Смели тенденции в козметиката през 2020 г.

Какво ще бъде модерно през годината?
10 яну 2020 17:15, Криси Табачка
1
Смели тенденции в козметиката през 2020 г.
Снимка: Pexels

Новата година вече е тук, а с нея идват и някои нови, интересни и смели тенденции в козметичния свят. Ето на какво да заложите през 2020 г.

1. Цветна спирала

Този тренд се появи още през лятото на 2019 г. и остава хит през цялата нова година. Спиралата за очи в синьо, розово, жълто, оранжево, зелено, лилаво е нестандартно предложение, но пък създава наистина магнетичен поглед и ви прави да изглеждате дръзки и уверени. Тя е подходяща за купони, разходки, официални събития, пазаруване в мола и т.н. Черното е вечна класика за спирала, но е време да заложите на нещо ново!

2. Розово червило

Червените устни са неустоими, а през последните години имаше много успешни експерименти и с други цветове – черно, синьо, оранжево червило. През 2020 г. заложете не на смелото и страстно червено за устните, а на бонбоненото, нежно и игриво розово. С него ще сте като Барби или принцеса от приказките и ще имате свеж, лъчезарен вид. Най-модерно ще е наситенорозовото, отиващо към цикламено. Използвайте повече матови червила. Моделът Кандис Суонепул редовно се появява с такъв тип червило.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари