Ваня Григорова: ПП-ДБ ще отговарят за действията си

"Солидарна България" иска връщане на необлагаемия минимум от 900 лв.
11 май 2024 16:33, Анисия Иванова
76
Ваня Григорова: ПП-ДБ ще отговарят за действията си
Снимка: БГНЕС

Ваня Григорова подчерта, че в следващото НС ще накарат ПП-ДБ да отговарят за действията си и да взимат решения в интерес на хората.

"Солидарна България" иска връщането на необлагаемия минимум в размер на 900 лв. и диференцирано ДДС за стоки от първа необходимост. Посланието направи Григорова, водач на листите на „Солидарна България“ в 25 МИР София и водач на листата и за евровота на 9 юни в първото събитие на коалицията, с което бе дадено началото на предизборната кампания.

Тя открои девет основни приоритета на "Солидарна България", които са: работа, заплата, сигурност, мерки за предотвратяване на демографския колапс, стоп на източването на здравни и осигурителни фондове, защита на потребителите, запазване на българската енергетика, икономика с висока добавена стойност, за мира, за общочовешките ценности и без цензура, прикрита като борба с фалшиви новини.

Подходът на мачкане на по-слабите и на преклонение пред по-силните ще бъде прекратен в момента, в който ние влезем в Народното събрание, заяви Григорова. Тя се обяви “за” запазване на Мини Марица Изток, Български пощи и БДЖ.

Само ние сме алтернативата, която може да спре модела Борисов, подчерта Мая Манолова. Тя увери, че няма да се събира с ГЕРБ и ДПС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от Избори 2024
Борисов: С разделена държава няма как да излезем от кризата
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
1
 
! Отговори
Дидо преди 2 седмици
ПП-ДБ са за прокурор
54
0
 
1
 
! Отговори
Петър преди 3 седмици
По-скоро за бездействията си!
53
0
 
1
 
! Отговори
да видим преди 3 седмици
няма да е лошо веднъж да поемат отговорност
52
1
 
2
 
! Отговори
Иначе съгласен преди 3 седмици
До 52 Анонимен. Г-жо Григорова,червения ти костюм,не те прави повече рускиня или пък бългърка. . . . се пише българка!
51
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Г-жо Григорова,червения ти костюм,не те прави повече рускиня или пък бългърка.Прочети внимателно какво си изговорила пред журналистите и ако мислиш със сетивата си,ще разбереш,колко явно и настоятено чукаш на вратата на банкянският.Не обърквай избирателите си с гьозбояджийски приоми,защото те вече спокойно отделят зърното от плявата и че разбират кой ги лъже и кой им говори истината.
50
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
ЗОЗО,номер 45,казал съм ти, не говори преди да си си пил медикаментите.Не чуваш какво ти се говори,затова ръсиш простотии.
49
0
 
3
 
! Отговори
червен глист преди 3 седмици
Значи викаш ГЕРБ са създали ДПС навремето?След това Борисов и Доган са се целували на площада?ГЕРБ и ДПС са правили също и тройната коалиция.Мая Манолова никога не е предлагала Пеевски за шеф на ДАНС, а пък БСП и ДПС никога не са го избирали за шеф на ДАНС.
48
0
 
0
 
! Отговори
баба мара преди 3 седмици
за повече от 30 години кои субект е отговарял приватизират скриват се за известновреме и пак се показват подкрепа е пример за това да се извини на някои за поразиитекоито направи ами бсп издига подкрепа за кмет на софия по голяма прос=то=тиянякои виждал ли е избори пак наесен
47
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ах, Ваня, ти Ваня, ти ме остави, Ваня, ти ме разлюби,Ваня, с друг се залюби...стара, стара, градска песен.
46
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ванче ще разкараш ли пенсионерите от държавните фирми и министерствата? Те са основен проблем в цялостното развитие.
45
3
 
3
 
! Отговори
Зозо преди 3 седмици
Много ми е кеф, как тая мургавелка ще дръпне 2% от БСП и няма да влезе в парламента :)))))))))))))))))) И другото БСП - Миков, Съргей и те 2% :)))))))) И БСП умре!!!!
44
3
 
5
 
! Отговори
Зозо преди 3 седмици
Асан Кокора във затвора!!!! И Дамаджан Рашков и той.
43
2
 
9
 
! Отговори
Не ви ли преди 3 седмици
Понамирисва на болшевизъм? Още една проруска формация. А тая ***, с кой акъл се залепи за това пропаднало същество Пчеличката?! Много бързо се продаде.
42
4
 
4
 
! Отговори
Абе преди 3 седмици
Ясно е че щом Ей сега влязат почтени хора в Властта като ИТН, БСП, Възраждане и Солидарна България бая Мафиоти ще Влязат в Затвора и няма да излязат от там и повече Злото няма да Управлява България този ден ще казва Справедливост Завинаги така се казваше последния епизод на Анимационния сериал Легендата за Зоро
41
3
 
6
 
! Отговори
кореняк преди 3 седмици
Тя е завършила "Училището за политици", проверете и ще разберете ,че ПП за нищо няма да съжаляват , тази е още от същото , дано повече хора проверят и разберат....
40
5
 
5
 
! Отговори
Ангелина преди 3 седмици
А ,ГЕРБ/ДПС и компания на задкулисието ,сред които сте и ВИЕ - не носи за нищо отговорност !!!Вие сте продукт на Пеевски и компания
39
1
 
8
 
! Отговори
еееееее преди 3 седмици
тия искат да са солидарни с джоба ми. аре чиба сме хранили хрантутняци ве, аре чиба от тука ве
38
6
 
5
 
! Отговори
Гaля преди 3 седмици
He мoжe, нe e cъrлacyвaнo c nocoлcтвoтo!
37
2
 
1
 
! Отговори
Toni Ivanov преди 3 седмици
Този "Борисов" ми се появи по погрешка на телефона,за което се идвинявам.
36
6
 
12
 
! Отговори
Toni Ivanov преди 3 седмици
Тази Ваня Григорова още от сега почва да лъже. Тя е водач в листите за Борисов български парламент и европейски парламент. Искам да я попитам,ако стане евродепутат,как ще изпълни всичко което обещава сега?