Заплашили министър, че ще анулират изборите, защото се снимал

Попов: Не е забранено да се снимате как пускате бюлетина
8
Заплашили министър, че ще анулират изборите, защото се снимал
Снимка: Facebook

"Гласувах. В старото си 20-о основно училище в София, след като се изпокарах с една жена, която ми каза, че ще анулира изборите, защото съм се снимал", написа министърът на околната среда и водите Юлиян Попов в социалната мрежа Facebook.

"Същото си е училището, но го няма опитното поле - феномен, който трябва да върнем в училищата. Няма го и военния музей насреща - едно от големите градоустройствени безобразия на прехода в София. Сега се прибирам със стария трамвай през слънчева София. Гласувайте! За музеи, опитни полета и трамваи. И по-добри градове и села. А, и не е забранено да се снимате как пускате бюлетината, нищо че масово забраняват. Гласувайте, и изръчкайте всички наоколо също да гласуват. “Все тая” е само за онези, които не отиват до урните", пише още Попов. 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: Юлиан Попов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
1
 
! Отговори
Министр кокоши мозък преди 6 месеца
Къф е тоя галлфон - министър? Интересно, като си свърши работата в тоалетната дали се снима и да публикува веднага резултатите? Все пак, да си снимаш производството в тоалетната не е забранено, нали??? И от къде намират такива слабоумнии за министри???
2
1
 
3
 
! Отговори
Шоп преди 6 месеца
Не гласуваме щото кандидатите не ни харесват и не искаме да си цапаме ръцете с тях.
1
8
 
0
 
! Отговори
Дърт Аутист преди 6 месеца
Пускай Пако Рабани у трамвая и усилиии на дъртите пенсии.