Борисов, Станишев и Сакскобурготски: Как да успеем в България - тук и сега

Според Любен Дилов-син тайната е да не се взимаш на сериозно
Обновена: 15 фев 2012 13:20 | 15 фев 2012 11:32, Петя Славова
5
Борисов, Станишев и Сакскобурготски: Как да успеем в България - тук и сега
Снимка: Училище за успех Анатоли Георгиев

С нелеката задача да промотират как да се преуспее в България – тук и сега, са се заели тримата автори на новия наръчник „Моделът на успеха 22”.

След едногодишен труд Анатоли Георгиев, Емил Спахийски, Георги Стайков са се допитали до едни от най-известните българи за тайния път на техните постижения.

Сред интервюираните са Антон Дончев, Нешка Робева, Стефка Костадинова, Александър Морфов, Никола Гюзелев, Цветелина Бориславова, Стефан Данаилов и трима премиери – Бойко Борисов, Сергей Станишев и Симеон Сакскобурготски.

Авторите на книгата са включили и познания по невролингвистичното програмиране, психокибернетика и опит в постигането на трайни резултати, за да "да извлече" един универсален модел на успеха,на базата на историите на участниците.

Всеки от героите казва неща за първи път, така че читателите ще могат да видят различното "аз" на познатите от новините лица, а също така да научат и прилагат сами модела на успеха, състоящ се от 7 универсални качества и 7 конкретни действия. Авторите очертават емоционалната крива на успеха като една постоянна битка между разум и чувство. Предговорът е дело на Любен Дилов-син.

Представители на институции, бизнес лидери, ректори на български университети и водещи журналисти са поканени на премиерата на наръчника "Моделът на успеха 22", която ще се състои на 15 февруари от18.30 ч. днес в "София Лайф Клуб". Специални гости ще бъдат интервюираните успешни българи, като сред тях ще са и тримата премиери.

Това е " Книга за радостта и обичта", както е озаглавил Любен Дилов-син предговора си към изданието. Тайната на успеха,според него, е в радостта и самоиронията, защото никой от 22-мата герои и тримата автори не се е взел на сериозно в тази книга.
 


 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
4
 
! Отговори
мечо пух преди 12 години
"Тайната" за успех в България е да си гьон сурат.
4
0
 
7
 
! Отговори
тези? преди 12 години
Точно тези - интервюраните не са хора, от които можем да се учим на успех. Успех в какво? Успешен, можем да кажем за онзи политик или бизнесмен, който е помогнал на народа си. А не за политик, който обещава и работи само за себе си. Особено пък за Симеон... Доган... и Станишев..., пък и много други. А за бизнесмените да не вдигат цените на стоките или лихвите, когато им хрумне! Останалото е ала-бала.
3
0
 
11
 
! Отговори
kireza преди 12 години
Преди много години,когато изкрадаха парите за недостроената ж.п.линия Бургас - Варна,крадците ги избесиха,а сега на такива крадци им връчват ордена "Стара планина",за заслугите им към България за "облекчаване" на бюджета и демографската криза,че още и разни данъчни облекчения им осигуряват.....
2
0
 
17
 
! Отговори
kireza преди 12 години
Ще ви дам рецептата на успеха в България:Крадеш в отгромни размери,убиваш,лъжеш,подкупваш,а когато те хванат си измисляш всички болести на Земята,куцаш,кашляш и п...ш....Купуваш си и някой и друг съдия,ей така за гаранция и ставаш най успешният "Бизнесмен"Интересното е че и БИЗНЕСМЕН и БАНДИТ започват с една и съща буква,кактно и дейностите им.НЯМА НИКАКВА РАЗЛИКА!!!
1
1
 
12
 
! Отговори
шт преди 12 години
И какъв е критерият за да бъде един българин обявен /от някой си/за "успешен"!?Авторите на книгата са много далеч от истинските критерий,затова и книгата им е един слугинаж на силните на деня в момента!Това е един компот от българи със световни постижения-в един буркан с такива,които са се издигнали в България,благодарение на лъжите,популизма и престъпна дейност!И какво значи успешен?Явно в случая е важна само ценностната система на авторите на книгата!Тук всеки говори от ...името на народа!?