Прически с шал, които да не пропускате

Подходящи са за къса и дълга коса
17 авг 2020 23:30, Иванка Гъркова
1
Прически с шал, които да не пропускате
Снимка: pexels.com

Цветните шалчета и кърпи са предпочитан аксесоар през този сезон. Някои от нас ги използват вместо предпазна маска, други ги носят като допълнение към дамската чанта, на врата или на главата – за прибиране на косата на плажа или вечерното излизане на бар.

Докато преди години нямаше такова разнообразие от диадеми, много жени ползваха своите любими шалове, за да разнообразят прическата. Това лято те също ще са търсени, но вариантите, по които може да ги използвате са много повече.

Германската влогърка Сали Раса показва в своя канал защо не бива да изхвърляте старите шалове и кърпи, които сте си купували през годините. В едно от последните си вида тя дава идеи как да ги включите във вашата лятна визия.

Според специалистката по прически, шаловете могат да се носят както от жени с къса коса като нейната, така и от такива с по-дълга. Те могат да бъдат вързани на панделка и да променят обикновената конска опашка, да бъдат вплетени в плитките рибена кост или да са като техен завършек.

Може да комбинирате цвета или принта на шала/кърпата, с вашия плажен аутфит или пък да подберете сходен на нюанса на дрехите и бижутата, които носите. Вие избирате!

Вижте още в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: шалтенденцииприческа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари