Хавиер Бардем - злодеят в новия филм за Бонд

С "007 Координати: Скайфол" поредицата отбелязва 50 годишнината си
Обновена: 8 авг 2012 08:39 | 8 авг 2012 07:00, Петя Славова
6

Най-после може да се насладим на първите кадри от "007 Координати: Скайфол". В тях може да видим героя на Хавиер Бардем - злодея Силва.

Както знаем след "Няма място за старите кучета", носителят на "Оскар" може да бъде изключително луд и опасен. Тук обаче е доста променен и изрусен.

Именно с "007 Координати: Скайфол", най-дългата филмова поредица в историята на киното, отбелязва своя 50-годишен юбилей. За първи път тайният агент Джеймс Бонд е изпратен на мисия от МИ6 през 1962 г. във филма „Доктор Но”.  Световният успех на филмите за изискания британски шпионин бързо го превръща в един от символите на съвременна Великобритания.

Преди броени дни на откриването на Олимпийските игри в Лондон Елизабет II лично демонстрира, че агент Бонд е легенда за няколко поколения кино зрители. За церемонията по откриването на най-големия спортен форум в света на стадион Уембли Кралицата беше ескортирана от Даниел Крейг, в ролята на прочутия британец. Самият актьор с готовност приема ролята на Бонд. Вече сме го гледали в "Казино Роял".

"007 Координати: Скайфол" може да гледаме от 26 октомври в кината и IMAX, под режисурата на Сам Мендес. Към екипа се включват още Беренис Марло, в ролята на момичето на Бонд - Северин, Наоми Харис, Ралф Файнс и Албърт Фини.

Наскоро продуцентите на филма Майкъл Г. Уилсън и Барбара Броколи обявиха, че актьорът Бен Уишоу поема ролята на Q – човекът, който подсигурява на Джеймс Бонд легендарните шпионски устройства, превърнали се в негова запазена марка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
7
 
! Отговори
Жефри преди 11 години
Можеха да вземат и брата му близнак Джефри Дийн Морган
4
1
 
5
 
! Отговори
:\ преди 11 години
Аз и Хавиер Бардем сме голям тандем.
3
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
6 годишен щеше да напише по-смислена статия...
2
3
 
5
 
! Отговори
чичо Митко преди 11 години
Уау! Гуд, гуд! Алес супер гуд :)))
1
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
обичам го този Хавиер Бардем, прекрасен актьор