
2
 
6
 
! Отговори
Джо преди 7 месеца
Слави никога повече няма да може да излиза навън без 10 бодигарда. Ако го видя някъде без охрана... сещате се.
77
1
 
6
 
! Отговори
Ева преди 7 месеца
Ах каква *** е тоя евнух чалгаров.
76
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До 78.Хаджитошково с просташкия и каруцарски език! ///Говориш за просташки и каруцарски език а виж се какво си написал .Твоя език е 100 пъти по каруцарски и простсшки от на Слави .
75
3
 
14
 
! Отговори
Миньор преди 7 месеца
Слави, вие с Буци сте основните виновници за тая пиеса... хитлеристи нещастни!
74
6
 
14
 
! Отговори
!!! преди 7 месеца
Затвори си най-после мръсната уста бе, сакато нишожество, дето не можеш да се наведеш и да си избършеш ***, затова си вечно *** и смърдиш, както смърди и грозното нищожество Хаджитошково с просташкия и каруцарски език! Този хаос и този национален позор сътворихте вие, сакато нищожество, престъпната ви сарайско-учиндолско-банкянска шайка! И ще си патите!
73
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
от 1944 г. до 1947 г. България угоява 300 000 руска армия. Прес това време златните монети са иззети насилствено от населението, над 200 тона злато заминават за СССР, заедно с древни свещени книги и църковна утвар от манастирите, църкви, музеи и библиотеки
72
4
 
15
 
! Отговори
има такъв компот преди 7 месеца
КОЙ беше ти ?!?! АА ДА тоя дето потопи вота на хиляди и само гледа нацупено от диванчето продажник
71
9
 
8
 
! Отговори
тя преди 7 месеца
Как бе Слави ,на Денков Путин му е вивовен ,че той е т-п !
70
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Тази злопаметност по адрес на К.Петков,ще те довърши. Това е тежко заболяване,което изисква немедлена намеса на лекар специалист.Плети си кошницата с твоя Боко,пий си кафето,защото живота е един.
69
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
*** филм, по *** сценарий. Да внушаваш подмяна на чували хартиени бюлетини и да похарчиш стотици милиони за машини, софтуер и др. съпътстващи дейности, като преди това западните любими партньори са обяснили достатъчно ясно и съвсем кратко защо са зарязали идеята за машинно гласуване - защото не се гарантира никаква сигурност, добавям, а парите са много. Много пари - никаква сигурност. С този сценарий си го гледаме филмите вече 34 години.
68
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Дрън, дрън, дрън- каза Бай Дрън
67
15
 
25
 
! Отговори
Бай Суджук преди 7 месеца
Моля не публикувайге словесната ДИАРИЯ на тоя *** -Славуца Учиндолская!!!
66
6
 
17
 
! Отговори
toti преди 7 месеца
Едва ли те е грижа кво става в държавата и едва ли нещо зависи от такива улични музиканти нещо ,въпреки че имаше будали които ти вярваха,но ....абе свиркай си!!!
65
21
 
10
 
! Отговори
ПП гей преди 7 месеца
Ние всички ще гласуваме за П П!!!!!!!