Васил Терзиев: Много важно за София е да няма "мой кмет, твой кмет"

Обяви за Борисов, че всеки ден се шегува
Обновена: 5 ное 2023 09:25 | 5 ное 2023 09:24, Александър Попов
119

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Надеждата ми е хората да разберат, че силата е в тях. Много от манипулациите отказват хората да гласуват", заяви Васил Терзиев, след като упражни своя вот.

Той гласува на машина и припомни големият процент недействителни бюлетини само с хартиен вот на първия тур.

В училището, където той гласувал има секции, в които има нула гласа за него.

"Важно е всеки да участва в управлението на града чрез своя глас. Ще работя да няма хора и райони втора ръка. Една от лошите практики, които ще прекъснем, е да няма вече "мой кмет, твой кмет". Градът страда от фаворизирането", каза Терзиев.

За коментара на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, че ще го подкрепи без особено желание, той каза, че Борисов всеки ден се шегува.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
0
 
0
 
! Отговори
Радой Дралин преди 5 месеца
Има вид като да разбира от халки, нищо че не женен.Ама от друга страна, ако завърши околовръстното, та да стегне тук-таме, ще е супер.Ако не може не може, все пак е милионер с разглезена халка. Нямам високи очаквания. Пульо и Кокорчо сега ще им фръкне самочувствието над червеното сияние.Ще се обявят за победители на вселената - ще пратят помощ където трябва по света, ще направят колония на Марс. Абе въобще ще е цирк.
67
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ква победа ,аджеба кво изобщо да очакваш от парашутист с партизански произход които не обяви идеите си.Ами няма такива клоуни като софииските пришълци ,ако е верно да ви е честит зетя и ще следаме продължението скоро .Да смениш една продажна *** с друга е изконната пловдивска мечта.Кво по здравословно от това да се посмееш на съседската глупост
66
0
 
1
 
! Отговори
Зози преди 5 месеца
Няма ли други градове в тази държава, а повтаряте непрекъснато резултатите на 5 града.ОБИДНО Е!
65
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Честита победа на Васето! Отварям шампанското!
64
0
 
0
 
! Отговори
Държавна сигурност преди 5 месеца
На вниманието на българските институции за държавна сигурност. С оглед на напрежението в близкия изток и влошената обстановка в западна Европа. Да се повиши рязко оперативната дейност и следенето на лица от арабски произход и лица от смесени бракове с лица от арабски произход, както и към лица с възможност за арабска наследственост от ниво родители на родители. Да се повиши оперативната дейност и пресичането на организации финансиращи и вербуващи български граждани към иделогията на исляма.
63
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Сигурно млади хора са гласували за Терзиев, хора, които представа си нямат какво беше ДС!!! Като си спомня, тръпки ме побиват!
62
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Безвремие и попиване на милиарди, ако това се докопа до Московска.
61
1
 
4
 
! Отговори
ЛИЧНО МНЕНИЕ преди 5 месеца
Може и да греша, но ми се струва, че най-важното в момента е Терзиев да не е кмет на София, за да лъсне отвсякъде НЕЛИГИТИМНОСТТА НА УПРАВЛЕНИЕТО НА ПП/ДБ.
60
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Както казаха още преди изборите Бойко подарява село София на ДС тоест Добрите Сили , a си запазва повечето градове ,до колкото години му остават във властта ! Трактора се взе за бог и затова го думнаха .Както стана и с директора на Лактима бивш дарител на Герб и бъдещ опонент ,който ходи чак в Израел( преди да го гръмнат със снайпер пред офиса му в София) да моли за подкрепа на собствен контра Герб политически проект .Идват новите кучета ,малко неграмотни ,но лоялни на посолствоТО !Внуците на държавна сигурност ще ви управляват под маскарада на нео либералщината!
59
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Лесно е когато са те назначили за милионер на 23 г. от ДС, такъв чоек не знае какво е да си платиш парно, вода, ток, телефон и да останеш с дребни пари за всичко останало. Никога не е гладувал, както се случва с много хора. Не вярвам на такива измислени герои. 34 г. ни баламосваха, че богатите не крадат, но се оказа, че не е истина. Всички "бизнесмени" се спукаха да крадат и най-лошото е, че крадат от хората.
58
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Григорова Джокович ще са причината днес в София да не сгласуват 70% нали
57
3
 
12
 
! Отговори
Бляк преди 5 месеца
Ти не си моят кмет. Хващам се на бас, че нищо няма да свършиш. И стига сте лъгали, че на кметовете от ДБ не се е помагало - просто и те са бездейни и некадърни като теб.
56
7
 
3
 
! Отговори
Bili преди 5 месеца
София избира - ДС или Сорос...
55
2
 
10
 
! Отговори
ВСИЧКО НА МЯСТОТО СИ преди 5 месеца
ДБ избра ДС , логично , те са си родословие , въпросът е къде са ПП , ами тук , те са авантюристи , измамници , сиреч контингент на ДС .
54
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
НЕМА МОЙ НЕМА ТВОЙ, ТАКА Е И ДВАМАТА НАСЛЕДНИЦИ НА СТОГОДИШНАГА ЧЕРВЕНА ЧУМА,И ДВАМАТА ЗНАЯТ, ЧЕ КРИМ Е РУСКИ!
53
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Този дал милиони за предизборна кампания за да получи кметска заплата от 5 хиляди лева, нищо че в момента взема по 20. Доообреее
52
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Понеже и двамата не стават, протестния вот срещу сглобката ще е определящ.
51
1
 
3
 
! Отговори
Мръсни гащички 25лв. преди 5 месеца
До анонимен до 53-СофияНа магистралата да ги пращат и занаят да учат , имаме няколко поколения ,чийто мечти са да са сводници,дилъри и телесни инфлуенсърки, де високо де не толкова високо платени.
50
1
 
1
 
! Отговори
Форекс преди 5 месеца
Агитацията в мрежата не се контролира и не е наказуема по принцип,освен в сайтове дето са на физически медии с офиси и хора и ,които си плащат данъците тука .
49
1
 
8
 
! Отговори
анонимен до 53-София преди 5 месеца
Преди доста години в района в който живея до южния парк, имаше тухларна фабрика в която за по-дребни провинения изпращаха за няколко дена да работят предимно младежи. И както е казал Радичков в "Ние врабчетата"-като го тупнеш по главата всичко разбира. Та е наложително да има и такива възпитателни обекти. Тази свободия, която отрови България, трябва да се овладее , с нетрадиционни средства .