Ангел Бочев работи по филм за Ефрем Нови - светецът, който възкреси дете

Има и написана книга, която се разпространява и в Гърция
17 фев 2020 12:35, Ния Христова
10


Журналистът Ангел Бончев започна пътуване по свещени места в няколко държави, като целта му е да опише и покаже във филм разтърсващите чудеса на Св. великомъченик Ефрем Нови, съобщи Bulgaria ON AIR.

"Когато предприех поклонничеството в един гръцки манастир, се влюбих в него и исках да направя неговите чудеса достояние на България. Едно от тях е за възкресяване на едно дете", разказа журналистът.

Според него това е като любовта, няма ясна причина и не можем да си обясним защо се свързваме с някого. Бончев също така е написал и книга за светеца.

"Книгата ми се разпространява и в Гърция. Повечето хора, които имат средства, не подпомагат такива филми", допълни той. И сподели за щастието си, че има приятели, които са му помогнали.

"Доказано е, че чудесата на Свети Ефрем са много бързи, особено по разказите на хората. Няма ден, в който да не получавам обаждане, че някой е докоснат от неговите чудеса", каза още Бончев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
2
 
! Отговори
Вяролюб до 5 преди 4 години
Чел съм я когато бях и аз верующ. И затова знам, че пълна боза. Книга, в която пише за говореща ослица и хипи, ходещо по вода не може да е мъдра. Не може дори да става за нещо освен за подпалки, немислещ умствен недорасляк.
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аиде стига глупости...
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Що не напише книга за лекарите,дето всеки ден спасяват хора.----------------------Написал е.За Свети Лука Войно-Ясенецки - хеврохирург, анестезиолог. почти наш съвременник, живял през 20 век, гонен от съветската власт и всяка негова операция е била едно чудо. Поинтересувайте се. И филм е направил за него.
5
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Вяролюб, но всеки съвременен, образован човек с претенции трябва да прочете Библията и особено Новия завет. Това е най-четената книга за всички времена. И когато я прочете, ще разбере, че не може такава мъдрост да бъде събрана в една книга от човешки ум. Значи има Бог.
4
6
 
4
 
! Отговори
Вяролюб преди 4 години
Хората имат нужда да вярват, та ако ще да е в безсмислици. И това е много жалко. Религията е донесла само зло, войни и разделение. Чудеса, ангели-хранители, вечен живот... Алабализми, с които да се утешават слабите и баивните.
3
1
 
7
 
! Отговори
+ преди 4 години
Господ е Този, Който възкресява и върши чудеса, но може да употреби Свои угодници и служители и по техните молитви такива да се случват.
2
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Що не напише книга за лекарите,дето всеки ден спасяват хора.
1
2
 
9
 
! Отговори
Некъф преди 4 години
Една позитивна новина!