Борат става Фреди Меркюри

Саша Барън Коен ще изиграе емблематичния вокалист на Queen
17 сеп 2010 12:43,
37
Борат става Фреди Меркюри

Саша Барън Коен, известен в ролята си на Борат, ще играе легендарния вокалист на група Queen в нов биографичен филм за Фреди Меркюри.

Проектът, който още няма заглавие, ще бъде по сценарий на Питър Морган (The Queen, Frost/Nixon) и ще проследява историята на култовата група от формирането й до появата им на емблематичния концерт Live Aid през 1985 г.

Филмовата компания GK Films, която ще продуцира лентата, е обявила, че вече е получила правата за най-известните песни на групата, сред които Bohemian Rhapsody, We Are The Champions, We Will Rock you и Another One Bites The Dust.

"Queen e една от най-великите рок банди на всички времена и музикална марка сама по себе си“  - е коментирал собственикът на компанията – продуцентът Греъм Кинг („Авиаторът“).

Фреди Меркюри е вдъхновяващ артист, пред когото светът благоговее. Така че със Саша Барон Коен ("Борат", "Бруно") в неговата роля и със сценария на Питър Морган, и подкрепата на  Queen, ще имаме комбинация, която да разкаже истинската история зад техния успех“ - продължава още той.

До момента ролята на Фреди е играна от Рос МакКол в документалния сегмент от Queen Video Hits 2 и от Гавин Клакстън в телевизионния сериал  House of Rock.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още по темата: Фреди Меркюри
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
12
 
6
 
! Отговори
Пича преди 13 години
Тодор Батков-Борат ли ще играе главната роля?Ако е той одобрявам.Наистина талантлив артист и най му приляга ролята на Боратино,която цял живот играе...
14
73
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Баси късмета че никога не съм харесвал Фреди Магаркюри и тъпата му група.
13
5
 
50
 
! Отговори
Eva преди 13 години
QUEEN THE BEST
12
6
 
23
 
! Отговори
Илиян преди 13 години
Тоз ако качи 40 кг и може да влезе в ролята на Тодор Батков
11
53
 
7
 
! Отговори
Сами преди 13 години
"Фреди е бил би-сексуален, нали знаеш разликата"Да, това го издига с едно ниво нагоре в класацията на ***. Не е бил обикновен п***аст, най е бил необикновен п***раст.
10
8
 
12
 
! Отговори
Apis преди 13 години
Тодор Батков на млади години.
9
11
 
7
 
! Отговори
Пеци Летвата преди 13 години
и след като свърши с Фреди, ще започне снимането на ремейк на 17 мига от пролетта, озаглавен "21 мига от Чешнегирово", където ще се преобрази в героя от българското контраразузнаване с псевдоним Тара.
8
4
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
С Queen започнах да слушам съзнателно музика когато бях в четвърти клас. Интересно ще ми е да видя Коен в ролята на един от най-великите рок музиканти. С тази роля, може да се издигне в очите на много хора. Таланта му е безпорен, но филмите му са пълна кретения, и затова не всеки може да го оцени, но визуално наистина няма по-добър избор за тази роля. С нетърпение ще чакам този филм
7
7
 
73
 
! Отговори
Bohemian Rhapsody преди 13 години
Не се обиждай, но аз слагам Фреди много пред Майкъл Джексън, Фреди Меркюри е най - великият рок музикант за мен
6
4
 
36
 
! Отговори
Брайън Мей преди 13 години
Одобрявам !!!
5
4
 
63
 
! Отговори
Doc преди 13 години
познавачо, я ми кажи ти, от кога Фреди е хомосексуалист? Фреди е бил би-сексуален, нали знаеш разликата? И ако не беше обикновенна форумна мишка и беше се поинтересувал малко, щеше да знаеш, че любовта на живота му е била жена... така че не коментирай нещ, за които не си компетентен
4
11
 
36
 
! Отговори
Иван преди 13 години
Няма по велики от Фреди и от Джексън
3
51
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да не е болен от СПИН ???
2
12
 
71
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Няма по добър избор на актьор за тази роля наистина
1
65
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тоя некадърник ако спре да дразни ще е най-добре.Това че си евреин не значи че си умен и талантлив, Коен явно не го е разбрал още.