Да се довериш отново

Романът "Пристан за двама" излиза у нас
Обновена: 5 мар 2012 10:27 | 5 мар 2012 10:16, Петя Славова
0
Да се довериш отново
Снимка: ЕРА

„Пристан за двама” е новата книга на Никълъс Спаркс, която може да открием у нас от 5 март.

Писателят е познат в България с „Нощи в Роданте”, „С дъх на канела”, „Последна песен”, „Един ден, един живот” „Завой на пътя” и „Талисманът”.

Той е най-продаваният американски автор в света. Романите му са преведени на повече от 35 езика.

В "Пристан за двама" Спаркс ни въвежда в живота на Кейти, която е допуснала огромна грешка в миналото си. След няколко неуспешни опита тя успява да избяга от нейната клопка и се установява в малкото градче Саутпорт, Северна Каролина. Тя спестява всичко, което е спечелила, готова да избяга отново, ако се наложи.

Никълъс Спаркс е ненадминат в умението си да разказва необикновените истории на обикновените хора. „Пристан за двама” е увлекателен, драматичен и проникновен роман за силата на волята, за умението да се доверим отново на себе си и на другите, да превъзмогнем болката и да се осмелим да потърсим щастието.

Освен романите на Никълъс, на бурен успех по цял свят се радват и филмите по неговите произведения.

През април 2012 г. се очаква екранизацията на „Талисманът”. В ролята на главният герой Логан Тиболт се превъплъщава един от най-популярните млади актьори – Зак Ефрон, а красивата Елизабет ще бъде изиграна от Тейлър Шилинг.

Режисьор на филма е австралиецът Скот Хикс, номиниран за „Оскар” за филма си „Блясък”.

Филмът по „Пристан за двама” е планиран за 2013 г., и се очаква да бъде режисиран от Ласе Хелстрьом, работил и по екранизацията на „С дъх на канела”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари