Скорсезе: Моля ви, не гледайте The Irishman на телефон

Някои фенове предложиха филмът да бъде разделен на части
2 дек 2019 22:10, Нели Христова
8
Скорсезе: Моля ви, не гледайте The Irishman на телефон
Снимки: Reuters

The Irishman, най-новият филм на Мартин Скорсезе, вече е в Netflix, но режисьорът има някои препоръки относно това, как да гледаме лентата, която е дълга близо три часа и половина.

"Предлагам ви, ако някога искате да гледате филма, или някои от другите ми продукции – моля ви, моля ви, моля ви - не го гледайте на смартфон. Може би на голям таблет, но не и на телефон“, каза Скорсезе пред списание Rolling Stone.

Преди да излезе в Netflix на 27-ми ноември, The Irishman прекара три седмици в кината на голям екран. Стрийминг платформата не публикува данни от боксофиси или колко хора са гледали даден филм в сайта им, но със сигурност числата и за двете са изключително високи.

Начинът, по който да гледаш филма, както и неговото качество, раздели публиката. Докато едни спориха дали е шедьовър или "най-скучният филм, който Скорсезе е правил“, други дебатираха дали да го гледаш на кино или на възможно най-малък екран. Някои потребители в Twitter се похвалиха, че гледат The Irishman на екран, дори по-малък то този на смартфон – на своя Apple часовник.

Други пък предложиха филмът, който както споменахме е три часа и половина, да бъде разделен на епизоди. Формата на сериал обаче категорично е отказан от самия Скорсезе, който пред Entertainment Weekly заяви, че "дори не си е помислял да го направи на части“.

“Целта на този филм са купища детайли. Така се натрупва кулминативен момент до края на лентата, което означава, че трябва да я видите от началото до края, наведнъж, ако искате да усетите ефекта. Сериалите са страхотни, прекрасни, можете да развиете десетки сюжетни линии и характери, но не са правилният формат за The Irishman”, обясни Скорсезе.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
2
 
! Отговори
Аноним преди 4 години
Разкошен филм. Дълъг е, вярно, но е страхотен. Де Ниро е с италиански произход, но по бащина линия както и ирландски също.
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 4Местни казано, може и за българин да мине, защото е добър актьор.
5
0
 
4
 
! Отговори
Omar преди 4 години
Де Ниро е ирландец по майчина линия ако помня. Той затова играеше ирландец и в Добри Момчета.
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Роберто де Ниро ли ще ми пробутват за Ирландец?
3
0
 
5
 
! Отговори
Простатата преди 4 години
Аз ще се на.п.икая докато свърши тоя филм
2
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Скорсезе да беше направил нормален филм.Три часа и половина са много.От Нетфликс можеше да го разделят на няколко епизода.
1
0
 
6
 
! Отговори
пепи преди 4 години
Пак ли бандитите са добре облечени и имат хубави жени.А балъците бачкат за жълти стинки и си купуват дрехи втора употреба.