Петков моли за помощ ГЕРБ: Не можем да позволим комунист да оглавява София

Изборът днес е не просто кои сме ние като столичани, пише лидерът на ПП
Обновена: 3 ное 2023 21:37 | 3 ное 2023 16:36, Нели Христова
533
Петков моли за помощ ГЕРБ: Не можем да позволим комунист да оглавява София
Снимка: БГНЕС

"Днес се обръщам към всички десни избиратели и хора с демократични ценности, каквито има и в СДС (Съюз на демократичните сили), Синя София и в ГЕРБ (Граждани за европейско развитие на България). Може да не харесвате ПП-ДБ, може да не харесвате мен, може да не харесвате правителството. Но, десни хора, не може да си позволим комунист с фразеология и мислене от 1973г. да оглавява София през 2023г".

Това написа съпредседателят на ПП Кирил Петков във Facebook страницата си. Ето и пълният му коментар:

Днес се обръщам към всички десни избиратели и хора с демократични ценности, каквито има и в СДС (Съюз на демократичните сили), Синя София и в ГЕРБ (Граждани за европейско развитие на България).
Хора, може да не харесвате ПП-ДБ, може да не харесвате мен, може да не харесвате правителството. Но, десни хора, не може да си позволим комунист с фразеология и мислене от 1973г. да оглавява София през 2023г.

Изборът днес е не просто кои сме ние като столичани, а коя и каква е България днес!

Възможно ли е след 30 години трудно но полседователно демократично развитие столицата да избере кандидат, който:

1. Е подкрепен от Румен Петков, от Волен Сидеров, от Георги Първанов, от Николай Малинов, не само от групата около Кирил Добрев в БСП, но и от БЪЛГАРСКАТА КОМУНОСТИЧЕСКА ПАРТИЯ
2. В свое интервю хвали еднопартийната система
3. Не може да каже дори „Путин е агресор“ - хора, това е шокиращо за кмет на нашата столица!
4. Вярва, че капитализмът е корупция и отрича корупцията при социализма.
5. Иска максимално одържавяване на всичко – само погледнете днес столичната Топлофикация, която винаги е била общинска.

И този човек се сравнява с Васил Терзиев - човекът, който създаде академия, през която са минали над 30000 студенти, който дарява средства за обществени каузи като „Заедно в Час“ и много други. По собствена воля и със собствени средства, които сам е изкарал, създавайки една от най-успешните български технологични компании.

С пълното разбиране и съпричастност към хората и семействата пострадали от репресивните служби на комунистическата държава, не искам да вярвам, че днес някои от вас се обявяват за наследствена лустрация.
Хей, десни хора, събудете се! През 1989 г. Васил е бил на 11 години.

Васко е десен човек, успешен, защитил е бранд и компания на световните пазари, дарява средства за младите българи, управлявал е компания  с 2000 човека, и иска да развие София като модерен европейски град.

Безплатно съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


533
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
420
0
 
3
 
! Отговори
Иво преди 5 месеца
Тоя вярно е доста глуповат
419
1
 
7
 
! Отговори
ОтМенеТолкова преди 5 месеца
Ех,Кире,Кире! Освен,че не си насно с историята, наистина си и много про Ст !
418
0
 
8
 
! Отговори
Пепи преди 5 месеца
Бащата на измамника К. Петков стар комунист,мошеник,затова не трябва да гласуваме за Терзиев.
417
11
 
1
 
! Отговори
Само да кажа преди 5 месеца
Не харесвам и двамата, но ще подкрепя по добрата визия и интелект. Не искам столицата ни да се управлява от комунисти. Искам европейско развитие и интелигентни решения. Все пак сме 21-ви век и времето на Живков отмина , слава богу.
416
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
През 1989 г. Васил е бил на 11 години, бе Кире тя и Ваня е била на толкова, даже с 2-3 месеца по-млада, ха ха ха
415
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ба си, цялата му рода работила на Терзиев за комунистите, ама Ваня била комунистка
414
0
 
13
 
! Отговори
ОБЕКТИВЕН преди 5 месеца
КИРЧОООО,ПРОСТОВАТО СЪЩЕСТВООО , ТЕРЗИЕВ Е СЪЩАТА ЛЪЖЛИВА *** ,КАТО ТЕБ ,ВАС ДЕСНИТЕ *** ВИ ИНТЕРЕСУВАТ САМО ПАРИТЕ .
413
0
 
10
 
! Отговори
бива просто ама чак преди 5 месеца
Кире , същността на един обществен строй не е в това за което ти го пробутват , а в други едни неща . Но ти си профанче с подбита главица и наложена с някакви прийоми мисийка и задача от външни фактори , естествено според техните намерения и интереси за това мешаш понятия и обстоятелства напълно произволно . Онова за което говориш не беше баш социализъм , най-малкото комунизъм , а тоталитарно общество с едноличен режим , представяна за социализъм и в интерес на истината с доста социални функции
412
1
 
9
 
! Отговори
татко петко преди 5 месеца
То мойто момче е малко напричем с терминологията , харвардски синдром , за това плещи глупости . При тоталитарните общества няма подобно разпределение на обществени ресурси , затова корупция е немислима , там имаше рушвет , безстопантвенот и ред други кусури , но баш корупция нямаше . Киката има само да свърши една работа на едни други ора тук и после ще бега , та за това не му обръщайте много внимание , целта е работата .
411
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Най-забавният в момента е Боко. Супер изнервен е. Врътка се като фурнаджийска лопата. Дрънка небивалици. Лошият матриял вече започва да не му се връзва. Зависимости отвсякъде. Една грешна стъпка и е в "магнитски". Напрво е удоволствие да го наблюдавш!!!
410
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Така е, Киро, не можем. Затова ще гласуваме за Ванчето. Дали ни харесва е друг въпрос, но си прав, няма да позволим комунист да оглави София.
409
4
 
20
 
! Отговори
Неутрален преди 5 месеца
Значи Ваня, щом е подкрепена от БСП, е непременно комунист? Хайде де! Ваня никога не е била член на БКП, а в същото време Простото не вижда никакъв проблем да е в коалиция с комуниста (член на БКП от 1978) от Банкя? Пълна шизофрения! А върхът е, че комунистът борисоф не иска комунист за кмет на София...а той какъв беше, май не помни?
408
3
 
17
 
! Отговори
взех че ги изчетох преди 5 месеца
Киро Алангрото такива глупости е наплещил , че дори не смятам да се хабя да ги коментирам , толкова са очебиещи с несъстоятелността и посредствеността си . Ниво на посредствен измамник .
407
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Боко се врътка като магистралка,ама как да гласуваш за онова Ванче,което освен да боботи с глас,присъщ на нейния етнос,за друго не става.
406
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Боко е ***, който само разиграва театро, че е независим. Иначе много добре си знае какво му е наредено от Посолството да направи.
405
2
 
17
 
! Отговори
Боко палачинката преди 5 месеца
Точно един ден трябваше на Боко от подкрепа за червеното Ванче да мине към подкрепа към Терзийски. Такъв си е Боко. Единия ден си пада по жени , другия ден по мъже.
404
7
 
1
 
! Отговори
Правете преди 5 месеца
разлика между издигам и подкрепям. За политическият смисъл на глаголите говоря. А, ППДБ са си мижетурки отвсякъде, но в случая трябва да изберем по малкото зло.
403
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Кире е копие на зеленски.
402
3
 
12
 
! Отговори
намали пиците вредни преди 5 месеца
Да Кире , бих се съгласил с теб , гадове са тия дето си ги изброил , проблемът е в това , че са по-малко гадове от вас . Никога не забравяй за чия подкрепа ревеш , него нещо почна да го изпущаш , а до скоро му точеше ножа да го остъргваш .
401
3
 
8
 
! Отговори
бих го определил преди 5 месеца
Киро лавандулата в усилие да си пласира микстурата .