За любовта и прошката в "Това не е краят"

Роман на Рошел Уайнстийн излиза у нас
Обновена: 30 сеп 2020 09:42 | 29 сеп 2020 17:52, Петя Славова
2
За любовта и прошката в "Това не е краят"
Снимка: ИК"Сиела"

Романът "Това не е краят" от Рошел Уайнстийн вече може да се намери по книжарниците у нас. Творбата е емоционална история, която поставя една жена между двама мъже, които обича, на пътя на опустошителен ураган. Принудени да преосмислят всички свои избори, героите трябва да открият истинското значение на любовта, саможертвата и прошката.

Шарлът и Филип се запознават по време на полет до Канзас, където Шарлът работи като учителка. Филип е британец, богат бизнесмен, чийто живот преминава в голямата си част на път към поредната сделка. Той очарова младата жена и двамата бързо се влюбват.

Заради пътуванията на Филип двойката се мести в къщата му в тропическия архипелаг Флорида Кийс… но въпреки че нещата вървят на пръв поглед добре – Филип дори е отправил предложение за брак – Шарлът чувства, че нещо ѝ липсва.

Годеникът ѝ отсъства по-често, отколкото би ѝ се искало, и тя прекарва голяма част от ежедневието си сама, на непознатото, далечно място, където е отишла в преследване на любовта. Сватбата им изглежда повече като далечен блян, отколкото като реално бъдеще. Дали Филип ѝ се изплъзва? Може би моменталната връзка, която са изпитали на онзи полет, се е прекъснала някъде по пътя.

Тогава Шарлът се запознава с Бен, добър приятел на Филип и самотен баща. Тя се бори с привличането си към него, но двамата постепенно се сближават и Шарлът започва да преоткрива всички усещания за топлота и близост, които ѝ липсват в собствената ѝ връзка. Тя е хваната в клопка между два вида любов – тази, която желае, и тази, от която се нуждае.

Ала съдбата не ѝ оставя много време. Когато ураган удря Флорида, идва времето за избори, за истинското значение на приятелството и любовта, както и за смелостта да продължиш напред, дори към истина, която разбива сърцето.

"Това не е краят" от Рошел Уайнстийн е роман за любовта и прошката, която може да бъде открита дори в най-тежките обстоятелства.
 


2
Още от Книги
54 пътеписа за 42 планини в България в една книга
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
ЛЮБОВАТ? преди 3 седмици
КАКВО ОЗНАЧАВА "ЛЮБОВАТ"?
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Бог е любов. Любовта е бог. А любовните романи още се харчат.