Румен Йончев: "Продължаваме промяната" не успя да излезе извън София

Според него виждаме това, което се случи с НДСВ
30 окт 2023 21:30, Красимир Ангелов
27
Румен Йончев: "Продължаваме промяната" не успя да излезе извън София

"Не допускам, че като с магическа пръчка Ваня Григоров ще превърне София от синя в червена. Нинова е като Борисов в женски образ - тя може да смени своята оценка най-малко 2 пъти за ден. Няма какво друго да направи, освен да припознае чужд успех, до който се е стигнало не благодарение на нея, а въпреки нея", коментира политическият анализатор проф. Захари Захариев в студиото на "Денят ON AIR".

Очакванията му са традиционната столична десница, бившето СДС, в по-голямата си част или да не гласува, или да подкрепи Ваня Григорова.

"Терзиев е в много неизгодна позиция, на него му се спестяваше факта, че той беше потенциален кандидат за кмет на БСП в София, подкрепен от Националния съвет на миналите избори, където изгря звездата на Мая Манолова", каза още проф. Захариев.

Пред Bulgaria ON AIR анализаторът Румен Йончев подчерта, че не бива да съдим по София за цялата страна.

"ГЕРБ е единствената равномерно национално представителна партия. Левицата не намира това представителство, но има леко събуждане на тази консервативна основа, в  съревнованието с "Възраждане" надделява. "Продължаваме промяната" не успя да излезе извън София, частичните успехи в отделни градове не означават излизане от столицата. Виждаме повторение на това, което се случи с НДСВ", посочи Йончев.

Той допълни, че на първия тур основно са гласували партийните ядра. И не си представя, че някой партиен лидер ще излезе преди втория тур и ще каже на електората "Гласувайте за този или онзи".

Гледайте целия разговор във видеото

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
В София трудно могат да се купят достатъчно гласове, че да повлияе на резултата, а с тая хартия в провинцията, си направиха направо преврат, пък и там хората не са много умни.
20
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Румен Йончев след като смени всички партии стана анализатор
19
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Бате за да ви е метрото, метро и болниците, болници и парното ви три пъти по евтино отколкото в страната, пиете кръвчицата на държавния бюджет и прибирате като кърлежи всички излишъци в него.Т.е. вие сте един икономически *** за сметка на разсипията в страната, където не влиза нито лев...Не се изтягай доволно на дивана...то ще е до време..Всичко вече се изнася навън и не остават хора да ви наливат вода в пробитата каца
18
7
 
1
 
! Отговори
Батето преди 5 месеца
Най се кефим кат гледаме как некви селяни псуват софианцете - ми тъй е , нема какво да се лажем и метрото ни метро, и училищата ни са добри, и болниците пак са тука и безработицата е ниска - ко да се прай столица бате :) сеа също така решихме да изфичкаме герб че се оядоха и спреха да работят, *** то некои неща тука се случват пък как ще из страната шъ се разбере после
17
2
 
12
 
! Отговори
Митев преди 5 месеца
Умнокрасивите софиянци, на които носът им е в небесата, а краката -още в гумените ***, се чудят дали да ги управлява "Факултето" или ДС-то. За София БЕШЕ "Расте , но не старее", а сега е: Расте и глупее"!!!
16
4
 
10
 
! Отговори
Реалист преди 5 месеца
Ми то Посолството е в София, как да излезнат?
15
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
А Герп не можа да влезе в столицата. Градската десница какво да прави из селата на бибитко?
14
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Сглобка бе сър, сглобка!!
13
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До НЕ на БСП и Путин ! Koзяшките марионетки изскочихте от пещерите.... Точно сега е момента на БСП! Точно на тоя балотаж!На следващите местни избори така или иначе се очертава разгромна победа на БСП... Жалко, че на тези не се състоя.. но българите в момента са си фашисти!
12
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Анонимен Kaто нямаше лустрация получихме Румен Радев през 2024г.
11
14
 
7
 
! Отговори
НЕ на БСП ! преди 5 месеца
НИЕ НЕ СМЕ АЗИЯ ! Никакво БСП, никакви продажници на БЪЛГАРИЯ ! СТАЛИН УНИЩОЖИ И ПОРОБИ БЪЛГАРСКАТА ИКОНОМИКА ! СЕГА ЛАПАМЕ ПЕПЕЛА НА ЕВРОПА ! БСП И ДС ПРОГОНИХА 2 МИЛИОНА БЪЛГАРИ НА ЗАПАД ! ИСКАТЕ ЛИ И ОСТАНАЛИТЕ ДА СЕ МАХНАТ ? СТИГА ТОЛКОВА ! 45 ГОДИНИ СТИГАТ !
10
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
КАТО НЯМАШЕ ЛУСТРАЦИЯ, КАКТО НАПРАВИХА ДРУГИТЕ СОЦ СТРАНИ СЕГА ЩЕ НИ УПРАВЛЯВАТ ДЕЦАТА И ВНУЦИТЕ НА ДС И БКП. ТЕ С ОКРАДЕНИТЕ ОТ НАС ПАРИ ОТИДОХА ДА СЕ ОБУЧАВАТ В ЧУЖБИНА И СЕГА СЕ ВЪРНАХА ДА УПРАВЛЯВАТ НАС. КАКТО КАЗА КАЛЧЕВ С СВОИТЕ КНИГИ ДОЙДЕ ВРЕМЕ МАФИЯТА /ПРОДУКТ НА БКП/ ДА БЪДЕ ЗАМЕНЕНА ОТ БЕЛИТЕ ЯКИЧКИ/СЕГА БСП И БИВШАТА ДС/. ТАКА, ЧЕ В СОФИЯ ЩЕ ИЗБИРАТ МЕЖДУ ДС И БКП/БСП/. ДА ИМ Е ЧЕСТИТО/
9
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Според мен, ПП/ДБ имат шанс да вземат Пловдив. Ченгето на ДС определено не буди симпатии в София!
8
12
 
4
 
! Отговори
БСП е за Русия ! преди 5 месеца
БСП НИКОГА НЕ Е БИЛА ЗА БЪЛГАРИЯ ! РУСИЯ ЗАПОЧНА ВОЙНИ В СИРИЯ, УКРАЙНА, ПРЕВРАТИ В АФРИКА, ВОЙНА В ИЗРАЕЛ ! БСП Е ЗА РУСИЯ И НИКОГА НЕ Е БИЛА ЗА БЪЛГАРИЯ ! БСП НИ ТЛАСКА КЪМ АЗИЯ ! 45 ГОДИНИ СТИГАТ ! НИЕ СМЕ ЕВРОПА !
7
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
КОИ СА КАПИТАЛИСТИТЕ ДНЕС В БЪЛГАРИЯ ??? ДЕЦАТА И ВНУЦИТЕ НА АКТИВНИТЕ БОРЦИ, КОИТО ОТКРАДНАХА ПАРИТЕ НА БЪЛГАРИЯ !!! ЗА КОГО ГЛАСУВАТ ТЕ ??? ЗА БСП !!! КАПИТАЛИСТИТЕ ГЛАСУВАТ ЗА СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ !!! БСП ЧИИ ИНТЕРЕСИ ЗАЩИТАВА ??? НА ДНЕШНИТЕ КАПИТАЛИСТИ !!! ЗА МОШЕНИЦИ ИСКАТЕ ЛИ ДА ГЛАСУВАТЕ ??? ЗАЩО И ОТ КОГО ИЗБЯГАХА НА ЗАПАД 2 МИЛИОНА МЛАДИ БЪЛГАРИ ??? ИЗБЯГАХА ОТ БСП И ДС !!! ИСКАТЕ ЛИ И ОСТАНАЛИТЕ ДА ИЗБЯГАТ НА ЗАПАД ??? ТОГАВА ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА БСП И ЩЕ ГЛАДУВАТЕ !!!
6
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Е много ясно, където е американското посолство там са и ЛиндаКиро и американският местоживеещ Асен или Асан. Там е и гейпрайда и грантовият крещяш жълтопавеетник.
5
12
 
7
 
! Отговори
русофилиНЕЩАСТНИ преди 5 месеца
КОЙ ЩЕ РАБОТИ ЗА ПЕНСИИТЕ ВИ ? МЛАДИТЕ НЕ ИСКАТ БСП ДА ПРОДАВА ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ НА КРЕМЪЛ ! БСП И ДС ПРОГОНИХА 2 МИЛИОНА БЪЛГАРИ НА ЗАПАД !!! ИСКАТЕ ЛИ И ОСТАНАЛИТЕ ДА НАПУСНАТ ??? ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БСП И ОЩЕ 2 МИЛИОНА ЩЕ ЗАМИНАТ НА ЗАПАД !!! ПРЕЗ 2025 ЩЕ ВИДИТЕ ПЕНСИИ ПРЕЗ МАСУР !!!
4
14
 
7
 
! Отговори
НИЕ СМЕ ЕВРОПА !!! преди 5 месеца
НИЕ НЕ СМЕ АЗИЯ ! Никакво БСП, никакви продажници на БЪЛГАРИЯ ! СТАЛИН УНИЩОЖИ И ПОРОБИ БЪЛГАРСКАТА ИКОНОМИКА ! СЕГА ЛАПАМЕ ПЕПЕЛА НА ЕВРОПА ! БСП И ДС ПРОГОНИХА 2 МИЛИОНА БЪЛГАРИ НА ЗАПАД ! ИСКАТЕ ЛИ И ОСТАНАЛИТЕ ДА СЕ МАХНАТ ???????????? СТИГА ТОЛКОВА ! 45 ГОДИНИ СТИГАТ !
3
7
 
19
 
! Отговори
ППДБЛГБТ преди 5 месеца
Нас останаха да ни подкрепят само софийските гееве!
2
17
 
8
 
! Отговори
Краси преди 5 месеца
ГЕРБавите газ пикаят!