Да се наредиш гол до холивудски знаменитости

Американския фотограф Ричард Кърн гостува в България със специална изложба
29 юни 2012 15:06, Петя Славова
1

Ева Грийн. Снимка: Viva com Art Hall
Да поговорим със самият Ричард Кърн за голи момичето, за известните знаменитости, които е снимал и за него самия. Това може да се случи след няколко дни, тъй като световноизвестният фотограф идва в България, за да представи изложбата си “Някои известни хора”.

Фотосите може да видим от 5 до 22 юли във Viva com Art Hall. Това е и първата самостоятелна експозиция с оригинални фотографии на американската легенда.

Кърн е снимал кого ли не. У нас идва с едни от най-разпознаваемите си фотографии: на Ева Грийн, заради която едва преди седмица Джони Деп реши да се раздели с Ванеса Паради, на Ник Нолти, който посреща Кърн по халат и от това се ражда може би единственият кадър на босия Нолти без грим и костюм в собствената му спалня, на Мерилин Менсън - традиционно брутален, на Ник Кейв в компанията на току-що получено Грами и две голи дами...  Ричард Кърн е редовен автор в списанията VICE, Playboy, GQ.

Само ден след откриването на изложбата, на 6 юли от 18.30 часа в галерията Кърн ще изнесе лекция у нас, която ще е с вход свободен. Именно тогава фотографът ще направи своеобразен кастинг за български момичета, които рамо до рамо със световни знаменитости ще участват в бъдещите му фотографски проекти . След миналогодишното си посещение в България, когато засне епизод от шоуто си Shot By Kern за списание VICE, звездата продължава да се вдъхновява от красивите българки.

Откриването на изложбата на Ричард Кърн “Някои известни хора” е на 5 юли от 19.00 часа. В галерията ще са подредени портрети на актрисата Ева Грийн (“Джеймс Бонд”), актрисата Клои Севини (“Американски психар”), актрисата Мишел Родригес (“Изгубени”), актьорът Ник Нолти, вокалистът на Sonic Youth Ким Гордън, продуцента на покойната Ейми Уайнхаус, Марк Ронсън, както и други съвременни артисти, излагани в Гугенхайм и Гагосян модели-лица на Victoria’s Secret, Александър Уанг и много други.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
О,човешка суета,` о,свещена простота! Наредете се на опашка да ви снима чичо ви някой си... УФ!