Нямало интересни идеи, които да са конкуренция на Димитър Николов в Бургас

Ниската избирателна активност той отдава на политическата нестабилност
29 окт 2023 20:32, Нели Христова
7
Нямало интересни идеи, които да са конкуренция на Димитър Николов в Бургас
Снимка: БГНЕС

"Ниската избирателна активност се дължи на политическата нестабилност в страната - серия от парламентарни вотове. На предходните избори гласувах на машина, но като кмет, който спазва правилата, сега се съобразих с решението на ЦИК и си гласувах без проблем с двете бюлетини. Не виждам драма в това, когато човек спазва закона.

Това бе първият коментар на кмета Димитър Николов пред бургаски медии ,след като стана ясно, че той е избран на първи тур.

Николов благодари на бургазлии, които са гласували, независимо за кой кандидат, както и на своите поддръжници.

"Заради цялата политическа нестабилна обстановка и заради кризата с ковид много проекти бяха замразени. Ще им дам страхотен форсаж. Надявам се да има стабилно правителство, спокойствие", каза още Николов.

Според него има още една причина за ниската избирателна активност - липсата на сблъсък на концепции и идеи на кандидатите за кмет на Бургас.

"Аз съм толерантен към моите опоненти,  но нямаше интересни идеи", каза още Николов. Той би поканил тези от тях, които все пак имат работещи идеи за града ,но не и онези, които се занимават с черен пиар.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ще дадем страхотен форсажна превръщането на всяка оцеляла полянка в кооперация, на морската градина в няколко кооперации, на до разкопаването на целия град и на всяко останало паркомясто в бус лента.
4
0
 
3
 
! Отговори
Тръндафила преди 5 месеца
Амчи тъй дее.... ниска избирателна активност -- хората съ умориха от обещания и лъжи и не очакват нищо ново и положително....
3
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Бургазлий трябва да са много зле, жалко че ги чака още глад и мизерия.
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Градът с едни от най-ниските заплати, никакви инвестиции в нови работни места, посредственост и шуробаджанащина. Мръсни улици с разпилени ***. Местните езикови гимназии иронично ги наричат - училищата на емигрантите....
1
0
 
9
 
! Отговори
Наглец преди 5 месеца
От кв. Победа с римско население...печели мандатите