Ќјѕ провер€ва фирмите на »велин ћихайлов от "¬еличие"

»ма сигнали за финансови схеми и измами, каза –умен —пецов
ќбновена: 11 юни 2024 16:19 | 11 юни 2024 16:17, јниси€ »ванова
129
Ќјѕ провер€ва фирмите на »велин ћихайлов от "¬еличие"
—нимка: Ѕ√Ќ≈—

»зпълнителни€т директор на Ќационалната агенци€ за приходите (Ќјѕ) –умен —пецов съобщи, че е разпоредил проверки по подадени сигнали срещу фирмите на »велин ћихайлов от парти€ “¬еличие”, създател на “»сторически парк”.

¬чера водачът на листата за ≈вропейски€ парламент Ќиколай ћарков каза, че в "»сторически€ парк" във ¬етрино н€ма вложени нито европейски, нито национални капитали, както и обществени средства.

“ƒнес съм разпоредил проверки на фирмата и хората, които сто€т като лица зад тази парти€. ¬ече има образувани производства по подадени сигнали отпреди н€колко месеца за наличие на финансови схеми и измами”, каза —пецов в ƒимитровград, където участва в кампани€та на јгенци€ "ћитници" срещу дрогата “Ќе сте сами”.

“ой допълни, че по тези производства се работи, но все още н€ма резултати. »зпълнителни€т директор на Ќјѕ по€сни, че фирмите на ћихайлов имат натрупани данъчни задължени€. —пецов уточни, че подадените сигнали към данъчните спр€мо неговите фирми не са свързани със старта на предизборната кампани€, ко€то отмина.

ѕо повод изтеклите записи, в които се твърди, че се чуват гласове на лидери от “ѕродължаваме пром€ната” (ѕѕ) и в които се коментира “кеша”, —пецов каза, че не може да се установи кой ги е направил. “ой добави, че Ќјѕ не работи по този случай.

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


129
ќще от »збори 2024
—оциалните мрежи са новата политическа трибуна
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
123
0
 
1
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 дни
»де€та Ќјѕ да провери фирмите на политическите партии е добра, но можем да коментираме когато извад€т пълни€ списък на фирмите към партиите, почнаха от величие но време е да видим с какво разполагат √≈–Ѕ,ѕѕ и ƒѕ—, Ѕ—ѕ по този начин ще имаме пълна картина, иначе в момента изглежда,че величие са просто неудобни и случайно са влезнали там където случайни хора не влизат и за това тр€бва да ги изгон€т от там защото не зна€т и не тр€бва да зна€т каква е връзката
122
1
 
2
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 дни
јми защо не гледате един подкаст с бивш съдружник на »велин ћихайлов в “огедър, в който об€сн€ва как 3 години не може да си вземе документи за купени къщи от »велин и как всичко става кеш и после върви се разправ€й за какво си платил. «ащо не разследват как е закупил и всичката зем€, защото се чува, че гол€ма част уж под аренда, а после си € присвоил с далавера с документи. »зползвал е че има алчни 6алъци и е ошмулил каквото може. «а доброволците стро€щи капиталистически€т му личен комунизъм?
121
2
 
6
 
! ќтговори
–азвеселен преди 2 дни
—обственичката сто€ща зад "исторически€ парк" имала стотици имоти на обща стойност близо 500 ћ»Ћ»ќЌј лева които е закупила според нейните собствени думи с печалбите от фризьорски€ салон и щото спест€вала - не ходела по дискотеки не пиела и не пушела :)) »ма ли ѕќЌ≈ ≈ƒ»Ќ от техните симпатизанти, който да в€рва в та€ жалка лъжа? :)))
120
4
 
5
 
! ќтговори
Ѕаба ви преди 2 дни
» за слепите е €сно как се действа в нашата държава, уплашиха се от малката парти€ и искат да € смачкат. √оспода тол...лупи отвръщавате нормалните хора все повече от ден на ден.
119
2
 
8
 
! ќтговори
–еалист преди 2 дни
 олкото повече ги мачкате, толкова по гол€ма подкрепа ще получават.
118
3
 
9
 
! ќтговори
ћен преди 2 дни
ўом се активизираха срещу т€х, това е добър знак за тази нова парти€. ўом ги атакуват, значи се страхуват от т€х.
117
1
 
7
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 дни
 ак може н€кой да нарушава рахата на Ѕоко и Ўиши? я веднага да се вад€т бухалките Ќјѕ, ћитница, –»ќ—¬.... и ако това не им помогне да се пуца с пушката за глигани ! «ащо се покри слула€ със застрел€ни€ данъчен спр€л точене на ƒƒ— от месо за милиони ?
116
1
 
2
 
! ќтговори
 ико преди 2 дни
—пецов да не падне случайно от балкона.
115
2
 
9
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 дни
“и€ вл€зоха изненадващо в парламента и мафи€та се активира на мига,сега ще има фалшиви сигнали,купища проверки и какво ли още не,само и само те да бъдат стиснати за гушата от органите на власта който работ€т ≈динствено за ƒълбоката ƒържава-мафи€та!
114
2
 
4
 
! ќтговори
Ѕанкеръ преди 2 дни
ƒосега Ќјѕ къде са станали,?„овека най веро€тно си плаща данъците иначе как се стро€т такива работи в Ќеофит –илски.
113
2
 
6
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 дни
“ова представл€ва "европейска" Ѕългари€....мафи€та тероризира чрез държавата бизнеса и конкуренци€та. ѕрокопиев е решил да опаше ц€лата държава с ветрогенератори и никаква сила не може да го спре!
112
2
 
9
 
! ќтговори
—амо преди 2 дни
 аква гюрулти€ се вдига от големите партии, чак за 6 път пращат Ќјѕ. “ова е парти€та хора да знаете. ўом тези стари хиени ги мачкат “еа е парти€та.
111
3
 
12
 
! ќтговори
“урист преди 2 дни
ƒо там ли стигнахте, защо не го проверихте нпреди 5 години, окрадаха Ѕългари€ за 35 години, а този човек поне нещо е построил! “ой ли се оказа найголеми€ престъпник в държавата?—рамота!
110
5
 
12
 
! ќтговори
яв€ преди 2 дни
ѕлюйте, плюйте, следващи€т път не 4.65 а 46.5 процента ще вземат. ѕуснете всички кучета, само ивдигате рейтинга на парти€та. е при€тно плюене.
109
0
 
9
 
! ќтговори
¬еган преди 2 дни
 иро Ѕрейка не харесва —пецов, защото навремето е използвал много анаболни стероиди.
108
9
 
7
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 дни
“ози измамник с парка отдавна тр€бваше да е в затвора. “олкова хора завлече!
107
6
 
10
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 дни
ѕуделите на ѕосолството го усетиха като трънче в петата и веднага се хвърлиха да му търс€т цаката на ¬еличието. ѕълна демокраци€, само дето използват институциите на държавата, за разчистване на политически сметки
106
1
 
19
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 дни
Ќ€ма лошо, нека провер€ват, ама всеки.  ога ще провер€т и управл€ващите?  акво стана с кеша, дето Ѕожков носеше на √оранов всеки месец, какво стана с кюлчетата и пачките, какво стана с пудела на ѕѕ и ƒЅ. “€х кога ще провер€т?
105
1
 
13
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 дни
ћашината за рекет работи безотказно. —пецов добре се справ€ със задовол€ването на кокорча.
104
2
 
4
 
! ќтговори
ми прав си преди 2 дни
ƒо ќбръщение «а ¬еличие зора сега започва!„акат се последните траншове за усво€ване!ќт догодина-край на далаверата,≈— ще дава пари само като заеми!ќт ÷»  при€тел ми каза,че отново провер€ват процентите на ¬еличие!явно много им пречат!